Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

jesam li trudna?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.01.2013. 11:45

Poštovana, na taj način su šanse vellike.
Ako izostane menstruacija napravite test na trudnoću.

vata

28.01.2013. 11:45

SVASTA DA NAKON 2 MJ STO NE PIJEM PILULE I IMAM ODNOS BEZ ZASTITE NE POSTOJI MOGUCNOST TRUDNOCE ????KAD CU ONDA MOC ZATRUDNIT???NIKADA????

vata

28.01.2013. 12:50

hvala na odgovoru

28.01.2013. 23:10

Molim.

gagy2411

08.02.2013. 10:20

Postovani, 12. decembra sam imala menstruaciju, 25. decembra nezasticen odnos s tim da partner nije svrsio u mene. Nakon svega toga sam otputovala i promijenila klimu. Sledeca menstruacija je dosla 7. januara i bila uobicajena. Medjutim sada je jos uvek nema. Da li postoji mogucnost da sam trudna??? Molim vas da mi odgovorite. Hvala unapred. Pozdrav.

08.02.2013. 10:50

Poštovana ako vam je zm. bila 7.1. I ako od tad niste spolno aktivna, kako bi bila trudna?

Mila24

15.04.2013. 21:45

Postovana, decko je svrsio u mene i nakon dva dana sam dobila. Medjutim odmah poslije menstruacije su se pojavili simptomi podrigivanja i bolova u zeldcu, mucnina bez povracanja. Tome ima 3 sedmice. Da li je moguce da sam trudna?

16.04.2013. 10:20

Ne ako se radilo o normalnoj menstruaciji , istog intenziteta i koja je doša na vrijeme.

55055

24.04.2013. 20:25

Bok svima! Imam jedno pitanje. Imala sam spolni odnos prije skoro dva tjedna, tjedan dana nakon završetka menstruacije. Koristili smo zaštitu i nije svršio u mene. Tek kasnije, puno kasnije nakon spolnog odnosa. Dakle, dodira, u tom smislu, sa spermom nije bilo. Strah me jedine mogućnosti, a to je da je možda za vrijeme odnosa tekućina koja se luči bila sadržavala spermije. Opet, imalo smo kondom tako da ne znam kolika je mogućnost. Kroz ovaj tjedan bih trebala dobiti, imam sve simptome: prištići, grudi me bole, bol u donjem dijelu trbuha ( što je inače meni normalno pred menstruaciju). U jednu ruku smatram da s nemam što brinuti jer nije došlo do ejakulacije u odnosu, niti blizu tomu. Hvala happy

24.04.2013. 23:50

Ne morate brinuti. Dobit ćete menstruaciju.

Petras1606

25.04.2013. 13:25

Poštovani,
zbog raznoranih problema sam počela piti kontracepcijske pilule, ali sam ih počela uzimati drugi dan ciklusa. Nakon točno tjedan i pol imala sam spolni odnos s dečkom za vrijeme mojih plodnih dana, a on nije koristio zaštitu, ali nije ejakulirao. Znači, koristili smo se prekinutim snošajem, pa vas pitam hoće li pilule djelovati i postoje li kakve šanse za trudnoću? Hvala na odgovoru.

Sanja1231

25.04.2013. 16:15

Postovani doktore,
imam pitanje,pijem tablete za kontracepciju,naime u ponedeljak sam zaboravila da popijem pa sam tu tabletu od ponedeljka popila u utorak,ovo mi je prva nedelja nove kutije tableta.....juce sam popila jednu ujutru jednu uvece kako bih nadoknadila propustenu tabletu.Izmedju pijenja tablete ujutru i uvece,imala sam seksualni odnos ali nisam sigurna sta se desilo....Da li sam u problemu ? Hvala!

26.04.2013. 01:50

Poštovana Petras, dakako da neće doći do trudnoće. Ne brinite. Djeluju. Nastavite ih uzimati prema propisanoj shemi.

26.04.2013. 01:50

Ne znam da li ste u problemu. Dalje do kraja blistera odnos uz dodatnu zaštitu. Ne znam koje pilule uzimate. Ako je 21 dnevni režim uzimanja ne radite pauzu, već nastavljate bez pauze s novim blisterom.

55055

26.04.2013. 01:55

Poštovanje! Imam jedno pitanje. Imala sam spolni odnos prije skoro dva tjedna, tjedan dana nakon završetka menstruacije. Koristili smo zaštitu i nije svršio u mene. Tek kasnije, puno kasnije nakon spolnog odnosa. Dakle, dodira, u tom smislu, sa spermom nije bilo. Strah me jedine mogućnosti, a to je da je možda za vrijeme odnosa tekućina koja se luči bila sadržavala spermije. Opet, imalo smo kondom tako da ne znam kolika je mogućnost. Kroz ovaj tjedan bih trebala dobiti, imam sve simptome: prištići, grudi me bole, bol u donjem dijelu trbuha ( što je inače meni normalno pred menstruaciju). U jednu ruku smatram da s nemam što brinuti jer nije došlo do ejakulacije u odnosu, niti blizu tomu. Hvala happy

26.04.2013. 09:50

U vašem slučaju ne postoji šansa za trudnoćom.

tomis94

28.04.2013. 22:25

Poštovanje,
Znači muči me nešto,prošli mjesec sam imala spolni odnos sa dečkom bez zaštite i nije svršio u mene ali po vagini je,ali su bili neplodni dani,nakon 4 dana sam normalno dobila menstruaciju,dva tjedna nakon tog dečko mi je pentrirao ali samo sa prstima nije bilo spolnog odnosa,,isto tako je bilo i tjedan dana nakon ali nakon tog sam vidjela krv na gačicama,pa me to brine,i nekako moram češće na wc ima li to kakve veze,pa vas molim za odgovor

29.04.2013. 23:00

Možda se radi o ozljedi vanjskog spolovila ili rodnice.

Serendipity

04.05.2013. 00:35

Postovani,

ciklusi mi variraju od 28 do 32 dana...a pretprosli mjesec je trajao 36dana. Jedno vrijeme( 6mj za redom prije malo vise od pola godine) sam pratila bazalnu temperaturu i ovulacija mi je bila oko 17 dana...a cak jednom i 21.dan...Imala sam zasticen odnos 6.dan s vanjskom ejakulacijom (nakon prestanka menstruacije) no od 18.dana me bole grudi sto je i inace uobicajeno no puno jace i nista se ne mjenja u jacini... u prijasnjim ciklusima obicno pocnu boliti 7 ili manje dana prije menstruacije. Imam i implantate vec 3g. I sva sam se osipala tako da mislim da hormoni divljaju. Da li bi mogla bit moguca trudnoca na temelju svega ovog ili Vi smatrate da nema brige? Hvala unaprijed

04.05.2013. 08:20

Mislim da se ne radi o trudnoći.

Nazad
1 ... 6 7 8 9 10 11 ... 28
Naprijed