Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pilula za dan poslije - Hitno

Autor Poruka

Memonja

10.11.2013. 11:55

Pozdrav, partnerica i ja smo sinoć imali odnos, prvi put sam svršio bez penetracije, a drugi put nam je puknuo kondom, neznam koliko količinski je bilo sperme, ali bilo je vlažno, počeli smo strašno histerizirati, čuo sam za pilule dan poslije, šta da radimo, možete li nam kako pomoći ?
vrlo je hitno, da možemo reagirati, još će provjerit stanje sa plodnim danima, makar ima neredovite cikluse kolko mi je rekla, molim vas na brzom odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.11.2013. 17:15

Neka uzme sutra pilulu za dan poslije. Svakako je nužan recept.

mirazg

11.11.2013. 13:45

Poštovani;
imam problem i nadam se da cete mi moci pomoci. Koristim Diane 35, zaboravila sam popiti 2 dana za redom (cetvrtak i petak), pa sam u subotu popila za cetvrtak, petak i subotu, a od nedjelje sam nastavila normalno piti. U noci sa subote na nedjelju imala sam odnos i decko je svrsio u mene. Prvi dan zadnje menstruacije mi je bio 28.10. (menga mi traje 6 dana a ciklus 28). Postoji li razlog za zabrinutost?

11.11.2013. 16:05

Čim više pilula preskočite povećavate šansu za ev. trudnoćom. Nadamo se da neće doći do trudnoće ovaj ciklus.

mirazg

11.11.2013. 16:45

je li potrebna pilula za dan poslije?

11.11.2013. 17:00

Ne mijenja stvar.

mirazg

12.11.2013. 00:10

oprostite ali ne razumijem odgovor (ne mijenja stvar). Sta zelite reci s time?

12.11.2013. 10:00

Ništa s tim ne bi dobili osim neurednog krvarenja.

sanjica88

12.11.2013. 10:00

Postovani hvala Vam na odgovoru danas sam dobila menstruaciju ali slabo mi curi sto je cudno inace mi prvi dan ciklusa jako curi i imam bolove. Zanima me dali mogu napraviti test na trudnocu dok imam to curenje ili moram cekati da to prestane? Hvala

12.11.2013. 12:05

Možete napraviti test.

ninath

13.11.2013. 15:40

Poštovani,

zbog preseljenja u drugi grad i stresa oko fakulteta, menstruacija mi kasni. Trebala je stići između 3. i 5. 11. (ciklus mi nije redovit i trudnoća je isključena opcija).
10.11. sam imala spolni odnos i kontracepcija je zakazala. Dan poslije, 11.11. sam popila ELLA one.
Danas (nedavno) mi se pojavilo blaže krvarenje. barem je za sada blaže. O čemu se radi? O menstruaciji koja kasni ili..?

Hvala na odgovoru.

13.11.2013. 16:45

Vjerovatno se radi o menstruaciji.

ninath

13.11.2013. 21:00

Hvala na odgovoru.

Dakle, bez obzira što sam popila ELLA one, moguće je da mi je došla menstruacija koja već kasni 10-ak dana?
Kada bih trebala očekivati sljedeću menstruaciju? Da današnji dan računam kao prvi dan ciklusa?

13.11.2013. 23:15

Vidjet ćete kakav će biti intenzitet krvarenja ovih dana.
Vjerobatno je danas prvi dan.

gagy34

14.11.2013. 22:35

postovani...

imala sam spolni odnos s deckom drugi dan dankon menstruacije znaci neplodni dani koliko ja znam...tjekom odnosa decko je svrsio u mene jer je kontracepcija zakazala tj pukla...sutra dan zanci proslo je od toga 14 ipo h popila sam tabletu '' dan poslije'' escapelle nemam nikakvih nuspojava...ima li kave mogucnosti za trudnocu..s tim da mi plodni dani pocinju za dva dana... a sljedeca menstrucaija je tek za 20 dana molim odg sta prije

15.11.2013. 15:35

Nema šanse za trudnoćom.

vruc

19.11.2013. 10:10

Poštovanje !

Da odmah prijeđem na stvar, Djevojka i ja smo imali zaštičen spolni odnos za vrijeme plodnih dana ali je kondom puknuo i velika kolicina sperme je ostala u njoj. Popila je pilulu escapell 24 sata poslije odnosa ali se ne osjeca dobro, mucno joj je i imala je temperaturu povisenu za 1 stupanj sto je znak da je jajna stanica oplođena ( kako pise na nekim forumima). Pa bi molio da mi kazete jel moguce da tebleta nije djelovala i ta je trudna ??

19.11.2013. 16:50

Da li je djelovala vjerovatno je. Ista spriječava ovulaciju. Mislim da će biti sve u redu i da će dobiti menstruaciju.

vruc

19.11.2013. 19:15

Poštovani..
Hvala vam na odgovoru, nadam se da ce sve biti uredu i da je pilula djelovala, samo me brine temperatura koji je znak oplođenja pa molim Vas moze te li mi reci jel to tocno ? ako danas ima temperaturu 36.2 a prije tri tj. dan poslije spolnog odnosa je imala 37.1, jesu li to nekakvi znakovi ?
Unaprijed hvala i ispricavam se sto vas gnjavim

elaaa_943

19.11.2013. 19:20

Poštovani,
Zadnja menstruacija mi je pocela 11.11 a zavrsila 15.11, a dan poslije menstruacije 16.11 oko 11 h sam imala nezasticeni spolni odnos s partnerom koji je svrsio u mene i velika kolicina sperme je ostala u meni i kako bi izbjegla nezeljenu trudnocu popila sam pilulu za dan poslije " Escapelle" 17.11 oko 15 sati poslije spolnog odnosa. Imam li razloga za brigu i jesu mi bili plodni dani, ako nisu kad pocinju ? a nakon uzimanja teblete imala sam vrtoglavicu, mucninu, bolove u donjem dijelu stomaka i temperaturu... jesu li to nuspojave pilule ? hocel i biti sve uredu ? i molim Vas odg mi sto prije jako se brinem sad