Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Jel moguće zatrudnjeti bez ejakulacije?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.01.2015. 10:10

Šansa postoji ako ste imali opetovane odnose tj. jedan za drugim.
Savjetujem test na trudnoću.

znatizeljan765

31.01.2015. 19:35

Zanima me dali cura moze ostat trudna ako smo se sexsali bez kondoma i nisam svrsio u nju.. Bili su plodni dani... Kolika je mogucnost?

31.01.2015. 22:00

Ne ako nije bilo ejakulacije.

mala16

01.02.2015. 02:55

Zdravo imala sam spolni odnos u cetvrtak 29.1, a mjesecnicu sam imala 17.1 do 22.1 ja iskreno neznam dali sam imala plodne dane kada sam imala odnos. Koristili smo kondom i svrsio je u mene, nakon toga sam ga ja oralno zadovoljavala i potom je on ponovno usao u mene (Bez zastite) i bio mozda minutu u meni nije bilo penetracije niti ejakuacije pa me zanima dali sam mozda ostala trudna? I kada bi mi mjesecnica trebala doci jer mi nije redovita i ciklus mi ne traje uvijek jednako. Hvala unaprijed, vrlo sam zabrinuta!

01.02.2015. 19:20

Šansa za trudnoćom postoji nakon nezaštićenog drugog odnosa. Dani su svakako plodni.

mala16

01.02.2015. 21:25

Jer drugi put nije ejakuirao u mene. Znaci ipak postoji mogucnost!?

02.02.2015. 08:25

U spolovilu muškarca tijekom opetovanih odnosa neki put ostane dovoljno spermija sposobnih za oplodnju.
Šansa nije velika no ne može se isključiti.

evelyn08

03.02.2015. 01:30

Poštovani,

pijem kontracepcijske pilule. U prvom tjednu blistera (nešto poslije nove godine) dečko i ja smo imali spolni odnos nekih 10-15 min bez kondoma no nije svršio u mene. Na 18./19. tableti sam dobila blagi smeđi iscjedak, koji je trajao sve dok na 3. neaktivnoj tableti nije postalo crveno (pretpostavljam kao i inače menstruacija). Postoji li šansa da se radi o trudnoći ako se desio taj smeđi iscjedak? Za vrijeme tog blistera je to ujedno bio i jedini spolni odnos. Trenutno sam na 8. tableti novog blistera i osjećam blagu mučninu i kratku bol u trbuhu (ali postoji velika šansa da umišljam jer su "bolovi" i "mučnina" počeli kad sam počela razmišljat o mogućoj neželjenoj trudnoći).

Hvala unaprijed happy

03.02.2015. 12:30

Ne radi se o trudnoći već od spoting krvarenju od pilula.

malakika

03.02.2015. 21:55

Poštovanje,

mjesečnicu sam dobila 10.1.
Očekujem sljedeću od 8. do 11. 2. (zadnjih 5 mjeseci su točne ko švicarski sat)

Imala sam spolne odnose 31.1. - 3.2. , s time da je u većini slučajeva u početku bilo bez kondoma, a kasnije smo ga stavljali. Znači, dogodilo se par puta da je ušao u mene bez zaštite nakon par sati od zadnje ejakulacije. No ni jednom nije bio blizu ejakulacije kad je bio u meni, jer mu dugo treba do toga. Svjesna sam da svejedno postoje šanse za trudnoću, no biste li mi mogli izračunati kolike su ? Nisam sigurna jesam li bila u plodnim danima.

Unaprijed zahvaljujem!

04.02.2015. 08:45

Prema opisanom dani su neplodni. Samo zbog toga neće doći do trudnoće.

malisha

04.02.2015. 23:10

imala sam odnos pre dve nedelje nezasticen, ali decko nije svrsio uopste, i nisam primetila da mu iylazi predejakulat, ima pproblem da stigne do kraja, ali mu stoji dugo, bas dugo ponekad...meni sada kasni ali jesam se malo stresiralaa oko ispita, a i nije mi uvek redovna menst. dali je moguca trudnoca? ima li veye sto je piskio pre odosa, to bi ynacilo da je imao nesto sperme vise ne bi imao?jel da

05.02.2015. 10:10

Ako vam kasni menstruacija napravite test. Kod opetovanih odnosa šansa za trudnoćom postoji. Nije velika, ali postoji.

malisha

07.02.2015. 16:00

napravila sam test baby rapid,i jasno je ocrtano da je negativan, znaci u odnosu nije bilo ejakulacije uopste, ja sad imam sve simptome pred menstruaciju osim pojacanog sekreta...aprocitala sam da to mogu da budu i znaci za trudnocu zato se brinem...da li da verujem testu?

07.02.2015. 19:05

Vjerujte testu.

shammann

14.02.2015. 11:50

poštovani. moja dugogodišnja djevojka i ja uvijek vodimo ljubav sa kondomom ali nekoliko puta se dogodilo da smo vodili ljubav bez zaštite. sve je bilo uredu dok nisam saznao da u sluzi koja izađe prilikom erekcije ima spermija. zadnji put smo vodili ljubav 10ti dan njenog ciklusa bez zaštite. ja nemogu postiči ejakulaciju zbog toga što nemam osječaja, zbog ljekova koje pijem svakodnevno 5200mg paracetamola + 520 mg tramadola + sedative. tijekom noči smo vodili ljubav nekoliko puta ali ja nisam ejakulirao niti jednom pa me zanima dali bi moglo doći do trudnoče zbog spermija u sluzi ako ih uopće ima zbog tih svih ljekova koje pijem ako nisam bio ni blizu ejakulacije i koliko ti ljekovi utječu na pokretljivost i kvalitetu mojeg sjemena. unaprijed hvala

14.02.2015. 14:30

Šansa za trudnoćom postoji ali nije velika. Kod opetovanih odnosa u spolovilu muškarca neki put ostane dovoljno sperme za oplodnju.

ancibanancipls

20.02.2015. 10:05

Imala sam odnos sa dečkom prvi put, u životu. Išao je polako i imali smo dva navrata. Nije došlo do ejakulacije u meni i nakon prvog se oprao i obrisao. Zatim je bilo i drugog puta i opet nije došlo do ejakulacije u meni i nakon toga sam primetila krv na donjem vešu. Jako strepim od trudnoće i da li je uopšte moglo da dođe do nje? Menstruacija mi je krenula 31.1. a ovaj događaj je bio 14.2. što se pada plodni dan..

20.02.2015. 11:05

Moguće je. Opetovani odnosi premda i nije bilo ejakulacije mogu dovesti do trudnoće.
Šansa nije velika no ne može se isključiti u potpunosti.

Ljerka1995

21.02.2015. 01:40

Molim vas ako može mala pomoć. Znam dosta o seksu i reovno čitam i obaveštavam se o svemu ali nisam sigurna za jednu stvar. Sa dečkom sam već 3 godine i imamo savršen seks i uvek koristimo zaštitu i pazimo ali sinoć dok sam bila u plodnim danima (2. plodni dan) on je stavio par puta ali naravno nije svršio već je to bilo na početku seksa. Treba li da se brinem?

Nazad
1 ... 17 18 19 20 21 22 ... 41
Naprijed