Autor
|
Poruka
|
Nataša Šemnički, dr. med.
|
20.11.2012. 20:55
nevaljala ,
postoji.
l.p.
|
|
20.11.2012. 20:55
kinkywinky ,
učinite test i ako je negativan javite se na pregled.
l.p.
|
lolla1234
|
22.11.2012. 10:50
je li moguće osjetiti simptome trudnoće već nakon tjedan dana od oplodnje? može li bijelo-žućkasti iscjedak s blagim mirisom značiti trudnoću?
|
|
22.11.2012. 16:15
lolla1234 ,
teško reći i da i ne.
l.p.
|
lolla1234
|
22.11.2012. 17:50
A možete li mi reći kako bi trebao izgledati iscjedak tjedan dana nakon ovulacije? ovaj gust, kao sirast bijeli iscjedak, ponekad i malo žućkasti s blagim kiselkastim, neuobičajenim mirisom trajao je 2 dana, je li to normalno?
|
|
23.11.2012. 22:25
lolla1234 ,
normalan iscjedak je oskudan bjelkas gotovo bez mirisa gutoće poput tekućeg jogurta.
l.p
|
IvAa12
|
08.12.2012. 18:30
prvi puta sam na forumu i oprostite ako pitam isto pitanje
znaci sinoc sam imala spolni odnos nakon dugo vremena
i danas ujutro kada sam se probudila bilo mi je slabu i curo mi je neki iscjedak
sada me zanima dali sam ostala trudna ? nadam se da nisam
|
pikulica2058
|
10.12.2012. 00:15
Pozdrav!
Imam pitanje, tj situaciju, probat ću najbolje objasnit.
dakle, pijem diane već tri godine. peti dan pauze one šta se radi od 7 dana,24 11 još nije bila došla menga, došla je šesti dan, znači 24.11. sam imala odnos, svršio je u mene. dan poslije sam dobila m. Nakon pauze redovne počela sam piti nove pilule, po nalogu ginekologa, Belara. međutim, imala sam neke probleme, i nisam baš redovito pila, odnose sam imala, uvijek svršio u mene. prije dva dana su mi se akne na licu počele stvarati, koje inače nikad nemam, jako jako jako rijetko možda dan prije menge. zanima me sljedeće, dali je možda došlo do trudnoće, ili mi ove nove pilule predstavljaju problem? i da, iscjedak također malo pojačan zadnji dana, gušči bijeli, te malo povišena temperatura.
|
|
10.12.2012. 20:20
IvAa12,
iscjedak je vjerovatno zaostala sjemena tekućina.
Da li ste truni moguće je odgovor dobiti testom na trudnoću za 15-20 dana
l.p
|
pikulica2058
|
11.12.2012. 21:30
Poštovanje,
Oprostite ako sam dosadna, ali mogu li ja dobiti odgovor? stvarno mi je bitno, da znam što dalje.
Hvala, lp
|
malacrna123456789
|
13.12.2012. 11:30
Pozdrav. Ovako posljednje menstruacije su mi 12.7., 22.8., 26.9, 31.10. prema ciklusu od 35 dana menstruacija mi kasni danas već 8 dan. Odnose sam imala 7.11., 14.11, 21.11. i 28.11. (prekinuti snošaj). Šesti dan kašnjenja napravila sam clearblue test i pokazao je jednu crticu. Nemam nikakve simptome trudnoće osim što već više od tjedan dana povremeno osjećam kao da ću dobiti imam iste simptome kao kad trebam dobiti (bol u trbuhu,jajnicima,grudima,glavobolja) al nikako da dođe i povremeno imam jako slab zlatni iscjedak. Zanima me jel moguće da je test pokazao pogrešan rezultat ili mogu trudnoću eliminirati kao razlog kašnjenja? Na pregled ću otići ali do tad me zanima vaše mišljenje jer ovo čekanje menstruacije me ubija stalno sam nervozna i nemogu prestati misliti na to.
|
pipoooo
|
13.12.2012. 18:20
Mozda sam se stvarno uzpanicio, ali stvarno me je strah. Zanima me da li je moguce da moja cura bude trudna? Nije bilo spolnog odnosa, ja sam ju prstima zadovoljavao. nakon toga kad sam zavrsio dirao sam svoju "stvar" , na kojoj je bilo spermića, i nakon toga sam samo jednom dirnio po vagini i da li je ikako moguce da ta osoba zatrudni?? btw. nisam joj utravao prste, samo sam dirao usne i moja cura je djevica...
|
little_bird
|
13.12.2012. 21:05
Molim vas za iskreno mišljenje... zadnju menstruaciju sam imala 15.10., inače su mi ciklusi dosta neuredni (nekad 23, nekad po 42 dana)... radila sam 2 testa na trudnoću, jedan je bio oko 28.11., a drugi jučer (12.12.) i oba su bila negativna... jel moguće da su testovi pogrešni i da sam trudna? :/ također imam pojačan iscjedak, al nikakvih drugih simptoma trudnoće..no znam da neke žene uopće nemaju simptome da su trudne pa me to brine :S Puno hvala na odgovoru!
|
little_bird
|
13.12.2012. 21:05
Molim vas za iskreno mišljenje... zadnju mengu sam imala 15.10., inače su mi ciklusi dosta neuredni (nekad 23, nekad po 42 dana)... radila sam 2 testa na trudnoću, jedan je bio oko 28.11., a drugi jučer (12.12.) i oba su bila negativna... jel moguće da su testovi pogrešni i da sam trudna? :/ Nemam nikakvih znakova trudnoće osim pojačanog iscjetka te me zna boljeti u području desnog jajnika. Hvala puno na Vašem odgovoru!
|
IvAa12
|
14.12.2012. 21:55
e samo da vas jos nesto pitam.
