Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Yaz i sumamed 500

Autor Poruka

Barbika

06.02.2014. 21:15

Poštovani,

Ljubazno vas molim odgovor na sljedece pitanje:
Imala sam nezaštićeni odnos popodne na 2. tableti iz kutijice Yaza. Tu večer mi je zbog jake upale disnih puteva propisan sumamed 500 ( tri tablete ). Dakle pila sam sumamed uz 2., 3. I 4. Tableticu Yaza. Ostatak ciklusa koristila sam dodatnu zaštitu, ali me sad brine taj odnos s početka uzimanja antibiotika, dok jos nisam znala da cu uopće antibiotik morati piti. Sutra trebam popiti zadnju rozu tableticu.
Da li da preskočim bijele i počnem odmah sa novom kutijom ili da radim sve prema ustaljenoj shemi? Imam li razloga za brigu zbog tog nezaštićenog odnosa i razloga za strah od trudnoće? Naime zadnjih dana su mi grudi izrazito bolne i pojačana zgaravica.
Unaprijed zahvaljujem na brzom odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.02.2014. 21:40

Po shemi dalje. Bez preskakanja bijelih.

Barbika

07.02.2014. 10:45

Hvala na brzom odgovoruhappy
Molim vas jos vaše mišljenje o riziku od trudnoće s obzirom na odnos pred uzimanje antibiotika?

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.02.2014. 17:30

Ma ne. Šansa je jako mala.