Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane 35

Autor Poruka

gia

28.03.2011. 18:40

Poštovana, već godinu dana pijem Celeste protiv trudnoće i zbog bolnih i neredovitih menstruacija, već par godina imam problema s dermatitisom pa mi je dermatologica preporučila da pošto već uzimam kontracepciju da probam s Diane 35, iako one služe za ublaževanje akni, smatra da bi mi mogle pomoći. Što Vi mislite o tome? Unaprijed zahvaljujem.

Natalija Beljo, dr. med.

28.03.2011. 21:06

Radije probajte YAZ

gia

29.03.2011. 08:56

Hvala Vam na brzom odgovoru, već sam pila YAZ, nisu mi odgovarale, baš su mi savjetovali Diane 35. Mislite li da su to loše tablete?

Natalija Beljo, dr. med.

30.03.2011. 19:05

Ne , samo ako je problem kao kod Vas ja pacijentici radije preporučim YAZ jer je niskodozirni , a isti efekt.

adri23

18.04.2011. 23:45

Poštovana!
Već 3 mjeseca pijem Diane 35 i nisam osjetila nikakve teže nuspojave sve dok nisam popila treću karticu.
Nakon uzimanja treće kartice,za vrijeme pauze,osjetila sam zadihanost i brže umaranje pa sam išla gledat upute,međutim tamo piše da ako osjetim zadihanost moram prestat piti tablete i javiti se liječniku! Kod liječnika sam naručena ali sam na redu tek za tjedan dana! Pomozite!! Što da napravim? Da prestanem piti ili??