Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Jel moguće zatrudnjeti bez ejakulacije?

Autor Poruka

bejbika

22.11.2012. 23:45

Poštovana, ovaj mjesec sam imala veoma oskudnu mjesecnicu, na ulosku mi je ostajao samo oskudan smeckas trag, te pocela mi je 6 dana kasnije no uobicajeno, pri zadnjim danima sma imala odnose s kondomom, tijekom odnosa sam primjetila nakon sto sam se dignula da mu je kondom skliznuo do glavica, te smo prekinuli odnose, on je rekao da se to dogodilo kada sam se digla. Da li postoji opasnost od zaceca?

Nataša Šemnički, dr. med.

23.11.2012. 22:25

bejbika,

ne mogu će je odgovoriti

l.p.

Aerox123

02.12.2012. 16:50

Ja I moja djevojka jucer smo se "igrali". Ona je od prekjucer U neplodnim danima I jos je djevica...Medutim posto jos nismo htjeli sex ja san svoj penis trljao od njenu vaginu Ali sredinom penisa ne glavicom prosao bi par puta i njime al bi provjerio jel mokar imalo...Medutim tijekom trljanja mi je doslo do ejakulacije Ali sam ga spremio U bokserice i svrsio unutar njih te penis dobro obrisa i prste...Dirao sam je poslje prstima po vagini mislin da nije nista ostalo jer su prsti bili suhi...Opet sam je sredinom penisa trljao Ali brzo prestao jer joj nije odgovaralo...Jeli moguce da zatrudni ako joj je neka kapljica pala na vaginu iako je jos djevica i U neplodnim danima?? Hvala unaprijed

03.12.2012. 17:10

Aerox123 ,

postoji jako mala šansa

l.p.

dita25

03.12.2012. 21:55

Poštovani,
znam da Vam je dosta više ovakvih pitanja i da je možda neprimjereno uopće ovo pitanje i postaviti s obzirom na moje godine. Međutim za sada neznam koga bi pitala za nešto što me muči. Sa dečkom sam 7 godina u vezi, i nakon 3 puta što smo spavali skupa ja sam ostala trudna bez da je ejakulirao u mene, doista neznam kako. Nakon 2mj trudnoće imala sam spontani pobačaj, međutim nikad nisam doznala zbog čega. Narednih 7 godina nismo koristili nikakvu kontracepciju osim metode prekinutog snošaja, sad me zanima dali je to dug period da ne ostanem trudna s obzirom da se prvi put tako lako desilo. U zadnje vrijeme bila sam dosta pod stresom, i dobila sam menstruaciju 5 dana prije nego inače, inače imam svakih 27, 28 dana. Računajući po svemu kad sam imala odnose sa dečkom bili su mi plodni dani, od 9-15 dana nakon menstruacije. Dečko nije ejakulirao u mene, već bi izvadio koju sekundu prije toga, a i prstima mi je unio dosta sperme u rodnicu. Zanima me samo dali se ne takav način ipak može ostvarit trudnoća u plodnim danima, ako je dosta sperme na takav način dospjelo u rodnicu? unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru

xy22334

04.12.2012. 11:50

poštovani,
16.11 sam dobila menstruaciju.drugi dan menstruacije imala sam nezasticen odnos s dečkom i tad je ejakulirao u mene.nemam nikakve siptome trudnoce.jedino sam jucer prilikom mokrenja primjetila svijetlu krv i male sitne tockice krvi.da li postoji sansa da sam trudna? s time da su mi i ciklusi neredoviti.

04.12.2012. 12:40

dita25,

pa već ste jednom zanijeli bez ejakulacije

l.p.

dita25

04.12.2012. 15:20

Hvala Vam na odgovoru. Nama nebi smetalo da ostanem trudna, međutim negdje sam na internetu pročitala da trudnoća koja se desi na takav način, često završi spontanim pobačajem. Strah me jer sam jedan spontani već imala, a zatrudnila sam na takav način, i dal je trudnoća rizična ukoliko mi je dijagnosticiran Hpv visokog rizika? Imam problema i sa krvi, deficit faktora XI i krv mi se ne zgrušava na vrijeme, dali je i to opasno za trudnoću. I dali ima neki test za trudnoću koji se može napraviti i prije izostanka menstruacije? Hvala.

