Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bol u donjem dijelu trbuha


Autor Poruka

anette_anette84

30.03.2012. 19:50

Poštovani,
u zadnja 2-3 dana javlja mi se isprekidana bol u donjem lijevom dijelu trbuha. Ona nije stalna niti neizdrživa, ali je prisutna non-stop. Na tom mjestu mi je prije godinu dana rađena laparoskopija zbog vanmaternične trudnoće. Do sada nisam imala nikakvih bolova. Moze li bol biti povezana s laparoskopijom ili je nesto drugo u pitanju? Prije par dana uradila sam papa-test pa me zanima hoce li se, ukoliko je nekakva upala, to vidjeti na nalazu? Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.03.2012. 21:05

Poštovana, mislim da se radi o upali u ginekološkom sustavu ili možda upala mjehura.
Mislim da nije povezano sa laparoskopijom. Ako se tegobe ne smire kroz par dana savjetujem pregled ginekologa.

nessye

20.04.2014. 23:50

Poštovani, prije 3 mjeseca pojavila mi se bol u donjem dijelu trbuha. Bila je to relativno blaga bol, ali često prisutna. Također, primjetila sam dosta pojačan iscjedak koji je varirao od bijelog grudičastog do ljepljivog žućkasto-zelenog. Tada sam prije 2 mjeseca otišla na ginekološki pregled i ustanovljena mi je blaga upala rodnice te mi je ginekolog prepisao Betadine vagitorije. PAPA test bio je uredan. Završila sam s uzimanjem Batadinea i iscjedak je nešto slabiji, ali bol u donjem dijelu trbuha je stalno prisutna. Također, imam česte upale mjehura. Zanima me da li je moguće da i dalje imam upalu i da li bih trebala napraviti još neke pretrage? Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.04.2014. 11:00

Napravite svakako urinokulturu i cervikalne briseve.