Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pomozite mi


Autor Poruka

schmetty

21.03.2010. 16:15

Ja i decko smo imali spoli odnos 13.3.i navecer uz 3 sata, puknuo nam je kondom. Odmah sam u nedjelju otisla na hitni ginekoloski odjel i pitala za pilulu za dan poslije. Ginekolg mi je rekao da je 95 % siguran da nisam trudna jer sam zadnju menstruaciju imala 20.2, dakle odnos nije bio u vrijeme plodnih dana. Ali preporucio mi je Cilest tablete, kao na moju ruku ako hocu. Naravno da sam pristala, jer me je uzasno strah, dijete mi jos ne treba, mlada sam. Popila sam kao sto mi je propisano, 2X3 tablete, sve po pravilu. A sad je vec 21.3., a ja jos nisam dobila. Strah me je skroz, jer u priliku imam redovnu menstruaciju, svakih 26-29 dana. Imam li razloga za zabrinutost??
ili je mozda neka od nuspojava da ce mi kasniti menstruacija?? Kada bi trebala dobiti

Natalija Beljo, dr. med.

23.03.2010. 18:00

Nakon th Cilestom ovisno o fazi ciklusa nastupi krvarenje unutar 3-4 dana od zadnje tbl. Vi ste ušli u treću fazu pa kasni ali ukoliko ne dode do kraja tjedna napravite test.