7.12 sam imala spolni odnos i kondom je pukao.. ja sam 9.12 popila Escapella.. ovaj tjedan me uzasno jajnici bole
sta bi to moglo bit?
|
IvAa12
|
16.12.2012. 16:35
samo jos jedno pitanje.
mome decku tijekom spolnog odnosa izlazi neki iscjedak (tekucina) i sada me zanima dali od toga mogu zatrudnijeti?
stvarno me jos samo to zanima.. na proslo pitanje nemorate odgovoriti jer sam dobila.
hvala vam puno unaprijed
|
anonimna333
|
16.12.2012. 22:45
maloljetna sam..imam vezu sa deckom i imamo spolne odnose, uvijek sa zastitom! niti jednaput nije doslo do toga da bi kondom puko i da bi on svrsio u mene, mjesecnica mi je redovita, sve je u redu,svaki put nakon spolnog odnosa! ne razumijem se u plodne dane, iako poznato mi je da bi trebali biti u sredini mentrualnog ciklusa?
zadnja mjesecnica mi je bila od 11.11. do 16.11...spolni odnos sam imala 7.12, izracunala sam da bi mjesecnicu trebala dobiti negdje oko 13.12..medutim, za sada kasni..kao sto sam rekla, sa zastitom je bilo sve u redu! kasni kojih 4 dana..planiram napravit test za trudnocu.a sto ako ce biti negativan, a mjesecnica mi i dalje kasni?
nisam imala nikakvih stresova, jedino sam se preplasila kad sam saznala da mi mjesecnica kasni..
znam imat bolove dan prije kad mi treba doc mjesecnica, ali za sada nista, jedino imam iscjedak..sto znam imat prije mjesecnice, ali ga imam vec nekoliko dana, a od mjesecnice nista..
molim odgovorite!??
|
bejbika
|
19.12.2012. 09:35
Posto sam tijekom mjeseca imala odnose gdje je odnos skliznuo i menstruacija mi kasni tri dana napravila sam test na trudnocu, clearblue sam upotrijebila, zanima me pri testiranju nisam bas drzala stapic prema dolje, nego vise horizontalno i nije cijelo vrijeme bio uronjen zbog isprekidanog mlaza te se odma nakon jednog mlaza pojavila crtica da nisam trudna, te mi je malo otislo na ekran, da li je svejedno rezultat pouzdan?
|
mkmkmk
|
19.12.2012. 13:30
Pozdrav,
Ni suprug ni ja ni sami ne znamo kako, ali prezervativ je pao tokom odnosa. U njemu je bilo sperme kad smo ga izvadili, ali iskreno rečeno, ne znam jel je nešto možda ''zaostalo'' u meni. E sad problem je u tome što sam nedavno rodila carskim i nisam još dobila pravu mengu (osam dana ranije sam imala smeđi iscjedak i to je sve), tako da ne mogu znati jesu li mi plodni ili neplodni dani. Strogo sam protiv abortusa pa pilulu nikako nisam htjela uzeti.
Zanima me jel u takvom slučaju moglo doći do začeća i koliko je to problem s obzirom na nedavni carski? Odnosno, ako je slučajno i došlo do trudnoće, a s obzirom na to da se ne preporučuje dva carska u manjem razmaku od dvije godine, je li manji problem ako sam slučajno začela da ovaj put bude prirodan porod. Zapravo da pojednostavim, zanima me iz kojeg su razloga preporučene te dvije godine? Ispričavam se što moje pitanje u potpunosti ne spada možda pod ovu temu.
Hvala puno!
|
mkmkmk
|
19.12.2012. 19:55
Pozdrav,
Ni suprug ni ja ni sami ne znamo kako, ali prezervativ je pao tokom odnosa. U njemu je bilo sperme kad smo ga izvadili, ali iskreno rečeno, ne znam jel je nešto možda ''zaostalo'' u meni. E sad problem je u tome što sam nedavno rodila carskim i nisam još dobila pravu mengu (osam dana ranije sam imala smeđi iscjedak i to je sve), tako da ne mogu znati jesu li mi plodni ili neplodni dani. Strogo sam protiv abortusa pa pilulu nikako nisam htjela uzeti.
Zanima me jel u takvom slučaju moglo doći do začeća i koliko je to problem s obzirom na nedavni carski? Odnosno, ako je slučajno i došlo do trudnoće, a s obzirom na to da se ne preporučuje dva carska u manjem razmaku od dvije godine, je li manji problem ako sam slučajno začela da ovaj put bude prirodan porod. Zapravo da pojednostavim, zanima me iz kojeg su razloga preporučene te dvije godine? Ispričavam se što moje pitanje u potpunosti ne spada možda pod ovu temu.
Hvala puno!
|