Autor
|
Poruka
|
pls heelp
|
13.06.2013. 10:25
Poštovani!
nisam još imala spolne odnose ali 18.5. završila sam s jednim dečkom..nismo imali spolni odnos ali ne znam da li je svršio..u mene nije sigurno ali ne znam da li je općenito i poslije njega nisam bila ni sa kim..zadnju mjesečnicu dobila sam 20.3. dobila sam mjesečnicu 12.6. navečer ali je nekako drugačija..rijeđa je i svjetlija i jako se čudno osjećam..imam jake grčeve u trbuhu, proljev i onako čudno me steže u grlu..ne želim stvarati paniku ali zanima me postoji li mogućnost da sam trudna. hvala!
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
13.06.2013. 16:40
Niste trudna , ali može se raditi o cisti, pcosu, itd. Svakako savjetujem da posjetite ginekologa i napravite uzv pregled.
|
jade555
|
13.06.2013. 17:30
Postovani, zanima me da li je rijec o trudnoci ili necem drugom. Imala sam nezasticeni spolni odnos bez ejakulacije u vrijeme plodnih dana te sam uzela(dobila u ljekarni) cilest kao zastitu, bilo me strah jer su bili plodni dani, pa zbog predejakulata. 12.5 sam imala menstruaciju, a onda sam poslije dobila (nadam se menstruaciju) 4.6 i trajala je 6 dana (inace traje 5) i krvarenje je bilo dosta obilnije, kao da sam imala ovulaciju u vrijeme menstruacije, krv je bila rastezljiva pomijesana sa sluzi nekom prvih par dana. Zanima me jel to bila menstruacija ili implantacijsko krvarenje mozda? Poslije menstruacije po prvi put sam dobila smedji iscjedak i mislim da sam se prehladila. Zanima me jel to bila prava menstruacija ili je moguca trudnoca ?
|
|
13.06.2013. 18:35
Mislim da se radilo o menstruaciji. Ne brinite.
|
zabrinutasam20
|
17.06.2013. 16:15
Poštovani, oprostite ali ja nisam dobila odgovor pa bih vas molila da mi odgovorite. Puno hvala
|
|
17.06.2013. 17:45
Gdje ste ga postavili? Ja ga u ovom topicu ne vidim.
|
ginai8
|
24.06.2013. 15:10
dobar dan,
zanima me mogu li ostati trudna, naime, 23.6 nam je kondom puknuo ali on nije svršio, niti je bilo vodice koju penis ispušta. To je bio drugi put te večeri da smo imali spolni odnos, a prvi put je bilo sve uredno. To je također drugi put da smo imali odnos uopće. 23.06-taj dan je bio 5. dan da imam mjesečnicu i trebao je biti kraj no danas, 24.06 sam vidjela da ima malo krvi, i sad me zanima je li moguće da sam trudna?
|
|
24.06.2013. 18:40
Ne radi se o trudnoći.
|
ginai8
|
26.06.2013. 23:30
je li moguće da sam trudna ako je ipak bilo vodice?
|
|
27.06.2013. 10:20
Ne razumijem vaš termin! Ako je bilo ejakulata onda da.
Educirajte se.
|
Kikiccaa
|
28.06.2013. 13:50
Imam jedno pitanje.. imala sam odnos sa deckom, koristili smo kondom koji tokom odnosa nije pukao, inace imam neredovnu menstruaciju, ovih dana treba da dobijem, paranoicna sam i jako uplasena.. da li trebam brinuti, i da li menstruacija moze kasniti zbog straha i paranoje?
|
|
28.06.2013. 18:00
Zbog navedenog najčešće i kasni menstruacija.
|
Kikiccaa
|
28.06.2013. 19:35
znaci ne treba praviti paniku oko ovoga, hvala na odgovoru
|
|
29.06.2013. 11:15
Tako je.
|
micika64
|
20.07.2013. 18:25
Pozdrav!
Imam pitanje. Sedamnaest mi je godina i imam dečka, no nikada nisam imala spolni odnos. Prakticirali smo oralni seks i zadovoljavanje rukama. Također, došlo je do zajedničkoga tuširanja. Menstruacija mi kasni 12 dana i uhvatila me velika panika. Mislite li da postoji mogućnost za trudnoćom ili je iz nekog drugog razloga izostala? Nije došlo do izravnoga kontakta penisa sa rodnicom, ali bojim se da je možda mogao prenijeti spermu prstima u moju rodnicu. Ima li razloga za paniku? Unaprijed se zahvaljujem.
|
|
20.07.2013. 20:00
Ne postoji. U prijašnjim postovima pročitajte o drugim uzrocima izostanka.
|
mic_i
|
22.07.2013. 11:05
Postovani , imala sam odnos sa momkom . Prilikom odnosa kondom je spao ii ostao je u meni , da li je moguce da je sperma otisla u mene ? Tu vece odmah smo kupili pilulu Ellaone . Nakon nekoliko dana imala sam opet odnos ii kad je poceo svrsavati izvadio je iz mene i nekako kondom je spao i on je poceo curiti u ruku , da li je moguce da je sperma otisla u mene ? ( nije po meni svrsio i bio je malo dalje od mene ) . Menst. mi kasni vec 8 dana , da li je to od hormonske tablete il je moguce da sam trudna . Svaki dan sam u panici velikoj . Unaprijed Vam hvala .
|
|
22.07.2013. 22:50
Svakako napravite test i promjenite kondome.
|
oneandonly
|
08.09.2013. 21:00
Poštovani!
Posljednji spolni odnos imala sam 2.8. koji je bio nezaštićen, ali izvan plodnih dana. Nakon toga sam dobila redovitu mjesečnicu uz sve simptome pms-a, koja je bila jednako obilna i trajala je 8 dana kao i svaka. Sada mi mjesečnica kasni 3 dana, ali također imam sve simptome pms-a koji su došli na vrijeme, grudi su mi natečene i bolne, imam lagane grčeve u trbuhu i slično. Zanima me postoji li mogućnost da je prethodna menstruacija bila lažna, unatoč tome što je nalikovala na pravu, te ima li razloga za paniku?
S poštovanjem, P.L.
|
|
08.09.2013. 21:45
Ne trebate brinuti. Ne radi se o trudnoći.
|