Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

moguća trudnoća

Autor Poruka

Nataša Šemnički, dr. med.

13.06.2012. 10:45

zabrinuti121 ,

jako je mala vjerojatnost trudnoće.

L.P.

Zlica

26.07.2012. 00:55

Da li je moguće zatrudnjeti od predejakulata unesenih prstom?

Nataša Šemnički, dr. med.

26.07.2012. 23:00

Zlica ,

Da nažalost.

L:p.

syphracos123

06.08.2012. 14:20

Dobar dan

Imam jedan problem. Cura mi je danas rekla da joj menstruacija kasni 3 dana. Bio sam kod nje pred oko tjedan dana, ali nismo imali odnos. Bio sam samo blizu sa spolnim udom, bolje receno, pogladio sam ju samo. Ali ona je jos uvijek djevica, tako da je zapravo i ostala. Ali u tih tjedan dana osjeca glavobolju, bol u zelucu i ne naspava se dovoljno. I zabrinuli smo se. Znam da je zapravo nemoguce ostati u 2. stanju ako je cura i djevica, ali vrijedi pitati. Ona se zabrinula zato jer zna da je "opna" koju cure imaju kad su djevice polupropusna. Pa eto, zato pitam, da li je ikako moguće da ostane u 2. stanju?
Pitao sam majku i ona veli da vjeruje da je isto nemoguće i da joj menstruacija kasni zbog glavobolje i toga...
Malo smiješno pitanje, ali bolje spriječiti nego liječiti

syphracos123

06.08.2012. 15:15

+ velika napomena! ejakulirao sam tek nekoliko minuta kasnije! cak nije bilo ni predejakulacijske tekucine kada sam bio blizu njezine vagine. uvijek ejakulacijski dio obavimo rukama

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.08.2012. 22:35

Poštovani, ne brinite, na taj način vaša djevojka neće zatrudnjeti.

syphracos123

06.08.2012. 23:30

Znači 100 % sigurno?

Hvala vam najljepša. Znam uistinu da je malo smiješno pitanje, ali što je sve danas moguće, ne bih me začudilo happy

07.08.2012. 12:25

Poštovani. Budite u miru.

syphracos123

08.08.2012. 13:25

Zahvaljujem!

leptirica118

08.08.2012. 15:40

Poštovani,
imala sam spolni odnos za vrijeme plodnih dana,ali koristili smo kondom koji je spao malo,ali on je stao istog trena,odmah taj isti vratio ponovno i prekinuti snošaj na kraju.
Jel ikako moguće da sam ostala trudna? Molim vas odgovor! I hvala unaprijed.

08.08.2012. 17:15

Ne brinite, nećete zatrudnjeti.

dj93

08.08.2012. 23:50

Postovani,

Moja cura i ja smo imali odnos bez zastite 11.07. a ona je dobila zadnju mengu 30.06. Ona radi vrlo stresan posao i u zadnjih mjesec i pol zbog posla joj se prehrana puno promijenila.Trebala je sad dobit u pocetku osmog mjeseca ali jos nista.U ovim danima kad bi trebala dobit ima lagano krvarenje.Napravili smo jutros test na trudnocu i on je bio negativan.Vidio sam na internetu ako ne dobije kroz 4-5 dana da ponovimo test jer mozda nema jos dovoljno hcg hormona.Zeljno iscekujemo mengu ali ona nikako.Imate li vi kakve odgovore da nam uljepsate dan.Hvala

frane500

09.08.2012. 11:15

Postovani,
ja i moja cura imali.smo prvi seksualni odnos u vrijeme njenih plodbi dana s kondomom ali doslo je to problema... Nju je jako boljelo tako da je u mebi ubila uzdbudenje i poceo mi se spustati ... nisam nikako ejkulirao niti sam bio blizu ... niti sam do polaa usao u nju i kako mi se poceo spustati nakon vrlo kratke stanke kondom mi ispadne i probamo jos jedan put vrlo lagano mozda 15 20 sek i skuzim da je ispao i zavrsim s tim ... ima menstruaciju 21 do 35 dana ovaj mjesec je vec bez 28 29 dana pa me zanima dali je moguce da mi je otprije dok sam bio uzbuden ostalo nesto pa se ispustilo dok se spustao i kakve au sanse za to

09.08.2012. 11:20

Nemate.

larisa123

10.08.2012. 10:55

jucer mi je bio 25 dan ciklusa i nisam sigurna da li sam popila pilulu, u kutijici je nema no zaista neznam. jucer sam takoder imala odnos sa prekinutim snosajem. imam jos 2 pilule te sam misla na dan ocekivane menstruacije ici vaditi beta hcg (29 dan ciklusa). no sada me zanima da li mogu ici vaditi betu i da li ce ona biti pouzdana? jer radi ove pilule ako ju nisam popila postoji mogucnost da za 2, 3 dana dobijem ovulaciju i posto spermiji zive toliko da se desi oplodnja. a to ce biti taman na dan vađenja bete i menstruacije.

10.08.2012. 13:00

Poštovana, vi brkate menstruaciju i ovulaciju. Ovulacija se događa sredinom ciklusa a ne 28. dan ciklusa.
Savjetujem da popijete još pilule do kraja blistera i dobit ćete menstruaciju. Ne trebate raditi nikakav beza hcg.

larisa123

10.08.2012. 13:15

znam da se događa sredinom ciklusa..no misla sam da ako preskočim neku pilulu postoji mogućnost ovulacije bez obzira na dane ciklusa..

10.08.2012. 16:50

Poštovana, odgovorio sam vam.

someone1

12.08.2012. 15:55

Poštovani,
Dečko i ja smo htjeli dovesti njega do vqrhunca navlačenjem penisa i prlikom erekcije sperma se slučajno "prolijala" po mojoj ruci, ne puno, ali opet..
Nakon toga obrisala sam ruke običnom maramicom i nekoliko minuta kasnije vlažnom maramicom.
I nakon 15-nak minuta ja sam trebala na wc i obavila sam malu nuždu i obrisala spolovilo wc papirom onom rukom na koju se sperma prolijala nije bilo namjerno.
Zanima me dali je moguće da zatrudnim?
Ps. Sve se to dogodilo jučer

13.08.2012. 00:10

Poštovana a kako bi bila moguća trudnoća na ovaj način? Ajde sami dokučite odgovor.

Nazad
1 ... 5 6 7 8 9 10 ... 28
Naprijed