Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

jesam li trudna?

Autor Poruka

larisa123

20.08.2014. 09:15

došlo je do nesporazuma..ja NE uzimam pilule već 3 mjeseca a i dalje imam oskudne i bezbolne menstruacije, koje su prije bile bolne i obilne(prije pilula). Zato se brinem da li je to neki poremećaj i zašto se tijelo ne vraća na bolne i obilne menstruacije?

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.08.2014. 11:55

Treba još koji ciklus da se vrati na staro.

luda13mala

20.08.2014. 19:10

Da li se predejakulat pojavljuje neposredno prije ejakulacije (ili se izbacuje sam tijekom odnosa)?
Tj ako ne dođe do ejakulacije nema ni predejakulata?

21.08.2014. 00:55

Neposredno pred ejakulaciju.

ramon

22.08.2014. 20:00

Poštovani..
Dragi i ja radimo na bebi već par mjeseci..
Mjesečnica svaki mjesec normalno dolazila i sve kao i inaće..
Ovaj mjesec mi je kasnila jedan dan, trajala 2 dana, sad skoro ništa (a inače mi je skrroooz redovita na dan i traje 9 dana(ni dan kraće ni dan duže))
Boli me lijeva prepona (kost) i donji dio leđa ali samo ujutro..
I inaće sam stalno umorna, tako da umor koji osjećam ne pripisujem tome! =)
Danas sam kupila i test za T ali ga nisam radila jer ne znam ima li smisla..
Ako vi mislite da bi to mogla biti trudnoća, ja ću ga napraviti, a ako trudnoća nije moguća, ostavit ću ga za idući put!
Hvala Vam unaprijed!

luda13mala

22.08.2014. 20:05

Poštovani,već sam Vam pisala kako sam imala odnos u moru za vrijeme plodnih dana koji je trajao svega svega 2 min bez ejakuacije ...te da se bojim predejakulata no smirili ste me jer ste rekli da predejakulat izlazi neposredno pred ejakuaciju Zadnju menstraciju sam imala 04.08.2014 a u moru je bilo 16.08....No još mi je 7 dana ostalo do sljedece menstruacije....a mene užasno bole grudi na dodir a i stomak...jesam li ja nešto umislila ili je to predznak menstruacije?

22.08.2014. 21:50

Ramon napravite ga svakako.

22.08.2014. 21:50

Ludamala predznak dolazeće menstruacije.

sobrani

24.08.2014. 02:15

Postovana... Imam jedno zaista krajnje cudno pitanje. Krajem marta imala sam zadnjisexualni odnos, nezasticen. Nije ejakulirao u mene. Svaka menstruacija mi je od tada sasvim normalna i na vreme. Medjutim pocela sam poprilicno da se gojim u zadnje vreme (nabacila sam nekih 7 kg) i ako se hranim izrazito malo.i uz to sam veoma umorna. Dosta sam citala o laznim menstruacijama i na nekoliko mesta sam procitala da je sasvim ista kao i uobicajena.I zanima me da li je moguce da je rec o trudnoci? Drugih simptoma nikakvih nisam imala. Sa dryge strane iza mene je veoma stresan period, smrt bliske osobe, pa je mozda i to u pitanji. U nedoumici sam i zanima me vase misljenje. Da li mislite da bih primetila vec do sad posto se nekim devojkama desi da ne znaju gotovo citavu trudnocu.

barbara200

24.08.2014. 15:45

ovaj mjesec sam imala malo slabiju menstruaciju, no sada sam dobila ovulaciju, prepoznajem ju po jako rastezljivom iscjetku, da li je to sigurni dokaz da nije došlo do trudnoće?

24.08.2014. 19:50

Sobrani ne radi se o trudnoći.

24.08.2014. 19:50

Barbara, jesu, rastezljiva sluz nije ovulacija, nego plodni dani.

