Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


test na trudnoću


Autor Poruka

miga

25.06.2011. 20:30

Poštovana,
u velikoj sam dilemi.
Naime, jučer sam sama napravila intim plus test koji je pokazao čudan rezultat, kao neka ful slaba tanka crta koja bi mogla upućivati na trudnoću(u testu piše da znak koji upučuje na plus treba biti iste širine kao i na slici, no ta okomita linija je bila jedva vidljiva i vrlo tanka).
Pala sam u komu. Totalno mi je čudno jer koristimo kondom, a na početku ako imamo odnos bez kondoma onda to nikada nije odnos na odnos.
Danas mi je 37 dan ciklusa- no danas ujutro sam ponovila test na prvu jutarnju mokraću i test je bio negativan. Idem u ponedjeljak kod ginekologa, ali me zanima da li mi ovaj zadnji test na prvi jutarnji urin kada je koncetracija beta hcg-a najveća ipak sigurniji od onog koji sam napravila popodne. Pretpostavljam da je trudnoća zaista u pitanju, onda bi ta jučerašnja tanka crta trebala biti puno jača danas jer je test rađen ujutro, zar ne? A moj test ujutro je pokazao potpuno jasan minus.
Zbunjenena sam, nadam se da razumijete.

Natalija Beljo, dr. med.

26.06.2011. 21:20

Najidealnije je raditi test na prvi jutarnji urin tako da možete biti mirni jer je negativan.