Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


dodatno uzeta pilula logesta


Autor Poruka

abynthe

29.07.2011. 00:50

Postovani!!!
Zaista se ispricavam na smetnji,u zadnje vrijeme stalno neki problemi oko logest tableta.Molim Vas za savjet.Danas sam isla popiti kao i uvijek tabletu logesta,medjutim,mislim da je nisam popila,ili je sklizla,nesto se dogodilo....Sto mi je ciniti....Ako sam je ipak popila u sto nisam sigurna,a uzmem dodatnu pilulu,i nastavim piti dalje pilule,da li jedna dodatna tableta moze izazvati neke teze posljedice za ciklus,tj.da li mi krvarenje moze nastupiti prije predvidjenog datuma menstruacije ili poslije.
Takodjer sam na veliku zalost stjecajem zdravstvenih okolnosti konzumentica helexa,atorisa,i aspirina protect,pa me zanima imaju li ovi lijekovi smanjeni ucinak na logest,i da li je naravno potrebno koristiti dodatnu zastitu.Hvala Vam puno,i oprostite na smetnji...

Natalija Beljo, dr. med.

31.07.2011. 12:35

Ako uzmete dodatnu neće se dogoditi ništa samo je ciklus jedan dan kraći. Lijekovi koji koristite ne bi smjeli utjecati na zaštitu.