05.12.2012. 18:05

dita25,

kod vas je problem s gušavanjem vjerojatniji razlog gubitka trudnoće.
Za HPV još nema znantvenih sigurnih dokaza.
Učinite krvni test para dana prije očekivane menstruacije.

l.p.

killmemazafaka

24.12.2012. 00:30

Eh ovako.. Imam 18 godina i zelio bih vas pitati kolike su sanse da se zatrudni na ovaj nacin..
Nezasticeni sex ali ne do kraja tj da se ne svrsi u nju.. I jos u toku sexa, penis obrisem od preejakut 3-4 puta palomom ? .. Kolike su sanse za trudnocu ?

luce23

29.12.2012. 11:45

Poštovani/poštovana,

dečko i ja smo imali odnos uz prekinuti snošaj 11. dan ciklusa. Inače mi je dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika i menstruacije su mi neredovite (iako zadnjih pola godine menstruacijski ciklusi su oko 30-33 dana). Obzirom da je sad 39. dan ciklusa, sumnjam na trudnoću. Što mi predlažete?

Zahvaljujem na odgovoru.

MCML

01.01.2013. 18:35

Postovana, inace sam nevina, nemam redovitu mjesecnicu, znaci 15.11. , pa 24.12 ..
Zanima me , mogu li ostat' trudna, a nije bilo svrsavanja... samo "diranje" po spolnim organima..
Uradila sam test , odmah sutra, ali pokazao je negativan... Kolika je mogucnost trudnoce i pouzdanost testa?
Zahvaljujem. happy

MCML

01.01.2013. 18:45

I zaboravih napomenuti, nije bilo spolnog odnosa uopce happy

03.01.2013. 16:50

killmemazafaka ,

postoje male šanse jer je ipak dio predejakulatu ušao i u rodnicu

l.p.

Lux__

05.01.2013. 11:20

Postovana, imala sam u posljednja dva mjeseca cudnu menstruaciju, naime od 12.11 do 1.12 imala sam smedji iscjedak kada je nastupila menstruacija koja je trajala do 8.12 , smedji iscjedak se nastavio do 18.12 kada sam ponovo pocela krvariti pomalo nije kao uobicajna menstruacija i to mi je trajalo do 30.12.... Posjetila sam ginekologa kaze da nema nista,vjerovatno hormonalni poremecaj.
Sinoc sam imala nezasticeni odnos i koristili smo metodu prekinutog snosaja, on kaze da ga je sigurno na vrijeme izvadio...sada ne znam da li postoji mogucnost za trudnocu jer ne mogu da odredim plodne dane... Jucer preko dana imala sam neki pritisak i blage bolove u predjelu jajnika i cesto sam mokrila, mislim da je to mozda prehlada, ili ipak ovulacija. Ciklusi mi inace traju oko 40 do 45 dana.... Sta mi Vi savjetujete, kontam da uzmem pilulu za dan poslije koliko je to potrebno i pametno? Unaprijed hvala

07.01.2013. 10:00

Lux__ ,

naravno da je to najpametnije

l.p.

lemmy30

07.01.2013. 10:05

Poštovana

Zanima me može li cura ostati trudna ako sam u nju izvršio penetraciju bez zaštite od nekih 10-15 ak sekundi i tako smo samo stajali i onda sam odmah prekinuo snošaj.
Kasnije smo imali odnos sa zaštitom (prezervativom) i nije došlo do ejakulacije.Njoj je menstruacija stala par dana prije...
Ja sam se par sati prije otuširao i sve je higijenski bilo uredu...

Hvala

07.01.2013. 16:10

Koliko je sigurno da neces ostat trudna u neplodnim danima ako imate seks bez kondoma sa svrsavanjima unutra? Koliki je zapravo rizik da se ostane trudna u neplodnim danima? Postoji li rizik ili je ono 100% da nemoze bit nista?

11.01.2013. 15:35

lemmy30,

ne bi trebalo postojati rizik od trudnoće

11.01.2013. 15:35

sdropulj24 ,

a kako ste 100% potvrdili da ste u neplodnim danima
prema toj činjenici slijedi odgovor

Nazad
1 ... 5 6 7 8 9 10 ... 41
Naprijed