Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

jesam li trudna?

Autor Poruka

kiwi123

22.12.2013. 23:45

ovako bio sam s curom 13.12(petak) i nije bilo odnosa ali svejedno postoji zabrinutost jer je mozda doslo sperme preko prsta ili tako nesto. cura je zadnji dan menstruacije imala u ponedjeljak i zadnji neplodni dan joj je bio u spomenuti petak. ali je odma dobila nekakav bijeli iscjedak dan nakon ili isti dan u petak i rekla je da joj je jako se cijedilo i sad neki dan je bilo malo smedeg iscjetka i opet je sad bijeli a nikad prije nije imala takav iscjedak tj. ne prije ovulacije . i pozalila se da mora cesto pisat i to se javilo danas 22.12. zanima me kakve su mogucnosti da je trudna a velim nisam siguran jer joj je mozda sperme bilo na prstu pa da nije doslo ali kakve su sanse? hvala unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

23.12.2013. 17:00

Šanse su nikakve. Vama savjetujem edukaciju koja je najbolja za neznanje.

Dieantwoord

25.12.2013. 23:55

Postovanje.
Mozda se ponavljam ali evo isponova da krenem temeljito.
9. dan ciklusa, 7. je menstruacija prestala a trag krvi bio je prisutan i 8. dan...
Doslo je do nezasticenog odnosa bez ejakulacije, usudim se reci i bez predsjemene tekucine.
Dakle ejakulacije u rodnicu nije bilo. Nakon tog odnosa doslo je sa stankom do ejakulacije na stidnicu, gornje vanjske djelove stidnice tocnije.
Plodni dani predvideni su od ove nedjelje s tim da je sama ovulacija predvidena za utorak.
Bilo je nesto ovulacijske sluzi u ponedjeljak i jucer, a danas je bio smedkast iscjedak, pretpostavljam od krvi...
Sad vas pitam. Da li je moguce da se radi o implatacijskom krvarenju ili je to ipak ovulacijsko koje se znalo i prije javljati ali ne zadnjih nekoliko mjeseci.
Ciklus je uredan, 30-35 dana
Da li je trudnoca u potpunosti iskljucena ili ipak moguca?
Hvala

26.12.2013. 15:45

Radi se o periovulacijskom iscjetku a ne o implantacijskom.
Gledajte ovako ako ste sigurni da dio ejakulata nije dospio u rodnicu onda nije ni trudnoća moguća.
To samo vi i partner znate.

G&Z14

29.12.2013. 06:25

Poštovani,
Imam mensturaciju normalno svaki 28 a zadnja menstruacija mi je počela 3.12, a zavrsila 8.12 a sljedeću bih trebala dobiti 31.12
te sam imala odnos s partnerom u noći s 28.12 na 29.12 i tijekom odnosa došlo je do puknuća kondoma,
pa me zanima kakve su šanse da sam ostala trudana i da li bi trebala popiti kave tablete za dan poslije (ako da koja bi bila vaša preporuka) ili nema potrebe za tim?
Hvala

29.12.2013. 13:05

Redovit ciklus, neplodni dani, ne treba nikakva daljnja terapija.

spahoej

17.01.2014. 20:10

Molim vas da mi pomognete. Imam 21 god i nisam se jos odlucila na odnose ali sam imala peting sa deckom. On je svrsio i obrisao se vlaznom maramicom, ali kako ih je izvadio vise ja sam slucajno uzela koristenu maramicu kojom se on obrisao i obrisala se. Doduse brzo sam shvatila, i istusirala se. Jeli moguce na ovaj nacin zatrudniti?

17.01.2014. 20:35

Nije. Bolje da nemate odnose dok skroz ne proučite tematiku.

micaa

30.01.2014. 13:45

Poštovani,

Naime, pijem kontracepcijske pilule Novinette već niz godina i mjesečnice su mi uvijek redovite. Prije cca 2, 3 tjedna sam imala odnos sa snošajom, s tim da sam sve pilule pila redovito. I mengu sam imala normalno prije par dana, kao i inače. No, boli me donji dio leđa, lijevi jajnik, napuhnuta sam i imam niski tlak već jedno 2 tjedna. Je li ikako moguće da sam trudna?

