Autor
|
Poruka
|
ivana96
|
11.05.2013. 11:55
Postovani,
Ja se ispricavam na ponovnoj poruci. Ovo me vec stvarno brine, a vi ste rekli da nema razloga za brigu. Menstruacija mi jos nije dosla, sada vec kasni 5. dan... Moze li implatacijsko krvarenje biti popraceno komadima ljustenja maternice? Oprostite mi na vec 3. poruci, ali i dalje ne znam bih li napravila test ili ne. Moze li biti razlog briga zbog toga sto se jos nije pojavila? Hvala Vam na odgovorima.
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
11.05.2013. 19:45
Napravite test ako sumnjate u trudnoću. Bit će vjerodostojan. Stres svakako može odgoditi nastup menstruacije.
|
klara_555
|
11.05.2013. 19:50
Dobar dan,
zanima me dali je moguce da se ostane trudan ako se prelazi s jednih kontracepc. tableta na druge a pritom nema dodatne zastite? Jer ja sam pila diane godinu i po dana i sad zadnjih mjesec dana pijem Lyndette,pocela sam piti Lyndette kao i inace kako sam nastavljala nakon zadnje table Diana.(8.dan nakon zadnje tablete). Dali je moguce da sam ostala trudna u tom periodu? Lijepi pozdrav.
|
|
11.05.2013. 21:15
Dakako, prelazite s jačih na slabije pilule. U tom slučaju potrebna je dodatna zaštita kroz tjedan dana.
Također niste trebali raditi pauzu.
|
alex000
|
13.05.2013. 09:35
Postovani doktore,
dobila sam menstruaciju na vrijeme, 28 dana nakon prethodne...trajala je 5 dana, ali nije bila obilna kao inace... uradila sam test 2-3 dana nakon mens. na jutarnji urin, i bio je negativan,ali nisam sigurna da je dobro uradjen. Bole me jajnici, stomak mi je naduven i cesto mokrim. Da li je moguce da sam trudna?
|
|
13.05.2013. 21:30
Nije moguće.
|
anatolic2911
|
14.05.2013. 08:45
Poštovani, unaprijed se ispričavam na podugačkom pitanju. Ovako.
zadnja mi je menstruacija počela 6.4. i završila je 12.4. Redovito već godinu i pol dana pratim menstruacije i gotovo mi nikada nije kasnila. Dan poslije završetka zadnje menstruacije, znači 13.4., dečko je par puta ušao u mene. Mozda tri-četiri puta, znači nije svršio. Sljedeću menstruaciju trebala sam dobiti 9.5., međutim još uvijek nisam dobila. Naglasila sam da su mi redovite. Danas sam išla na wc, obavila sam malu nuždu, obrisala se i pojavilo se malo krvi. Ponadala sam se da je mjesečnica, ali nakon toga više ni kapi krvi. Je li moguće da sam trudna, ili mi samo kasni zbog stresa (prekinula sam s tim dečkom, počela sam više pušiti cigare, škola). Ako ce vam pomoći, evo datumi mojih zadnjih mjesečnica: 1.12., 31.12., 31.1., 4.3., 6.4. Hvala unaprijed, lijep pozdrav!
|
|
14.05.2013. 11:10
Ne radi se o trudnoći. Nije došlo do ejakulacije, bili su neplodni dani. Ne brinite.
|
xxl-l na eks
|
14.05.2013. 20:55
da li je moguće da dođe do oplodnje ako je muškarac svršio i obrisao se maramicom(mozda je ostalo malo tecnosti na dlakama) i onda poslije toga oralno zadovoljavao ženu, te u toku toga prislonio ud uz njen spolni organ. da li je moguce da se sperma pomijesala sa tecnoscu i odlila se u vaginu te tako doslo do oplodnje?
|
|
14.05.2013. 21:35
Nije moguće.
|
Sta ako sam trudna?
|
18.05.2013. 10:30
Da li je moguce ostati trudan u plodnim danima?
|
|
18.05.2013. 17:10
Jedino je i tada moguće.
|
Zabrinuta6
|
18.05.2013. 20:25
Postovana,
prije sam imala policisticne jajnike sto se povuklo nakon terapije. No u zadnjih par mjeseci menstruacija je opet pocela kasnit..ovisi od mjeseca do mjeseca... No sad mi kasni vec 2 tjedna...5.4.sam imala zadnju. Zatim sam imala odnose s deckom 17. i 18. 4. ( metoda prekinutog snosaja). Ovulaciju sam imala 24.4... Ponovno sam trebala dobit 5.5., gledajuci uobicajeni ciklus od 30..no to je sa ovim kasnjenjima otislo mozda koji dan gore. Sad me zanima vase misljenje postoji li mogucnost da je trudnoca u pitanju ili? Simptoma nemam, ali osjecam uobicajenu osjetljivost grudi i donjeg dijela trbuha kao pred menstruaciju...pa ako moze misljenje. Hvala!
|
Sta ako sam trudna?
|
18.05.2013. 20:25
Ispravila sam se, mislila sam na neplodne dane.
|
|
18.05.2013. 21:35
Sto ako sam trudna; ako se zaista radi o neplodnim danima onda nije moguće.
|
|
18.05.2013. 21:35
Zabrinuta; napravite test na trudnoću. Ne mislim da su se vaši policistični jajnici sanirali sami od sebe. Posjetite ginekologa zbog problema oligomenoreje i eventualnog pcos-a.
|
Azrasa
|
18.05.2013. 22:00
Postovani,
Popila sam 4 tabletu Qlaire, prva kutija, 4 dan mi je menstrualnog ciklusa. Ako sam imala nezasticen seksualni odnos danas sa ejakulacijom u rodnicu, da li sam zasticena?
|
|
18.05.2013. 22:55
Jeste.
|
melani911
|
21.05.2013. 23:10
E ovako! Pisala sam vam vec dva puta, ali nema odgovora. Zanima me da li je moguca trudnoca ako je odnos bio s' zastitom, ali ne znam da li je moguce u medjuvremenu, bez zastite drugi ili treci put da ostane tecnosti u kanalima spolnog organa, koja bi dovela do trudnoce? I da li je moguce da si trudan i ako imas redovnu menstruaciju. Cula sam da je i to moguce pa me zanima vase misljenje? Hvala unapred!
|
|
22.05.2013. 09:20
Naravno da je u tim okolnostima moguća trudnoća. Jer u spolovilu muškarca ostane još neki puta dovoljno sperme za mogućnost trudnoće.
Ako je menstruacija došla na vrijeme, istog trajanja i obima dakako da se radi o menstruaciji a ne o krvarenju u trudnoći.
|