Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane35

Autor Poruka

zhivchana

03.10.2006. 09:30

Uskoro cu zapoceti koristiti Diane35.Zanima me koliko vremena treba proci da bez straha stupim u spolni odnos, odnosno kad one pocinju djelovati?
Hvala.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

03.10.2006. 13:30

Ako ih započnete piti sa prvim danom menstruacije, djelotvorne su odmah, taj ciklus nećete ostati trudni. Ako nemate menstruaciju pa ih počinjete piti bilo kad, prva dva tjedna treba koristiti i kondom.

lara1992

17.04.2012. 15:55

Poštovani oprostite na smetnji! Ja imam hormonalnih problema, policistični jajnici, udebljala sam se 20kg u 3 mjeseca, menstruacije 1-2 godišnje! Doktorica mi je prepisala diane 35! Dali je moguće da uz dijetu i diane lakše skinem suvišne kilograme? dali će mi menstruacije bit redovite nakon 4 mjesea uzimanja tih tableta? Dali sam zaštićena od trudnoće s tim tabletama bez obzira na hormonski poremećaj? I još mi samo nije jasno kad počinjem pit drugu turu tableta, pauza od 7 dana, dali taj 7 dan počinjem ili 8? Hvala unaprijed!

Natalija Beljo, dr. med.

18.04.2012. 20:50

Ciklusi će se regulirati , zaštićeni ste i počinjete 8 dan.