Autor
|
Poruka
|
kiwi123
|
22.12.2013. 23:45
ovako bio sam s curom 13.12(petak) i nije bilo odnosa ali svejedno postoji zabrinutost jer je mozda doslo sperme preko prsta ili tako nesto. cura je zadnji dan menstruacije imala u ponedjeljak i zadnji neplodni dan joj je bio u spomenuti petak. ali je odma dobila nekakav bijeli iscjedak dan nakon ili isti dan u petak i rekla je da joj je jako se cijedilo i sad neki dan je bilo malo smedeg iscjetka i opet je sad bijeli a nikad prije nije imala takav iscjedak tj. ne prije ovulacije . i pozalila se da mora cesto pisat i to se javilo danas 22.12. zanima me kakve su mogucnosti da je trudna a velim nisam siguran jer joj je mozda sperme bilo na prstu pa da nije doslo ali kakve su sanse? hvala unaprijed
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
23.12.2013. 17:00
Šanse su nikakve. Vama savjetujem edukaciju koja je najbolja za neznanje.
|
Dieantwoord
|
25.12.2013. 23:55
Postovanje.
Mozda se ponavljam ali evo isponova da krenem temeljito.
9. dan ciklusa, 7. je menstruacija prestala a trag krvi bio je prisutan i 8. dan...
Doslo je do nezasticenog odnosa bez ejakulacije, usudim se reci i bez predsjemene tekucine.
Dakle ejakulacije u rodnicu nije bilo. Nakon tog odnosa doslo je sa stankom do ejakulacije na stidnicu, gornje vanjske djelove stidnice tocnije.
Plodni dani predvideni su od ove nedjelje s tim da je sama ovulacija predvidena za utorak.
Bilo je nesto ovulacijske sluzi u ponedjeljak i jucer, a danas je bio smedkast iscjedak, pretpostavljam od krvi...
Sad vas pitam. Da li je moguce da se radi o implatacijskom krvarenju ili je to ipak ovulacijsko koje se znalo i prije javljati ali ne zadnjih nekoliko mjeseci.
Ciklus je uredan, 30-35 dana
Da li je trudnoca u potpunosti iskljucena ili ipak moguca?
Hvala
|
|
26.12.2013. 15:45
Radi se o periovulacijskom iscjetku a ne o implantacijskom.
Gledajte ovako ako ste sigurni da dio ejakulata nije dospio u rodnicu onda nije ni trudnoća moguća.
To samo vi i partner znate.
|
G&Z14
|
29.12.2013. 06:25
Poštovani,
Imam mensturaciju normalno svaki 28 a zadnja menstruacija mi je počela 3.12, a zavrsila 8.12 a sljedeću bih trebala dobiti 31.12
te sam imala odnos s partnerom u noći s 28.12 na 29.12 i tijekom odnosa došlo je do puknuća kondoma,
pa me zanima kakve su šanse da sam ostala trudana i da li bi trebala popiti kave tablete za dan poslije (ako da koja bi bila vaša preporuka) ili nema potrebe za tim?
Hvala
|
|
29.12.2013. 13:05
Redovit ciklus, neplodni dani, ne treba nikakva daljnja terapija.
|
spahoej
|
17.01.2014. 20:10
Molim vas da mi pomognete. Imam 21 god i nisam se jos odlucila na odnose ali sam imala peting sa deckom. On je svrsio i obrisao se vlaznom maramicom, ali kako ih je izvadio vise ja sam slucajno uzela koristenu maramicu kojom se on obrisao i obrisala se. Doduse brzo sam shvatila, i istusirala se. Jeli moguce na ovaj nacin zatrudniti?
|
|
17.01.2014. 20:35
Nije. Bolje da nemate odnose dok skroz ne proučite tematiku.
|
micaa
|
30.01.2014. 13:45
Poštovani,
Naime, pijem kontracepcijske pilule Novinette već niz godina i mjesečnice su mi uvijek redovite. Prije cca 2, 3 tjedna sam imala odnos sa snošajom, s tim da sam sve pilule pila redovito. I mengu sam imala normalno prije par dana, kao i inače. No, boli me donji dio leđa, lijevi jajnik, napuhnuta sam i imam niski tlak već jedno 2 tjedna. Je li ikako moguće da sam trudna?
