Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Kontracepcija diane 35

Autor Poruka

elisa

29.06.2012. 16:20

Dobra dan postaovana doktorice ja vam se ponovo javljam u vezi kontracepcije pocela sam pit prvu kutiju Diane prvi put u ovom mjesecu od prvog dana odlicno mi odgovaraju nemam nus pojava bas mi prijauju pijem ih svako vece u isto vrijeme bas kako ste mi napisala jer sam se bojla da se ne deblja pa i nisam cak vise kilzama mi se i smanjila sto sam i zadovoljna ali brine me nesto drugo prije sam mjesecnicu imala od 5 do 7 dana sada imam vec 11 dan neznam da li je to normalno ili je sto prvi put uzimam mkontracepciju na pocetku je bila obilna sada malo i vise je kao smedjkasti iscjedak kao u prolazu .Unaprijed zahvalna...Prijatno..Veliki pozdrav...

Nataša Šemnički, dr. med.

01.07.2012. 19:30

elisa ,

pričekajte još koji mjesec jer u početku je to normalno.
Pokušajte u vrijeme krvarenja uzimati sojine preparate (mlijeko ili pudinge) čime će te unijeti prirodni estrogen i pripomoći reepitelizaciju.
Pušenje i alkohol smanjite te konzumirajte i citruse.

L.p.