Genitalne bradavice


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 12 | Broj poruka: 90

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Kvrzice na stidnim usnama


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Lil miss V

01.07.2024. 00:20

Postovani

Prije 2,3 godine su mi otkriveni konddilomi u stidnoj regiji i uklonila sam ih u jednoj poliklinici. Nakon toga vise se nisu pojavljivali. Prije 3 tjedna sam rodila, te unazad par dana na stidnoj usni sam opipala kvrzice nakon sto sam dolje osjetila bolove pri hodanju. Napominjem da bol nije od posljedica poroda. Da li se to opet kondilom javio ili? Ako jesu, kada bi se najranije mogli dati ukloniti?

Ante Perica, dr. med.

02.07.2024. 22:00

Poštovana gospođo prema opisu koji ste naveli kod Vas se radi o kvržici koja je najvjerojatnije ili nakupina gnoja i prepoznaje se pod dijagnozom apscesa ili nakupina loja i onda bi to govorilo u prilog dijagnozi ateroma. Obadvije promjene mogu uzrokovati mehaničke probleme svojim rastom, ali se mogu i upaliti i na taj način raditi poteškoće. te dvije dijagnoze su u prvom planu jer na osnovu Vašeg opisa iskreno sumnjam da je riječ o recidivu kondiloma no potrebno je učiniti dermatološki pregled i tek tada se može postaviti prava dijegnoza.