Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane35

Autor Poruka

tea21

27.06.2007. 23:00

Poštovanje,
Počela sam sa uzimanjem Diane35 pilula u subotu i danas, dakle peti dan krvarenja, imam smećkasto-krvavi iscjedak pa me zanima da li je to normalno?
Unaprijed hvala na odgovoru

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

28.06.2007. 10:15

Da

Mandi

30.01.2011. 12:05

Pozdrav,
Pocela sam piti Diane 35 zbog problema sa kozom lica (akne), imam jos jednu tableticu i onda pauza. Medjutim, u uputstvu pise da se mjesecnica dobije normalno 2-4 dana poslije uzimanja posljednje tabletice, a meni se vec pojavio smedji iscjedak. Da li je to normalno ili neka nus pojava?
Hvala!

Natalija Beljo, dr. med.

30.01.2011. 18:50

Normalno.

iwy20

05.12.2011. 14:45

Postovana.
Pijem diane 35 skoro 1,5god,redovito,medutim dogodilo mi se da sam u 3 tjednu zaboravila popit tabletu,pa sam ju popila drugi dan,uzela sam 2 istovremeno,posto mi je bilo ostalo jos 3 tablete do kraja,nastavila sam ih pit,ali sam napravila pauzu od 7 dana,znaci nisam se drzala postupka koji je na papiricu.
(preskocit pauzu i nastavit s novim pakiranjem)
dobila sam normalno menstruaciju,ali mi je proslo 7 dana od spolnog odnosa,gdje nisam imala zastitu i decko je svrsio u mene.
Mene zanima,jeli moze doci do trudnoce,posto ih redovito pijem,,a citala sam,da nebi trebalo biti nikakvih problema,ako se redovito uzimaju pilule...
Unaprijed hvala

Natalija Beljo, dr. med.

05.12.2011. 20:25

Pijete ih dovoljno dugo tako da mirno spavajte.