Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

diane 35

Autor Poruka

Nataša Šemnički, dr. med.

10.06.2012. 20:25

sanjca22 -možete.

klara_555

12.06.2012. 12:05

Dobar dan, pijem Diane vec godinu dana,nekad ih zaboravim popit pa ih popijem 2,3 sata poslije,jel to ima kakve veze? Bojim se zbog spolnog odnosa. I zanima me jel me one stite i dok imam samu menstruaciju,jer mi se jednom dogodilo da sam imala spolni odnos bez zastite na samu menstruaciju a tad ih nisam pila jer je bila pauza. I dali je moguce ostat trudan ako se dogodi da je decko svrsio u mene a meni je tad bio plodni dan po onom kalendaru,ali sam ja 2 sata prije toga redovno popila dianu kao inace.
Unaprijed Vam hvala!

13.06.2012. 11:15

klara_555 ,

u uputstvima imate veći udgovora pa pročitatjte.
Što se tiče osnosa u vrijem mkrvrenje i ovulacije zaštita je prisutna i u slučaju da je nastupala ovulacija koja je inače spriječena uzimanjem kontraceptiva.

L.P.

laeta

14.06.2012. 15:55

Poštovana,zanima me da li je dopušten nezaštićeni spolni odnos nakon zadnje tablete,odnosno u tjednu kada se treba dobiti menstruacija? Hvala happy

annie1805dada

15.06.2012. 19:10

postovana,
od proslog vikenda me izludjuje jedan problem da doslovno nemogu spavat i hitno mi triba pametni savjet..
naime. do tog vikenda pijen diane 35 vec oko 2 godine bez problema. u subotu (9.06.) mi je tribala bit 7. tableta koju nisam popila ( inace ih pijem u 10 navecer), u nedilju oko podne sam imala prekinuti snosaj (nakon 14 sati zakasnjenja). te sam popila tabletu oko 5 popodne u nedilju(19 sati ukupnog zakasnjenja). i od tad ih pijem redovito. zludjuje mogucnost trudnoce s obzirom koliko dugo sam zakasnila s tabletom i taj odnos u tom periodu.. :´(

annie18

17.06.2012. 03:05

Poštovani, pijem prvu kutiju Diane 35, danas sam popila 18. tabletu i 2 sata nakon toga dobila proljev pa sam popila još jednu tabletu. Zanima me jesam li i dalje u potpunosti zaštićena iako mi se ciklus skraćuje za 1 dan? Mogu li nakon zadnje tablete normalno napraviti pauzu od 7 dana ili da nastavim s drugom kutijom bez pauze? Hvala

17.06.2012. 14:35

annie18,

može te nastaviti sa novom kutijom.

L.P.

annie18

17.06.2012. 16:50

dakle, bez pauze?
ispričavam se što gnjavim, ali htjela bi biti sigurna da mi zaštita nije ugrožena...

18.06.2012. 15:55

annie18 ,

da- bez pauze.

L.p.