Završena druga sezona projekta "Mršavimo zajedno"


Završena druga sezona projekta "Mršavimo zajedno"

Press konferencija povodom završetka druge sezone projekta "Mršavimo zajedno", kojeg je pokrenuo portal zdravakrava.hr, održana je u srijedu, 14. srpnja 2010. u prostorijama Poliklinike Sunce, Trnjanska cesta 108, Zagreb.

Na press konferenciji govorili su predstavnici:

  • Portala zdravakrava.hr: glavna urednica Jasna Duspara
  • Poliklinike Sunce: ravnateljica dr. Eva Jendriš te dr. sc. Jasna Čekez Habek
  • Vitaminoteke: dr. sc. Darija Vranešić
  • City Fitness&Spa centra: Tomislav Jurak

koji su istaknuli kako je debljina rastući problem u Hrvatskoj, te pohvalili inicijativu portala zdravakrava.hr za pokretanje multidisciplinarnog programa mršavljenja.

Okupljenima su se obratili i kandidati projekta "Mršavimo zajedno": Robert Tomić Zuber i Saša Magdić, a održano je i završno vaganje: Saša je smršavjela 9 kilograma – s početnih 95 pala je na 86 kilograma, a Robert je sa 118 kilograma pao na 106, dakle izgubio je 12 kilograma.

Robert je komentirao kako zahvaljujući čestim obrocima nikad nije bio gladan, a pohvalio se i da je unatoč teškoćama s organiziranjem vremena za treninge, tretmane i razgovore s psihologom, uz svoje svakodnevne poslovne i obiteljske obaveze, nastupe s bendom i snimanje dokumentaraca, tijekom projekta položio i zadnja dva ispita na fakultetu, što je već dugo odgađao.

Saša je rekla da je zadovoljna zbog gubitka kilograma, ali i općenito zbog svog novog stila života, zahvaljujući kojem je puna energije. Sudjelovanje u projektu "Mršavimo zajedno" pomoglo joj je i da joj vrijeme brže prođe dok je muž u vojnoj misiji u Afganistanu.

Kandidati iz prve sezone projekta, Boris Rašeta i Ines Iličić, također su podjelili svoje iskustvo i otkrili da su i nakon 10 kg manje na kraju projekta izgubili još po 4 kg zahvaljujući zdravim navikama koje su stekli.

Predstavljen je i priručnik "Mršavimo zajedno" koji će se uskoro naći u prodaji u fitness centrima, kozmetičkim salonima i knjižarama.

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.