Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane - 35

Autor Poruka

autumn

19.02.2011. 13:00

pozdrav.
dijagnosticiran mi je sindrom policističnih jajnika i ginekolog mi je propisao Diane - 35. imam 18 godina i pušač sam i konzumiram alkohol (u normalnim količinama) pa me zanimalo hoće li to uzrokovati kakve probleme.
hvala.

Natalija Beljo, dr. med.

19.02.2011. 19:05

Nemojte pušiti više od 10 cigareta dnevno.

adri23

02.03.2011. 05:10

Pozdrav...
Trenutno pijem Diane-35,popila sam već jednu cijelu karticu i napravila pauzu i sada pijem drugu...
tjekom uzimanja prve kartice boljele su me grudi ali to je bila bol koja je trajala cijelo vrijeme tjekom uzimanja Diane-35 i bol je prestala za vrijeme pauze,kada sam dobila mjesećnicu,pa sam mislila da se neće vratiti,međutim kada sam počela piti drugu karticu bol se vrtaila i traje još uvijek u tolikom efektu da jednostavno ne mogu spavati jer me užasno boli prilikom okretanja u krevetu i odlučila sam vas pitati za savjet: Što učiniti? Dali je potrebno ići doktoru ili je to normalno prilikom uzimanja Diane-35 ??
Hvala unaprijed!!

Natalija Beljo, dr. med.

02.03.2011. 13:00

Da to je tako u počeku nekih 2-3 mjeseca.

ninichha

02.03.2011. 20:46

Poštovana,
27.2. navecer pocelo je lagano krvarenje,popila sam kontracep.pilulu DIANE-35,međutim, 28.2. ujutro nije bilo krvarenja,popodne se krvarenje pojavilo opet,navecer sam popila tabletu i nastavila ih piti redovito svaku vecer u isto vrijeme.Znamima me da li je kontracepcijska pilula pocela djelovati i da li mogu imati spolni odnos bez zastite?Ovo mi je prvi put da pijem kontracepcijske pilule.
Unaprijed zahvaljujem happy

Natalija Beljo, dr. med.

03.03.2011. 12:10

Da, počeli ste prvi dan mjesečnice.