Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Jel moguće zatrudnjeti bez ejakulacije?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.08.2013. 19:50

To ja ne znam da li je vama što pobjeglo.
Po priči bih rekao da nije došlo do ejakulacije. Ako je tako onda šansi nema.

duxy32

11.08.2013. 19:50

Poštovani
Zanima me, treba li meni i dečku dodatna kontracepcija? Naime, ja pijem novynette vec godinama te uz to pri svakom spolnom odnosu imamo prekinuti snošaj i to svaki put bez iznimke.
puno hvala happy

12.08.2013. 00:30

Ne treba vam. To vam je dovoljno.

tincyyy

13.08.2013. 10:20

Bok, menstruacija mi je pocela 8.7 i zavrsila 12.7 tad sam imala i spolni odnos sa deckom. spavali smo jednom i to je trajalo 30 sekundi, koristili smo zastitu. spavali smo i 13.7 al dva puta s time da smo oba puta koristili zaštitu i razmak izmedu spolnih odnosa bio je 10-15 min. on je oprao svoje spolovilo u toj pauzi. nisam sigurna jeli ejakulirao mene iako mislim da nije, ali postoji li mogucnost da sam trudna posto mi menstruacija jos uvijek nije dosla iako zasad imam sve simptome pms-a?

13.08.2013. 20:15

Prema opisanom mislim da se ne radi o trudnoći.

tntntn

14.08.2013. 00:30

da li je moguće ostati trudna ako on nije ejakulirao i koristili smo kondom od početka do kraja odnosa? kondom nije vidljivo pukao, za sitne rupice nismo provjeravali budući da nije bio ni blizu ejakulacije. odnos je bio u vrijeme plodnih dana.

mjesečnica kasni dva dana.

14.08.2013. 10:35

Ne, ako je doista bilo kao što ste opisali.

Mirela2204

21.08.2013. 11:35

Poštovani! Imam jedno pitanje. Imala sam nezaštićeni spolni odnos 16.kolovoza nekih 5 minuta, zatim je dečko stavio kondom te smo tako nastavili spolni odnos i tako je ejakulirao u mene. Zadnje menstruacije bile su mi 4.8. ; 4.7. ; 7.6. ; 7.5. ; 31.3. i 25.2. . Imam li konkretnog razloga za strah od trudnoće? Srdačan pozdrav i unaprijed hvala!

Mirela2204

21.08.2013. 11:45

Željela bih još samo nadodati da mi mentruacija svaki put traje redovito 7 dana! Znači dobila sam ju 4. kolovoza i završila je 11. kolovoza, čak sam još i 12. kolova imala blago rozi iscjedak!

21.08.2013. 17:20

Neće doći do trudnoće ako je to bio jedini odnos i uz zaštitu i nije došlo do u ejakulacije u rodnicu već u kondom.

Momak21

24.08.2013. 20:25

Eh ovako, kao i mnogo clanova ovde, registrovao sam se jer sam u strahu. Naime, ja i djevojka vec par mjeseci ponekad pokusavamo da stupimo u sexualni odnos. Nju to jako boli, pa to jos uvijek nismo uradili do kraja. Radim to bez zastite.. Sad mene zanima, ona tecnost koja curi iz penisa prije svrsavanja ( ne znam kako se zove ), da li od nje djevojka moze da zatrudni? jer svaki put kada smo pokusali da stupimo u seksualni odnos, ja ni jednom nisam dosao do vrhunca tj nisam svrsio ( nju previse boli pa prestanem ) .. Umirem od brige jer citam na forumima da je moguce zatrudniti od te "sluzi" prije samog svrsavanja.. Danas smo prvo imali oralan sex, zatim sam se ja obrisao, proslo je 15-ak minuta, pa smo se malo "trljali", pa sam se ja opet obrisao, i opet smo sacekali nekih 20 minuta.. treci put smo se malo "igrali", ona je navlazila dosta pa smo odlucili da probamo.. Trajalo je svega 15-ak sekundi, usao je recimo do pola, i ona je rekla da prestanem jer ju je bolilo ( nisam svrsio nikako ).. E da li je sad moguce da ona nakon ovog ostane trudna? kolike su sanse za to? hvala unaprijed..

24.08.2013. 22:45

Trudnoća nije moguća. Savjetujem vam da se educirate.

barbara19

11.09.2013. 00:05

Poštovani..dobila sam menstruacija 6.9,te imala odnoste sa dečkom 8,i 10 rujna bez ejakulacije,stoga da je dečko 8 rujna nakon obavljene ejkulacije izvan vagine,obrisao spolovilo i nastavio opet na kratko vrijeme..imala li razloga za brigu?hvala unaprijed!

11.09.2013. 23:45

Ako vam je ciklus redovit nije moguća trudnoća. Neplodni su dani.

crosnif

13.09.2013. 22:35

Djevojka i ja smo imali spolni odnos, vrh penisa je samo jednom usao u njezinu vaginu, nekih 2,3 cm, nisam siguran dali je bilo predejakulata, pretpostavljam da je , djevojka je djevica, dali postoji mogucnost trudnoce s obzirom da joj menstruacija kasni oko 5 dana ?

13.09.2013. 22:45

Ne postavljajte pitanja na više mjesta jer će ista ostat neodgovorena.

....

16.09.2013. 16:55

Poštovani, situacija je slijedeća.
Dečko i ja imamo redovne spolne odnose te uvijek koristimo kondom. Posljednja menstruacija mi je započela 3.8.2013. te trajala par dana. Nakon menstruacije imala sam gljivice te sam uzimala vaginalete i još neke tablete (Ispričavam se, ne znam ime, ali znam da su bile 2 u pakovanju. Jednu sam popila te drugu nakon tjedan dana.) Dečko i ja smo imali spolne odnose tijekom mojih plodnih dana te se događalo da prvih par minuta odnosa penetrira bez kondoma. Imali smo i odnose u nizu s istom situacijom.
Sada mi menstruacija kasni 15 dana, a imam sve predmenstrualne sindrome koje inače imam. Grudi su mu napete i bolne, česte su mi promjene raspoloženja, dobila sam akne, osjećam napetost u donjem dijelu trbuha itd. Zanima me što mi je činiti. Imaju li veze te gljivice s kašnjenjem menstruacije? Koji test za trudnoću bi preporučili i trebam li ga raditi ili da još pričekam? I još jedna stvar, primjetili smo da nakon spolnog odnosa postoji nekakav bijeli, rastezljivi iscjedak (nije sprema jer uvijek provjerimo kondom poslije odnosa), mene zanima je li to predmenstrualni sindrom ili što?

Unaprijed hvala.

bpranjic99

16.09.2013. 18:35

Postovani doktore!Jeli cistoskopija steti plodu u ranoj trudnoci? Unaprijed hvala.

16.09.2013. 21:25

.... ne radi se vjerovatno o trudnoći ali ipak sugeriram test. Bilo koji, može i onaj najjeftiniji.

16.09.2013. 21:25

Ne steti.

Nazad
1 ... 9 10 11 12 13 14 ... 41
Naprijed