Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

DIANE 35

Autor Poruka

majja79

22.10.2009. 00:00

pOSTOVANA DOKTORICE,
PIJEM DIANE 35 7 DANA I PRIJE 2 DANA SAM POCELA OSJECATI TRNJENJE U LIJEVOJ RUCI I LEDJIMA A POMALO KAO DA MI TRNE I LICE. NAPOMINJEM DA ME POMALO BOLI I KICMA PA JE TO MOZDA POVEZANO. INACE IMAM I BLAGI PROLAPS ZA KOJI NEMAM NIKAKVU TERAPIJU VEC GA SAMO KONTROLISEM NA SVAKIH PAR GODINA. DA LI DA PRESTANEM SA TABLETAMA? HVALA

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

22.10.2009. 11:45

Pa nakon 7 dana nemojte a da se prije ne čujete sa vašim doktorom.

malena007

22.10.2009. 21:45

imam 19 godina, otisla sam kod ginekologa, rekao mi je da imam policisticne jajnike, te zbog toga da se debljam, i imam pojacanu maljavost. propisao mi je diane 35, da ih pocnem piti prvi dan ciklusa. kad sam dobila menst. popila sam prvu, medjutim menst mi je prestala sutri dan, i osjecam bol u ledjima... da li je to povezano s tabletama. i da li je istina da se uzasno deblja od njih, unaprijed hvala..

23.10.2009. 10:30

Nije istina, deblja se od hrane. Pročitajte temu Obavezno pročitati.

la-la

29.10.2009. 17:25

Doktorice, pijem diane 35 već 6 mjeseci i nikada nisam zaboravila popiti tabletu...međutim, ovaj mjesec sam nešto zbrljala i nekako sam se pogubila, nemojte me pitati kako... happy Uglavnom, nisam sigurna da li sam zadnju tabletu popila prošli tjedan u četvrtak ili petak i danas sam dobila menstruaciju. Kada da počnem ponovno u subotu(kao osmi dan od petka) ili ako ćemo računati da sam zadnju popila u četvrtak da krenem u petak?

29.10.2009. 21:05

U petak, naravno, kad niste sigurni.