Autor
|
Poruka
|
zabrinuta55555
|
22.03.2019. 11:05
Poštovani, pijem kontracepcijske tablete godinu dana, većinom imam spolni odnos za zaštitom, pa me zanima da li mogu ostati trudna u situaciji kada koristimo prezervativ ali se on ponekad pomake prema dolje po ga partner opet mora povući prema sebi , da li može sluz koja izlazi par sekundi prije ejakulacije (ali partner zaustavi ejakulaciju) proći kroz završetak prezervativa? (kroz ovu glumicu na kraju prezervativa)
Mjesečnicu trebam dobiti za 12 dana a ja imala jake bolove u jajnicima i donjem dijelu trbuha već 6 dana kao da ću dobiti.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
22.03.2019. 11:45
Poštovana, ako pijete kontracepcijske tablete trudnoća nije moguća i ukoliko dođe do ejakulacije u rodnicu.
|
anjacvijet
|
31.03.2019. 14:05
Poštovani,
Javljam se opet. Ejakulacije nije bilo uopce tijekom odnosa a ni nakon. 19.3. Je stigla menstruacija koja je trajala do 24.3. Intenzitet je bio prva 3 dana osrednji i krv je bila crvene boje, a zadnja 3 dana dosta slabiji i smeđe boje. Nekoliko dana prije menstruacije imala sam jake grceve i probadanja u donjem dijelu trbuha. Kad je stigla ti grcevi su prestali. Međutim, nakon prestanka menstruacije, vec tjedan dana osjecam probadanja u oba jajnika. Dal je ipak moguce da sam trudna ili su ti bolovi u jajnicima povezani s PCOS, prestankom uzimanja kontracepcijskih pilula ili necim drugim?
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
31.03.2019. 22:30
Poštovana, ne postoji mogućnost trudnoće.Probadanje u jajnicima može biti posljedica ovulacije.
|
Boba2017
|
09.09.2019. 17:00
Postovani, odnos sam imala juce sa deckom u jutarnjim casovima trajao je nekih 5 minuta, nije doslo do ejakulacije uopste, stim da ja nemam redovne cikuse i juce u popodnevnim casovima osjetila sam bol u jajnicima i pojacanu sluz i danas isto imam pojacanu sluz, a tu bol i sluz imam kada imam ovulaciju, pa me zanima da li postoji mogucnost trudnoce,jos jednom da navedem da nije dosli do ejakulacije uopste. Da li da uzmem tabletu? Pozdrav
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
09.09.2019. 20:50
Poštovana, nema potrebe za pilulom jer ne postoji mogućnost trudnoće.
|
Boba2017
|
10.09.2019. 14:20
Hvala vam na odgovoru. Znaci i ako je odnos bio u plodnim danima tj. ako je od nezasticenog odnosa bez ejakulacije(uopste nije doslo do ejakulacije,ali bilo je blizu) i ovulacije proslo 36 sati nemoze doci do trudnoce? Pozdrav
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
10.09.2019. 15:30
Budući da nije došlo do ejakulacije ne postoji mogućnost trudnoće.
|
Pitalica1
|
14.09.2019. 20:55
Poštovani doktore, naime moja djevojka i ja smo imali više odnosa u toku ovog mjeseca, i sve naravno zaštićene perverzativom, i sa ejakulacijom van. Ali sada odjednom menstruacija kasni i ako su zadnja 3 ciklusa stabilnija 28 dana dok prethodni i nisu bili toliko. Sada iz nekog razloga je pojačan sekret (kao da su plodni dani) a kasni menstruacija. Da li možemo isključiti trudnoću? Posto ne vjerujem bas perverzativima, i ako znam da je nemoguće postoji paranoja. Hvala!
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
15.09.2019. 11:45
Poštovani, prema svemu što ste naveli ne postoji mogućnost trudnoće. Menstruacija će nastupiti.
|
rose90
|
05.06.2020. 11:55
Poštovani, imam pitanje...momak i ja nismo imali odnos, jos uvijek sam djevica ali pokusao je uci..to je bilo u plodnim danima, sada mi kasni menstrucija ? Je li moguća trudnoća?
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
06.06.2020. 11:45
Poštovana, na taj način trudnoća nije moguća.
|
rose90
|
06.06.2020. 14:45
Cak iako je ulazio nekoliko puta i trajalo je duze ?
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
07.06.2020. 12:05
Čak i na taj način.
|
Gud4
|
09.05.2021. 10:50
Postovani, molim Vas za odgovor.
Zanima me je li moguca trudnoca samo površinskim prolazenjem penisa po vagini bez penetracije i bez ejakulacije ako je decko masturbirao prije 6-7h? Tocnije, ostane li sperme u onoj tekucini kojeg decka navlazi ako prođu sati (u ovom slucaju 6-7h)?
Unaprijed hvala na odgovoru.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
10.05.2021. 11:15
Poštovana, na taj način trudnoća nije moguća.
|
Mateo121
|
17.11.2021. 13:10
Poz, zanima me jel moguce zatrudniti ili dal je to ikako moguce, da ako sperma iscuri ispod kondoma ostane na mom spolnom organu ispred kondoma(na tijelu) i tokom spolong odnosa se prenese na spolni organa i tako udje u zenski spolni organ? Ili je to sto je mokro od cure?
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
17.11.2021. 20:45
Ako je ejakulat iscurio ispod kraja kondoma i na taj se način prenio unutar rodnice, trudnoća je moguća.
|
Mateo121
|
23.11.2021. 21:25
Dobro večer, moja cura i ja smo imali zadnji spolni odnos u Srijedu ujutro, ona bi trebala dobiti sada za 3 dana ali kaže kako nema nikakav osjećaj i da je danas vidila jednu točku krvi poslije nužde. Danas je imala skroz laganu vrtoglavicu. I zadnjih dana ide bas često obavljati malu nuždu. Jel to mogu biti kakvi pred znaci trudnoće?
Hvala lijepo.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
24.11.2021. 12:30
Prerano je za bilo kakve simptome trudnoće. Neka pričeka menstruaciju, pa ako ona ne nastupi na vrijeme neka uradi test.
|