Autor
|
Poruka
|
|
13.01.2013. 16:55
Postojili rizik da ostanem trudna..jer sam gledala kad su mi plodni,a kad ne plodni dani..meni zna menstracija kasnit par dana..Pa bih molila da mi kazete jel se može zatrudnjeti.?
|
glupan
|
13.01.2013. 23:20
Postovanje, molim vas odgovorite strah me je, imao sam spolni odnos sa svojom djevojkom ako ga uopce mozemo tako nazvati pa me zanima da li je moguce da ona zatrudni, e sad to je ovako bilo: malo smo se mazilli i onda je ona uzela moj penis i stavila ga na svoju vaginu i ja sam na to uzvratio laganim guranjem svog penisa ali on nije citav usao nego samo vrh glavica i ja nisam svrsio, pored toga oboje smo djevci i nije bilo krvi stoga je moguce da joj cak himen nije ni pukao, jel moguce da ona ostane trudna, plasim se uzasno i unaprijed hvala.
|
smile59
|
15.01.2013. 16:55
Poštovana,
čitam forum i jednostavno ne pronalazim odgovor na svoje pitanje. Naime, dečko i ja smo imali spolne odnose bez zaštite 10 dan ciklusa i 24.dana ciklusa, menstruaciju sam dobila redovito 7.1. i bila mi je jako obilna, naravno on nije ejakuirao u mene, zanima me da li je mogće da sam trudna jer osjećam neku napetost u lijevom jajniku i stalno me "peče" žgaravica tokom dana(ja sam to odmah povezala s mučninama)...
Unaprijed hvala na odgovoru
|
Ivanovna
|
17.01.2013. 00:10
Postovani,
Molim vas za pomoc. Od prosle redovite menstruacije sa deckom sam 3 puta imala spolni odnos, svaki put smo uredno koristili kondom i on nijednom nije svrsio u meni. Kolike su sanse da sam ostala trudna? Ima li ih uopce? Pitam jer sam jako plasljiva, a trudnocu izbjegavam.
Unaprijed hvala.
|
vjecnapanicarka
|
17.01.2013. 22:25
Poštovani,
Je li moguća trudnoća ako je dečko imao malo sperme na prstima koju je dobio brisajući se, obrisao je, ali ne i oprao ruku. Prsti i ruka bili su potpuno suhi i nakon kojih 15 minuta s tim prstima usao je u vaginu?
Hvala na odgovoru
|
perica94
|
18.01.2013. 09:20
hmm dok sam imao spolni odnos sa curom...nisam bio do kraja gotov..ali osjetio sam da mi neš curi iz penisa.....ko neka tekućina..il dok je neka predigra isto zna curi ko tekućina..tj dok se malo više uzbudim i tak...jel ima mogućnost da cura zatrudni..a da nisu plodni dani ?
|
Asrock
|
18.01.2013. 23:25
ovako...stupio sam u seksualni odnos s djevojkom po prvi puta...uredno smo koristili perzervativ te nisam uopče svršio,ali poslije sam primjetio neke bijele mrlje na perzervativu...kakve su to mrlje?...dali ona može ostati trudna zbog toga što joj je danas zadnji dan plodnih dana?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
22.01.2013. 22:40
Glupan, nije moguće.
|
|
22.01.2013. 22:45
Poštovana smile niste trudna nikako.
|
|
Poštovana ivanovna, ako je zaista tako onda je šansa gotovo nikakva.
|
|
Perica, ne znam da li se radi o ejakulatu ili sluzi i sekretu prostate?
Ako je odnos u neplodnim danima onda nije moguće da zatrudni.
|
|
Poštovani asrock , naravno da neće zatrudnjeti. Bijele mrlje na kondomu su sekret tj. sluz iz rodnice. Ne brinite.
|
perica94
|
28.01.2013. 10:45
paa kako bih vam to objasnio...kad se previše uzbudim ko tekućina onak malo zacuri..možda je to muška sluz il šta već..onako vrh glavića zna bit onak sluzav mokar pa me strah da se u toj tekućini sluzi kako god nebi bilo sperme tako da dok bi imao spolni odnos sa curom bez zaštite da mi nebi zacurilo pa da zatrudni ako me razumijete..ne znam baš najjbolje objasnit..a naravno da ne spavamo dok su plodni dani..samo dok su ne plodni..pa zato vas pitam el se može zatrudnit kad su ne plodni dani...to je nekad malo rijeđe nekad gušće
|
|
28.01.2013. 11:45
Poštovani to je sluz nije sperma niti predejakulat.
Od tog neće zatrudnjeti.
|
Ajnstajn
|
17.02.2013. 04:25
Postovanje, moja situacija je sledeca: menstruaciju sam dobila 12.12.2012 koja je trajala 7 dana, 03.01.2013 sam imala odnos bez zastite, prekinuti snosaj. Posle toga sam dobila menstruaciju 13.01.2013 ... Krajem januara sam imala problema sa bolovima u ledjima zbog cega sam pocela da uzimam anelgetike. Prvo sam uzimala dozu od 400 mg, onda od 500mg i na kraju 1000mg. Prestala sam da ih uzimam nekoliko dana pre nego sto sam trebala da dobijem menstruaciju u februaru. Ocekivala sam je bar 12og, 13og, ali ja jos uvei nisam dobila. Da li ima mogucnosti za trudnocu ili kasnjenje moze da bude izazvano tabletama? Hvala unapred
|
|
17.02.2013. 13:55
Poštovana, koje analgetike zatim da li ste bili spolno aktivni ovaj ciklus? To ja ne znam.
Svakako je moguća trudnoća.
|
Ajnstajn
|
17.02.2013. 14:45
Ne, ovaj ciklus nisam bila aktivna. Koristila sam Dolipran.
|
|
17.02.2013. 20:40
Onda nećete ni biti trudna ovaj ciklus.
|
bahi
|
17.02.2013. 20:40
Curi sam gurnuo glavic penisa u vaginu. Ona je djevica i nije bilo ejakulacije niti nista.zanima me dali ona moze ostati trudna nakon toga te znam da postoji sansa ali dali je ta sansa veika ili mlala...??????
|
|
17.02.2013. 20:50
Poštovani šansa na ovakav način ne postoji. Educirajte se.
|