Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

moguća trudnoća

Autor Poruka

mikiii b

29.09.2013. 11:30

hvala,razumijem,iako mi se cini pomalo nevjerovatno da test bude pozitivan s obzirom na kondom i da je svaki put ejakulirao izvan rodnice,,,:/ i da,kondom je bio potpuno ispravan....imam jos jedan problem,krvarenje nakon odnosa vecinom,bi li to moglo imati kakve veze s tim?

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.09.2013. 11:35

Molim.

tirulirutum

29.09.2013. 12:50

Poštovani jučer sam dobila menstruaciju a prije toga sam imala smeđi isjedak. sada imam veće potrebe za mokrenjem pogotovo ujurto i bradavice su mi taminije nego inače. mestuacija mi je do sada normalna kao i inače. da li je moguće pored ovih simptoma da sam trudna i ako mi je menstrucaija uredna ?

29.09.2013. 18:50

Ne radi se o trudnoći dakako.

Black08

02.10.2013. 20:45

Doktore, vec vam pisem po peti put i svaki put ste mi odgovorili da se ne radi o trudnoci a ja primjecujem sve vise i vise simptoma. Dakle, u 7.mj zaboravila popiti jednu tabletu u drugom tjednu, imala odnose, na pocetku 8.mjeseca dobila normalnu menstruaciju. Nakon 2 tjedna napravila test-negativan, dobila i drugu normalnu menstruaciju, opet napravila test-negativan. Medjutim, sad sam dobila i trecu menstruaciju, prvi i drugi dan normalna, danas skoro nista, neki tamno smedji iscjedak i kad se obrisem jedva nesto. To ne bi bilo zabrinjavajuce da vec par dana nemam mucnine, najcesce dok nesto pojedem, nemam apetit i trbuh mi je napuhnut. Takodjer sam isla pogledati zadnji test i nazire se jos jedna crtica. Znam da se nakon 10 minuta ne bi trebalo gledati rezultate al si postavljam pitanje sto ako je ta jedva vidljiva crtica i prije bila tamo a ja je mozda nisam vidjela :/ jako sam pod stresom. Takodjer, mogu li raditi test za vrijeme menstruacije? Hoce li eventualna krv utjecati na rezultat testa?

02.10.2013. 23:20

Ja vas ne razumijem. Toliko negativnih testova i me još uvijek pitate isto.
Neću vam više odgovarati jer to više nisu normalna pitanja.

em2

08.10.2013. 18:20

Nakon što sam oralno zadovoljavala dečka on mi je svršio u usta, ja sam progutala spermu, on me poljubio i zatim me oralno zadovoljavao. Je li moguće da je nekako sperma iz mojih ustiju presla na njegova i zatim u rodnicu? Inace sam djevica, ali menstruacija mi kasni vec 7-8 dana pa se brinem nisam li mozda ostala trudna?

08.10.2013. 22:05

Nije moguća trudnoća.

noname1234

09.10.2013. 11:10

Poštovani!
Prethodni mjesec kasnila mi je mjesečnica,ciklus mi je bio 36 dana,inače mi je redovit (cca 28 - 30 dana). Zadnju menstruaciju sam dobila 19.9.2013., odnos sam imala 28. 9. 2013 ( devet dana nakon menstruacije). Znam da to mogu ali i ne moraju biti plodni dani. On nije svršio u mene, imali smo prekinuti snošaj, ali prije sam ga zadovoljila pa je možda ostalo malo sperme na spolovilu. Prošlo je oko pola sata između odnosa. Brinem se, imam 18 godina, ne znam jesam li umislila ili stvarno imam već od prvog tjedna neke simptome trudnoće. Jela sam nezdravo u posljednje vrijeme i vrlo stresno razdoblje prošla pa ne znam da li me zbog toga boli trbuh, izbacili su mi prištići i na dodir me bole grudi. Znam da postoji mogućnost trudnoće ali me zanima koliko posto i kada najranije mogu provjeriti jesam li trudna s testom na trudnoću? I ako se u najgorem slučaju odlučim za abortus, koliko košta u privatnim klinikama otprilike? I koje klinike u Splitu ga izvode?

09.10.2013. 17:10

Šanse za trudnoćom su vrlo male, mislim da se ne trebate brinuti. Savjetujem vam uzimanje pilula jer način na koji imate odnose može danas sutra rezultirat trudnoćom.
Test na trudnoću napravite ako vam kasni menstruacija u 10.mjesecu. Artificijalni pobačaj izvodi se u bolničkim ustanovama i košta oko 2500 kuna.

noname1234

09.10.2013. 21:45

Hvala puno na odgovoru. Barem ste me malo utješili, skoro sam luda posljednjih dana. Još samo jedno pitanje, kako objašnjavate ovu bol u grudima na dodir?

10.10.2013. 10:20

Odraz hormonskog djelovanja na žlijezdano tkivo dojke.

sara17

10.10.2013. 23:25

imala sam odnose tijelom 7. i 8. mjeseca...posljednja menstruacija bila mi je normalno taj mjesec prije spolnih odnosa( sa zastitom)...od tada je nisam dobila vec 2 mjeseca, i trbuh mi je uzasno napuhan i tvrd...pritom moram napomenuti da sam se u roku 2 i pol mjeseca udebljala 20 kilograma...dali imam razloga za zabrinutost i koji bi razlog napuhnutosti trbuha mogao biti? pozz

11.10.2013. 17:35

A da posumnjate na trudnoću, te da napravite test za početak.

Lana1111

12.10.2013. 23:55

Postovani,oprostite na smetnji ali zanima me da li je moguce da ostanem trudna prilikom trljanja spolnih organa na golo i stavljanjem samo glavica ali ne cijelog i da napomenem decko je svrsio sa strane i zadnju mjesecnicu sam imala 29.9.hvala i jos jednom oprostite na smetnji.molim vas odgovorite mi sto prije

anjaaaa

13.10.2013. 20:50

Poštovani,
godinu dana pijem lindynnete 30, tijekom prethodne pauze od 7 dana počela sam uzimati augmentin 1g i rapidol 400mg (do druge tablete iz novog blistera). Nisam koristila dodatnu zastitu i sada 4 dana prije kraja blistera pojavio mi se svijetlo smeđi iscjedak, što me brine. Zanima me Vaše mišljenje o mogućnosti trudnoće. Hvala.

ata1234

13.10.2013. 20:50

Zabrinuta sam..Zanima me jeli moguca trudnoca ako sam zadnji odnos imala 04.07 i poslije toga imala menstruaciju 3 puta normalnu..13.07,10,08,08.09 i sad mi kasno 8 dana .Nemam nikakvih simptoma ..Hvala na odgovoru.

13.10.2013. 20:55

Nije moguće.

noname1234

13.10.2013. 20:55

Evo mene ponovno, pisala sam vam prije par dana, osjećala sam posljednjih pet dana simptome PMS, strahovala sam od trudnoće i još strahujem. Krvarenje se javilo danas, 23. dan ciklusa a posljednji ciklus mi je bio 36 dana. Inače mi je redovito stizala mjesečnica. Brine me je li ovo implatantsko krvarenje, od odnosa je prošlo 15 dana. Grudi su me boljele zadnjih dana jako, ali danas manje. Krv je tamna. Mislite li da je ovo mestruacija koja je uranila zbog stresa?

13.10.2013. 23:30

Odavde to ne mogu znati. Vidjet ćete sutra i daljnjih dana kako će izgledati to krvarenje.

Nazad
1 ... 14 15 16 17 18 19 ... 28
Naprijed