Mala8728

26.08.2014. 00:50

Postovani zadnju menstruaciju sam imal 23.7.
10.8. Sam imala nezasticeni spolni odnos. Sada mi kasni vec par dana, ali osjecam bol u doljnjem dijelu trbuha, grudima i povecani apetit i slicno pa me zanima mogu li to biti neki rani znakovi trudnoce ili ipak nadolazece menstruacije
Hvala na odgovoru

26.08.2014. 10:30

A da napravite test za početak?

copy456

27.08.2014. 10:10

Postovani, ispricavam se ako sam na krivoj temi i mozda pomalo glupom pitanju, ali sam zabrinuta i nisam u mogucnosti jos neko vrijeme posjetiti svoju doktorucu jer se ne nalazim u istom gradu.

Pijem kontracepcijske pilule vec godinu i 8 mjeseci ( 15 mjeseci triquilar i zadnjih 5 lindynette 30). Zanima me mogucnost trudnoce. Naime u pretodnom ciklusu koji je zapoceo 16.7 imala sam nekoliko odnosa ( 21.7 koji je ujedno i prvi dan novog pakovanja, 22.7 i 24.7) bez dodatne zastite(samo prekinuti snosaj). Slijedeca menstruacija je dosla redovito 13.8. i bila je jednako obilna i dugotrajna kao i sve do sada i nisam imala spolne odnose od navedenih datuma. Pati me to sto postoje neki nazovimo ih simptomi koji se ranije nisu javljali, nabujale grudi ( javlja se inace prije menstruacije i tokom nje se i vrate u nirmalu), napuhanost koja je ocitija u donjem dijelu trbuha (moram napomenuti kako me pati zatvor u zadnje vrijeme kako sam promjenila prehrambene navike) i bol u ledjima. Moram napomenuti i da sam dosta pod stresom i da trenutno pripremam dosta vazne i teske ispite. Da li postoji mogucnost trudnoce?

Takodjer pitanje koje je ne vezano uz mogucnost trudnoce, odkako sam pocela koristiti lindynette imam problema s lecama (mogu izdrzati 2-4 sata i moram ih izvaditi jer me pocnu iritirati, cak sam i promjenila vrstu leca jer sam pomislila da je greska u njima), nervoza i ceste promjene raspolozenja i povremeni spotting (doktorica ga je navela kao nuspojavu razine stresa, pa ne znam koliko ga mogu svrstati u nuspojavu pilula) te daleko bolnije menstruacije nego za vrijeme koristenja triquilara i bubuljice po licu i prsima koje prije koristenja lindynette pilula nisam imala. Da li doista to sve mogu uzrokovati pilule i da li ih opet mjenjati (triquilar sam mjenjala zbog ucestalog probojnog krvarenja, ali s njim nisam imala nikakvih drugih problema)?

copy456

Zaboravila sam napomenuti kako pilule uzimam uvijek i usto vrinjeme (odstupanje je do 15min) i kako nema zaboravljenih pilula.

Unaprijed hvala na odgovoru.

Pitalica1

Postovani,koliko spermiji mogu preziveti u spoljasnjoj sredini(npr na prstima),minuta,sati?
Mozda 15ak min pre nego sto sam prstenjacio dijevojku,al mzd sam se dirnuo dole.Nije bilo ejakulacije,al mzd presemene tecnoati(recimo da je bilospermija u njoj).Da li su spermi mogli preziveti najmanje 15ak minuta na prstima,jos uz to dodati da sam sig dirao posteljinu,znc obrisao.Izvinite pitanje je glupo al cisto da budem siguran.
Hvala!

27.08.2014. 16:40

Copy prema opisanom naravno da se ne radi o trudnoći. Senzacije koje imate nisu uzrokovane trudnoćom.

27.08.2014. 16:40

Pitalica ttim načinom trudnoća nije moguća.

paranoican19

29.08.2014. 01:30

interesuje me mogu li bol u krstima i stomaku kao pred menstruaciju biti pokazatelj plodnih dana 4-5 dana nakon prestanka menstruacije

Nazad
1 ... 13 14 15 16 17 18 ... 28
Naprijed