Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

???

Autor Poruka

BRNa

10.09.2008. 16:50

pijem diane35 vec 2.god. i uvijek sam dobivala na vrijeme.prosli mjesec dobila sam 10 dana kasnije s tim sto nije bila uredna nego tamna,puna ugrusaka i trajala je jedva 3 dana....napravila sam test na trudnocu,bio je negativan,ali od tada povecao mi se apetit,grudi me uzasno bole i nateknute su danima,dali bi se trebala zabrinuti?p.s.tablete sam nastavila redovito piti.molim vas odgovorite mi,unaprijed zahvaljujem!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

11.09.2008. 01:35

Ne trebate se zabrinuti ali trebate otići do ginekologa da vidi što se zbiva. Tablete pijte i dalje.

vibe

11.09.2008. 01:35

Mene to isto zanima. Pijem Cilest 2 godine i zadnja menstruacija koja je bila prije par dana trajala je puno kraće nego inače, odnosno 3 dana i bila je tamna i puna ugrušaka, uopće nije bilo tekuće krvi. Puno hvala

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

11.09.2008. 08:35

Nije važno kakvo je krvarenje na kontraceptivima, to ovisi o puno faktora, bitno je da ga ima.

BRNa

11.09.2008. 19:30

puno hvala...lijep pozdrav