Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


trnjenje nosa i lica


Autor Poruka

Jasna

30.03.2005. 20:10

unazad 3 mjeseca osjecam utrnulost nosa i obrva,kao da mi je sve pod upalom!sve vrijeme imala sam lagano trnjenje glave i ponekad jak pritisak u zatiljku glave!prije mjesec dana izvadila sam zub dvojku kojemu je bio umrtvljen zivac i kojemu je korijen prouzrokovao upalu!poslije toga i opcenito prije nisam pila nista od lijekova!glavobolje su se smirile ali jos uvijek osjecam da mi je zariste nos!napravila CT mozga i pregled neurologa,nalaz uredan!ORL pregledomgbostrano perforacije u prednjim fontamelama!endoskopski obostrano izrazen agr.srednje nosne skoljke paradoksalno bukovane i doimaju se bolnima! od vadenja zuba osjecam kako mi lice i gornji dio tijela pulsira!do sada nisam nikad bolovala niti imala slicne poteskoce!molim nekoga da mi pomogne i unaprijed se zahvaljujem!

prof. dr. Željko Bumber

31.03.2005. 08:33

Učinite osnovne laboratorijske pretrage krvi , elektrolite . Potom se javite u neku od ORL klinika zbog pregleda (podaci koje ste naveli teško se mogu kombinirati sa suvislim zaključkom).