Stomatološka protetika


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 89 | Broj poruka: 278

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


navlake ili ljuskice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

sherolina

08.04.2011. 23:31

pozdrav, imam pitanje u vezi gornjih jedinica i dvojki. na gornjoj lijevoj dvojki zbog traume zuba imam postavljenu krunicu( korjen je moj) s kojom nisam zadovoljna kako izgleda jer se jako vidi da zub nije moj. na jedinicama imam po 2-3 plombe u tamnijoj ili svjetlijoj boji od zuba i kod svakog smijanja se jako primjeti da su plombirani, isto tako vrijedi za desnu dvojku koja ima jednu plombu. molim vas savjet što da radim da bi to lijepše izgledalo, jako mi se sviđaju ljuskice ako je to moguće u mom slučaju, i zanima me može li ljuskica ići na krunicu ili da zamjenim novom i ljepšom krunicom. i ako mi možete u zg preporučiti dobrog estetskog stomatologa, znam da su takvi zahvati poprilično skupi i po 2000kn po zubu, voljela bi to riješiti kako god, pa da sam mirna bar 10ak godina. inače imam samo 25 godina, a zubi su mi u tom stanju od 8 razreda i stvarno mi to smeta. unaprijed hvala na savjetu i preporuci...

any@

26.11.2011. 02:30

pozdrav... imam navlake(cirkone) na prva 4 zuba..sve je bilo odlično ali sada su mi se desni upalili i krvare i bez dodirivanje čak i na spavanju.. koristim paradontax proizvode i gengigel i malo mi je bolje ali ne dovoljno.. dali ima neki drugi proizvod da bi mi pomogao??

Dean Cekić, dr. med. dent.

03.12.2011. 22:00

Obično preparati koji služe za mazanje, grgljanje ili pranje zubi baš nisu jako učinkoviti kod ozbiljnih stomatoloških problema.
Dakle moj odgovor je NE koliko je meni poznato.
Predlažem Vam da posjetite ordinaciju dentalne medicine te tamo potražite stručnu pomoć.