Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Escapelle pilula

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.02.2013. 23:15

Molim.

tonka199

19.02.2013. 10:20

Bok..ovako ja sam imala zasticeni odnos sa deckom,ali tijekom sexa nam je pukao kondom i svrsio u meni...3 sata kasnije sam popila tabletu.Ali stvar je u tome da ja sam zadnju menstruaciju dobila na dan 25.1, dan kada sam popila tabletu je bio 3.2 a " menstruaciju" sam dobila 8.2. ali od prvog dana je smeda,crna i slaba,ali citala sam i vidla da je i drugoma tako bilo,no danas je 19.2 i jos uvijek mi curi!po par kaplhi ili kao neki smedi iscjedak. Nesto precudno i stvarno me vec zivcira ta menstruacija jer predugo traje i danas su mi se javili bolovi u donjem djelu trbuha!molim vas za savjet,hvala

19.02.2013. 17:10

Poštovana to što imate smeđi iscjedak sve ove dane nije menstruacija. Istu tek trebate dobiti kroz koji dan. posljedica je uzimanja postkoitalne pilule.

tonka199

19.02.2013. 18:35

Aha,hvala vam. I evo upravo sam danas i dobila menstruaciju. I imam jos jedno pitanje, oce li mi jos curiti smedi iscjedak kada zavrsi menstruacija?
Hvala

19.02.2013. 23:30

To ni vi ni ja ne možemo znati.

marko26

04.03.2013. 12:40

Koje su sanse za trudnocu ako je doslo do izazvanog krvarenja od tablete za dan poslije( escapelle) i ako je od toga krvarenja nastupila "normalna" menstruacija nakon mjesec dana ?? Pitam zbog toga sto sam cuo da zena moze ostat trudna iako ima menstruaciju nekoliko mjeseci

04.03.2013. 22:30

Ne radi se o trudnoći dakako.

gimnazijalkajeca

11.03.2013. 23:30

Do pre mesec dana sam pila redovno kontracepciju i prestala sam, medjutim pre 10-ak dana sam imala odnos i kondom je pukao, pa sam za svaki slucaj popila escapelle tableticu nakon 5 sati jer su po mojoj proceni to bili plodni dani. Da li je neophodno da se nekoliko dana nakon sto se popije ova tabletica prokrvari ili se to ne desava svima? Prosle godine kad sam je popila prokrvarila sam, ove godine nista, nisam sigurna da li je tabletica delovala? I da li se smanjuje njen efekat posto su bili plodni dani? Unapred hvala.

12.03.2013. 10:05

Nije nužno da krvarite nakon tjedan dana od popijene pilule.
Da li je djelovala vidjet ćete tek kad dobijete menstruaciju.

beba123

25.03.2013. 23:10

Postovana,
Zadnju menstruaciju sam imala 9.3 i odnos 16.dan ciklusa gdje je parner ejakulirao u mene. Obzirom da mi ciklus traje izmedju 29 i 33 dana bila sam u plodnim danima. Escapelle sam popila pola h nakon odnosa. Kazu da escapelle nije 100 % sigurna. Da li ce do krvarenja doci u vrijeme ocekivane menstriacije ili prije. Da li postoji mogucnost za trudnocom. Za koliko dana mogu najranije napraviti test na trudnocu? Da li onaj iz krvi moze ranije pokazat i koliko ranije. Hvala vam

26.03.2013. 09:10

Poštovana dobro ste postupili. Menstruacija bi trebala doći na vrijeme ili uz nekoliko dana zakašnjenja. Test na trudnoću iz krvi tj beta hcg možete napraviti 10. dan od odnosa.

03.04.2013. 20:00

Poštovana doktorice, zadnja menstruacija bila mi je 9.3. i trajala do 14.3. 16.3. imala sam odnos s dečkom, kondom je pukao, ali on nije svrsio u mene. Svejedno sam popila Escapelle tabletu nakon 60 sati. 24.3. sam prokrvarila i to krvarenje traje do danas (3.4.). Krvarenje nije obilno kao uobicajene menstruacije. Je li tako dugo krvarenje normalno ili imam razloga za brigu?

03.04.2013. 22:15

Normalno je i to krvarenje se spojilo s menstruacijom.
Ne brinite. Kao što vidite doktorica ne odgovara unazad tri mjeseca pa jedino ja odgovaram.

Coool

15.04.2013. 21:45

Inao sam s djevojkom odnos, 8 dana nakon zavrsenog ciklusa, puknuo nam je kondom nazalost, i svrsio sam unutra... Nakon 4 dana pojavilo se sasvim malo krvarenje tockica na ulosku... Sljedecu menstruaciju trebala je dobiti kroz 15 dana... Ali nije dobila, tj kasni vec oko 7-8 dana... Napravili smo test 5 dana nakon popijene pilule escapele, bio je negativan, takodjer smo napravili test nakon 6 dana kasnjenja, takodjer je bio negativan... Pililu je popila cc-a 20 min nakon snosaja... Dali ima potrebe za brigu? Dali je potreb o napraviti jos jedan test? I koji je najpouzdaniji? Unaprijed zahvaljujem!

Coool

15.04.2013. 23:15

Da se nadovezem na prosli post, cura takodjer ima blage bolove u trbuhu... I koliko nakon dobivene mjesecnice izazvane escapelom, treba proci vremena do sljedece mjesecnice? Zahvaljujem!!!

16.04.2013. 10:20

Poštovani , nekoherentni ste. Niste napisali datum zadnje menstruacije, koji dan ciklusa ste imali odnose, kad je djevojka popila Escapele?
Dakle bez tih podataka se ne može.

Coool

16.04.2013. 11:40

Poštovani! ispričavam se na nestručnosti.
Curi je ciklus završio 8.3, ciklus traje 28 dana, odnos smo imali 14.3, puknuo nam je kondom, i kompletno sam svrsio u nju.
19.3 pojavljuje se malo prokrvarenje, ( sasvim malo krvi na ulošku). I od tada do danas ( 15.4) nije dobila menstruaciju.
Napravili smo 3 testa na trudnoću, pokazala su se negativnima. Cura se zali na male bolove u trbuhu.
Dali ima potrebe za brigu, i kada mozemo ocekivati menstruaciju?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Coool

16.04.2013. 11:40

Da se nadovežem na prošlu poruku escapelle pilulu je popila 30 minuta nakon odnosa.

16.04.2013. 21:00

Poštovani, ne brinite ne radi se o trudnoći. Menstruacija će doći na vrijeme ili koji dan sa zakašnjenjem.

logicna

20.04.2013. 21:00

Pozdrav. Imam jedno pitanje. Nakon odnosa pri kojemu je pukao kondom, popila sam unutar 12 sati Escapelle pilulu.

Posljednju menstruaciju sam imala 18. 3.
Odnos je bio 8.4, pilulu sam popila 9.4.

Do danasnjeg dana (20.4) nisam prokrvarila, niti u tragovima.
Test na trudnocu sam napravila 19. travnja, i bio je negativan.

Da li je moguce da ova menstruacija nece niti doci, ili se trebam zabrinuti?

Puno hvala na odgovoru!

Nazad
1 ... 13 14 15 16 17 18 ... 27
Naprijed