Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


..osip četverogodišnji dječak. .


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

NiNy

08.12.2014. 01:25

Postovani,

molila bih Vas za Vaše mišljenje. Mom sinčiću od četiri godine i četiri mjeseca prije cca mjesec dana na desnom ramenu izašao je osip... Niže na linku dostavljam i sliku osipa... osip je u boji koze, ne svrbi ga i ne boli...pod opipom je hrapav.. Narastao je u odnosu na prvi put kad se pojavio... inače je dijete koje je alergično na jaje mlijeko i rakove... jaje izbjegavamo, od mlijeka pije jedino kozje na preporuku alergologa i to rjeđe nego prije... da napomenem trenira i plivanje na bazenu.. Možete li mi na temelju slike reci sto je..svakako namjeravamo otići sto prije u dermatologa ali svakako bih voljela vas savjet. Hvala vam puno, Nikolina

http://public.fotki.com/NiNy21/osip/#media

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

08.12.2014. 23:30

Riječ je o promjeni koja se zove lichen spinulosus. Riječ je o bezazlenoj promjeni, češćoj kod osoba s atopijskim dermatitisom. Možete mazati s nekim preparatom s 10% ureom (npr. Eucerin).

NiNy

09.12.2014. 13:05

Poštovani doktore, od srca Vam hvala na odgovoru happy