Predstavljen Dulcofiber, prirodni proizvod koji pomaže u regulaciji probave


Predstavljen Dulcofiber, prirodni proizvod koji pomaže u regulaciji probave

Farmaceutska kompanija Boehringer Ingelheim predstavila je novi proizvod na hrvatskom tržištu, Dulcofiber. Riječ je o potpuno prirodnom proizvodu koji poboljšava funkciju probavnog sustava i pomaže pri regulaciji probave. U sklopu predstavljanja novog proizvoda pokrenuta je i njegova web stranica, www.dulcofiber.com.hr.

Dulcofiber je potpuno prirodan proizvod s izvrsnim okusom mandarine, koji poboljšava funkciju probavnog sustava i pomaže pri regulaciji probave. Dulcofiber s djelatnom sastavnom tvari Glucomannan predstavlja dodatak prehrani, a njegova su svojstva klinički dokazana: gel omekšava stolicu te tako olakšava prolazak stolice kroz crijeva, pospješuje razmnožavanje dobrih bakterija u crijevima (prebiotički učinak) i pozitivno utječe na količinu kolesterola u krvi.

Dulcofiber sadrži jedinstveni sastojak Glucomannan koji se dobiva iz gomolja azijske biljke Amorphophallus konjac (porodica Araceae). Glucomannan je topiva balastna tvar koja na sebe veže veću količinu vode u usporedbi s drugim, tradicionalnim balastnim tvarima. Povezan s vodom, Glucomannan poboljšava funkciju crijeva tako da stvara prirodan gel. Gel omekšava stolicu te time olakšava prolazak stolice kroz crijeva. Na stijenku crijeva djeluje poput masaže i tako pomaže normalizirati kretanje crijeva.

Dodatni prebiotički učinak balastne tvari Glucomannana pospješuje razmnožavanje dobrih bakterija u crijevima. Probava i daljnji prolazak hrane kroz crijeva su poboljšani, što doprinosi regulaciji rada crijeva te se tako sprječava zatvor.

Jednostavno otopite sadržaj vrećice u čaši negazirane vode. Dobro promiješajte i konzumirajte odmah nakon pripreme. Ne preporučuje se uzimati proizvod s gaziranim pićima. Po jednu vrećicu proizvoda Dulcofiber uzmite 1-2 puta na dan. Redovitim uzimanjem proizvoda Dulcofiber postižete najbolji učinak.

Dulcofiber ne sadržava šećer koji bi ulazio u računanje jedinica količine ugljikohidrata te se preporučuje dijabetičarima.

Dulcofiber je dostupan u obliku praha u praktičnom pakiranju u vrećicama. U jednom pakiranju proizvoda Dulcofiber nalazi se 20 komada vrećica. Novi proizvod Dulcofiber možete naći u svim ljekarnama.

Cijena: Dulcofiber – 94 kn.

Oglasna vijest