Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

diane 35

Autor Poruka

mrkvica0801

10.07.2012. 16:15

poštovani! pijem diane 35 samo 6 dana, do sinoc je sve bilo u redu samo sam imala blage glavobolje. uzimam ih iskljucivo radi bolnih mjesecnica i kontracepcije..pijem ih u 14 h a sinoc oko 23 sam osjetila trnce u desnoj ruci, nisam obracala paznju na to jer sam mislila da mi se to dogada zbog nezgodnog polozaja jer sam drzala ruku pod jastukom no danas osjetim isto vrlo blage trnce. je li moguce da mi se krv zgrusava nakon samo 6 dana? moze li to biti povezano s teskim fizickim radom i umorom? htjela bi ih prestati piti ali se bojim da mi se sve ne poremeti jer imam jos dva tjedna do kraja blistera...da ih nastavim piti do kraja ili odmah da prestanem?

Nataša Šemnički, dr. med.

12.07.2012. 11:40

mrkvica0801 ,

jučer sam napisala odgovor u kojem stoji da ako i dalje imate iste tegobe svakako se javite liječniku i preknite uzimati kontracepciju.
Sada možete uzeti B vit i Mg 300 kao mogući uzrok navedenih problema.

L.p.