|
|
30.01.2014. 22:05
Niste trudna zasigurno.
|
succi
|
31.01.2014. 00:00
Poštovani,
23. dan ciklusa sam sat i po nakon popijene tablete imala mesku stolicu, skoro dijareju (ni sama nisam sigurna) i nisam popila dodatnu tabletu vec sam nastavila normalno da pijem ostatak tabletica. Danas na 28. dan sam imala seksualne odnose s kondomom, ali imam osjecaj da je kondom puknuo (mozda i zbog straha od trudnoce). Zanima me da li je moguce da ostanem trudna i kolike su mogucnosti? Pijem vec dvije godine yaz pilule i nije se desavalo nikad da propustim tableticu ili da propustim uzimanje dodatne tabletice kad imam dijareju.
|
|
31.01.2014. 10:25
Ne brinite. Neće doći do trudnoće. Ništa ne propuštajte.
|
crosnif
|
01.02.2014. 12:45
Ovako cura je zadnju menstruaciju dobila 04.01.2014., prvi put smo spavali 12.1.2014., po kalkulatorima neplodno razdoblje joj je trebalo trajati do 13.1.2014. ; ciklus joj traje 28 dana. Kada smo spavali u početku je odnos bio bez kondoma možda prvih par minuta, a ja nisam bio ni blizu svršavanja. Sada me zanima je li moguće da je ostala trudna ako sam ja masturbirao 18,19 sati prije, ako je sperma ostala u cjevovodu? U međuvremenu sam se otuširao i nekoliko puta urinirao. Hvala na odgovoru.
|
|
01.02.2014. 16:45
Šansa je jako mala. Mislim da ne trebate brinuti.
|
maccy
|
02.02.2014. 14:20
Postovanje,
danas sam imala odnos ne zasticeni sa vjerednikom desilo se da je pokrivac pao sa kreveta u toliko se on mako i nakon oko 5 skundi vidjeli smo da nesto ko tecnost bjelkasto izalzi iz njegovog polnog organizma on kaze da nije osjetio da je ejakulirao ,zatim je posao u wc i tamo zavsio... mene je strah da nije mozda mali dio u meni ali kad se makao nakon toga je pocelo izlaziti iz ''njega''.. hvala
|
|
02.02.2014. 15:55
Savjetujem postkoitalnu zaštitu ako ne želite trudnoću.
|
fidan
|
02.02.2014. 18:25
Postovani doktori imam pitanje.Zadnju mjesecnicu sam imala 31.12, i sada mi evo kasni par dana.Prvih 15 dana ciklusa proslog mjeseca nisam imala spolne odnose,medjutim jesam ostatak ciklusa metodom coitus interruptusa koji je zaista bio na vrijeme.Simptome pms.a imam u vidu glavobolje i laganih bolova u ledjima.Vjerujem da i razlog kasnjenje moze biti i silni stres,ali imate li savjet kada da uradim test,i evo treci dan mi kasni,( ciklusi su uglavnom redovni 29.32 dana)koliko jos da sacekam da uradim test.hvala mnogo,lijep pozdrav
|
mismeg
|
02.02.2014. 19:00
Poštovani, pila sam Belara kontracepcijske pilule 6 mjeseci jer su mi menstruacije bile neredovite. U 12.mjesecu sam popila zadnju kutiju i muči me prva menstruacija nakon prestanka uzimanja pilula. Kasni mi ali već par dana imam smeđi iscjedak, nekad jači, nekad rjeđi. U pitanju je i stres posljednjih par tjedana pa me zanima imaju li kašnjenje menstruacije i iscjedak veze sa trudnoćom ili mi menstruacija kasni jer mi jajnici više nisu pod utjecajem tableta ili je pak stres krivac toga? Hvala na odgovoru!
|
|
02.02.2014. 19:05
Fidan sutra napravite test. Mislim da se ne radi o trudnoći.
|
|
02.02.2014. 19:40
Mismeg, odavde ne znam. Možda zbog prekida uzimanja pilula, možda pcos, cista, anovulacija itd.
|