30.01.2014. 22:05

Niste trudna zasigurno.

succi

31.01.2014. 00:00

Poštovani,
23. dan ciklusa sam sat i po nakon popijene tablete imala mesku stolicu, skoro dijareju (ni sama nisam sigurna) i nisam popila dodatnu tabletu vec sam nastavila normalno da pijem ostatak tabletica. Danas na 28. dan sam imala seksualne odnose s kondomom, ali imam osjecaj da je kondom puknuo (mozda i zbog straha od trudnoce). Zanima me da li je moguce da ostanem trudna i kolike su mogucnosti? Pijem vec dvije godine yaz pilule i nije se desavalo nikad da propustim tableticu ili da propustim uzimanje dodatne tabletice kad imam dijareju.

31.01.2014. 10:25

Ne brinite. Neće doći do trudnoće. Ništa ne propuštajte.

crosnif

01.02.2014. 12:45

Ovako cura je zadnju menstruaciju dobila 04.01.2014., prvi put smo spavali 12.1.2014., po kalkulatorima neplodno razdoblje joj je trebalo trajati do 13.1.2014. ; ciklus joj traje 28 dana. Kada smo spavali u početku je odnos bio bez kondoma možda prvih par minuta, a ja nisam bio ni blizu svršavanja. Sada me zanima je li moguće da je ostala trudna ako sam ja masturbirao 18,19 sati prije, ako je sperma ostala u cjevovodu? U međuvremenu sam se otuširao i nekoliko puta urinirao. Hvala na odgovoru.

01.02.2014. 16:45

Šansa je jako mala. Mislim da ne trebate brinuti.

maccy

02.02.2014. 14:20

Postovanje,
danas sam imala odnos ne zasticeni sa vjerednikom desilo se da je pokrivac pao sa kreveta u toliko se on mako i nakon oko 5 skundi vidjeli smo da nesto ko tecnost bjelkasto izalzi iz njegovog polnog organizma on kaze da nije osjetio da je ejakulirao ,zatim je posao u wc i tamo zavsio... mene je strah da nije mozda mali dio u meni ali kad se makao nakon toga je pocelo izlaziti iz ''njega''.. hvala

02.02.2014. 15:55

Savjetujem postkoitalnu zaštitu ako ne želite trudnoću.

fidan

02.02.2014. 18:25

Postovani doktori imam pitanje.Zadnju mjesecnicu sam imala 31.12, i sada mi evo kasni par dana.Prvih 15 dana ciklusa proslog mjeseca nisam imala spolne odnose,medjutim jesam ostatak ciklusa metodom coitus interruptusa koji je zaista bio na vrijeme.Simptome pms.a imam u vidu glavobolje i laganih bolova u ledjima.Vjerujem da i razlog kasnjenje moze biti i silni stres,ali imate li savjet kada da uradim test,i evo treci dan mi kasni,( ciklusi su uglavnom redovni 29.32 dana)koliko jos da sacekam da uradim test.hvala mnogo,lijep pozdrav

mismeg

02.02.2014. 19:00

Poštovani, pila sam Belara kontracepcijske pilule 6 mjeseci jer su mi menstruacije bile neredovite. U 12.mjesecu sam popila zadnju kutiju i muči me prva menstruacija nakon prestanka uzimanja pilula. Kasni mi ali već par dana imam smeđi iscjedak, nekad jači, nekad rjeđi. U pitanju je i stres posljednjih par tjedana pa me zanima imaju li kašnjenje menstruacije i iscjedak veze sa trudnoćom ili mi menstruacija kasni jer mi jajnici više nisu pod utjecajem tableta ili je pak stres krivac toga? Hvala na odgovoru!

02.02.2014. 19:05

Fidan sutra napravite test. Mislim da se ne radi o trudnoći.

02.02.2014. 19:40

Mismeg, odavde ne znam. Možda zbog prekida uzimanja pilula, možda pcos, cista, anovulacija itd.

Nazad
1 ... 11 12 13 14 15 16 ... 28
Naprijed