Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje oko Diane 35

Autor Poruka

redAngel

16.08.2012. 00:45

Hvala Vam.
Da li Diane konstantno prouzrokuju suhocu rodnice,jer nekad varira,ili je mozda do organizma?
Da li moram koristit lubrikante?

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.08.2012. 09:00

Poštovana, možete koristiti lubrikante. Svakako je važno zbog simptoma koje imate isključiti vaginalnu infekciju, jer pečenje može biti vezano sa time ili upala rodnice može potencirati još veću nelagodu tijekom odnosa.

redAngel

16.08.2012. 10:30

Imala sam upalu,moj ginekolog mi je bio propisao vaginalete i antibiotike, i rekla mi je da vaginalete znaju uticat na vlaznost rodnice,zanima me Vase misljenje da li je to moglo uticat na suhocu?
Ali,ako je do mene,kakav lubrikant biste mi preporucili?
Hvala puno.

16.08.2012. 12:30

Maravno. Gynaikol gel, personal lubrikant itd.

redAngel

17.08.2012. 01:25

Hvala Vam jos jednom.

17.08.2012. 20:55

Molim.

LolitaBlue

20.08.2012. 16:00

Poštovani,
Diane pijem već godinu i par mjeseci i oduvijek sam prvu tabletu nakon pauze uzimala sedmi, a ne osmi dan jer sam krivo shvatila liječnika nakon savjetovanja. Npr. u četvrtak sam popila zadnju, i sljedeći sam popila opet prvu, umjesto u petak. Uvijek je sve bilo u redu i mjesećnica je dolazila redovito, nijednom nije izostala ili sam imala drugačijih problema. Smijem li sada, jer ovaj četvrtak završava moja pauza, popiti kako treba, u petak?

21.08.2012. 00:05

Svakako da možete-

zabrinuzazagreb

21.08.2012. 23:35

Poštovani!

Pijem Diane već 22 mjeseca.

Radi se o slijedećem - 5.8. počela sam sa novim blisterom. u utorak 7.8. sam normalno popila tabletu, no dobila sam neku virozu i povraćala sam. Ne mogu sa sigurnoscu reci koliko je proslo vremena od popijene tablete no ne vise od sat i pol,dva.

Slijedeće dane sam normalno nastavila piti pilule , a 9.8. imala sam nezasticeni odnos te smo isli do "kraja".

Postoji li mogucnost trudnoce, da li da nastavim do kraja s blisterom i napravim pauzu ili..?

Unaprijed hvala, zabrinuta....

22.08.2012. 09:15

Teoretski postoji šansa za trudnoćom.

zanka

31.08.2012. 17:35

postovani,
pocela sam piti Dian prije 7 dana,a doktor mi je rekao da ih pijem 5 dan od kad dobijem menstruacije,a sinoc sam imala odnos,a nismo pazili..postoji li mogucnos da sam trudna?pila sam i prije Dian,al sad sam pravila pauzu,pa sam ih opet pocela piti..pozdrav

31.08.2012. 22:10

Poštovana, neće doći do trudnoće.

dacaca

03.09.2012. 18:55

vec dvije godine nemogu da ostanem u drugom stanju...i ljekar mi je prepisao diane 35 da pijem tri mjeseca bez prestanka ali evo vec petnaesti dan ih pijem od prvog dana menstruacije i jos uvijek krvarim prvih dana obilnije sad slabije ali ipak petnaest dana krvarim,da li da se javim ginekologu da li je to opasno...sta da radim

Nataša Šemnički, dr. med.

04.09.2012. 12:20

dacaca ,

svakako se javite svom ginekologu jer oskudan sukrvavi iscjedak je normalna s početka ali ne i krvarenje.
Ne morate paničariti nije ništa strašno.

L.p.

LeoLor

16.09.2012. 13:05

Poštovani, dugo godina koristim Diane 35, sada sam zadnjih 6mj. koristila Lindynette, kada sam se vraćala na Diane nisam napavila pauzu od 7 dana, nego sam iz Lindynetta odmah nastavila sa Diane, redovno sam uzimala svaku tabletu, postoji mogućnost od trudnoće? hvala

NM

16.09.2012. 21:15

Poštovani, jedno pitanje.
Pijem Diane35 duže od godinu dana zbog neredovnih ciklusa i policističnih jajnika.
Pre par dana mi se desilo da sam popila pilulu oko 20:30h, posle čega sam popila malo alkohola i nakon toga imala odnos pri kome je dečko svršio u mene.
Sledeću pilulu sam popila oko 20h sledećeg dana.
Da li postoji mogućnost trudnoće? Da li je piće moglo u toj meri da poništi dejstvo pilule? Znam da ga ne treba konzumirati dok pijem pilule, ali desilo se tako :/

18.09.2012. 10:10

LeoLor ,

ne postoji.

L.p.

18.09.2012. 10:10

NM ,

mala količina alkohola nema utjecaja na učinak tableta.

L.p.

mobitelka01

23.09.2012. 12:35

Poštovani,
zanima me da li je istina da neka hrana utječe na učinkovitost pilule? Na internetu sam pročitala da npr. grejp ima interakciju. Sad me zanima da li postoji još koja interakcija.

Zahvaljujem se na odgovoru i utrošenom vremenu.

milicicas

24.09.2012. 15:10

Koristim 5 meseci kontraceptivne pilule Yasmin, presla bih na Diane 35, pa me zanima misljenje lekara, i kakva je razlika izmedju ove dve vrste pilula. Hvala unapred!

Nazad
1 ... 3 4 5 6 7 8 ... 18
Naprijed