Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6653 | Broj poruka: 26469

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


multivitamini


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nebo

25.08.2010. 17:55

Poštovani doktore Richter, zanima me koliko su multivitaminski preparati u obliku šumećih tableta dobri za djecu. da li ih uopće djeca od 5 - 8 godina trebaju konzumirati? ako ne, zašto ne? Što mislite o korištenju tih pripravaka kod odraslih? imaju li toliko povoljan učinak na organizam koliko se to reklamira? Unaprijed hvala!

Darko Richter, dr. med.

25.08.2010. 22:20

Multivitamini ne služe ničemu, jer gotovo nikome na svijetu ne nedostaju svi vitamini, a ako mu nedostaje 1 il 2 vitamina, u multivitaminskim preparatima ima ih premalo da bi bili ljekoviti. Nula bodova.

nebo

26.08.2010. 14:15

E doktore, stvarno ste jedinstveni! Hvala vam na odgovoru. Da je bar više toliko realnih i iskrenih ljudi poput Vas koji će nama laicima otvoreno reći kako stvari stoje na pojedinim područjima u kojima su stručnjaci. Ovako slušamo pojedince koji na svojim radnim mjestima za određeni postotak reklamiraju određeni proizvod a mi se toga uhvatimo i onda već prazne novćanike još više praznimo na proizvode koji vrijede "nula bodova". Lijepi pozdrav!