Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
27.12.2013. 18:55
Nema pravila, premda bu se mogao protegnuti na cijeli ciklus i ne brinite zbog toga.
Idući blister se ne bi trebao pojavljivati više.
|
sannya
|
30.12.2013. 15:00
poštovani,
danas sam nazvala u ordinaciju da mi sestra prepiše recept za Lindynette 2o no onda mi ona kaže da nemogu dobiti te nego Logest...da je liječnik dužan po zakonu prepisati jeftinije tablete..e sad me zanima dal ima koja razlika između tih dvojih tableta i dali postoji mogućnost od nekih nuspojava npr.debljanja???
hvala unaprijed i sve najbolje u Novoj godini..
|
|
30.12.2013. 22:25
Nema razlike. To su isti preparati.
|
anamarija345
|
01.01.2014. 15:40
Postovani, smanjuje li ucinak pilula pijenje malo vece kolicine alkohola u tjedu pauze?
|
|
01.01.2014. 18:30
Ne umanjuje.
|
sannya
|
04.01.2014. 20:40
poštovani,
pisala sam vam neki dan da me je ginekologica prebacila s Lindynetta20 na Logest..zadnju pilulu od Lindinetta sam popila u utorak 31.12. i sad imam pauzu od 7 dana...dal ja sad samo normalno počnem u srijedu s novom kutijom Logesta i dal sam odma zaštičena ili moram koristiti dodatnu zaštitu? hvala unaprijed
|
|
04.01.2014. 22:45
Od srijede nova kutija i zaštićena ste odmah.
|
mj3185
|
08.01.2014. 01:00
Poštovani!
Pijem Logest 2 godine vec bez ikakve pauze..danas sam popila tabletu u 19.30 h, no u 00:46 sam se probudila sa mucninom te povracala...nisam uzela novu tabletu pa me zanima jesam ispravno postupila ili ju ipak moram nadoknaditi te uzeti dodatnu zastitu?
Mnogo hvala
|
|
08.01.2014. 11:30
Ispravno ste postupili. Ne treba dodatna. Prošlo je dosta vremena i pilula se resorbirala.
|
sara777
|
08.01.2014. 23:35
Poštovani!
Pijem tablete logest vec 2 mjeseca, medjutim prosli mjesec sam umjesto 7 dan nakon popijene kutije, počela drugu kutiju već 5 dan piti..Sada trebam dobiti u sljedecih par dana,iako vec 3 dana imam smedjkasti iscjedak i sukrvicu.. Molim Vas za mišljenje!
Unaprijed zahvaljujem!
|
|
09.01.2014. 16:10
Dobit ćete menstruaciju na vrijeme. Iscjedak je rezultat nepravilnog uzimanja pilula.
|
mahna
|
11.01.2014. 14:30
Poštovani, pijem Logest nekoliko mjeseci. Jučer sam popila tabletu u uobičajeno vrijeme, a tri sata nakon sam imala proljev (ili možda samo mekanu stolicu, nisam sigurna). Jesam li trebala popiti dodatnu tabletu? I je li potrebno korisiti nadalje dodatnu zaštitu? Unaprijed zahvaljujem.
Lp
|
|
11.01.2014. 16:00
Ništa ne treba popiti. Tjedan dana dodatne zaštite.
|
cipelica5
|
12.01.2014. 02:55
Postovanje,
nedavno sam imala prvi odnos, nakon toga posjetila ginekologa radi kontracepcije, prepisala mi je logest. inace imam jako bolne i obilne menstruacije. imala sam nedoumica kad poceti sa prvom pilulom jer kod mene inace prvi dan bude samo smjedji iscjedak, sutradan pocne pravo.. medjutim jucer sam imala taj smedji iscjedak, ne bas puno, pa sam odlucila preskociti taj dan, danas sam imala uzasne stomacne bolove i bilo je potrebno da stavim malo veci ulozak te sam navece odlucila popiti prvu pilulu, medjutim ovo od danas idalje nije ona prava krv nego dosta tamno iako je islo dosta vise nego prethodni dan. obzirom da sam procitala u prethodnim odgovorima da savjetujete da se pocne na prvi pravi dan menstruacije, zanima me da li sam pogrijesila sto sam danas pocela s prvom pilulom? i ako jesam koje su posljedice? da li utice na zastitu ?
hvala puno
|
|
12.01.2014. 13:10
U redu je. Nastavite dalje s uzimanjem pilula.
|
lookout
|
12.01.2014. 14:30
Postovani, nedavno sam bila kod ginekologinje koja mi je savjetovala Logest. Zdrava sam, mlada, ne pusim. Ali, naravno, prvo sto sam napravila kad sam dobila tablete- procitala nuspojave. Svjesna sam toga da su moguce promjene raspolozenja i slicno, ali jedna stvar me najvise zanima. U nuspojavama je spomenuto debljanje. Kako Logest zapravo utjece na to? Povecat ce mi se apetit ili?
I da, prije 3 tjedna popila sam Escapelle, ne mogu Vam rijecima opisati koliko mi je bilo mucno. Je li moguce da i Logest uzrokuje takve mucnine?
Ne morate se zuriti s odgovorom, imam vremena da ih pocnem piti
|
|
12.01.2014. 17:25
Logest vas neće udebljati nikako. Mućine su moguće ali ne onakve kao kod postkoitalne pilule. Ostalo na; http://www.cybermed.hr/forum/bole...e_o_kontracepciji_obavezno_procitati
|
anama
|
17.01.2014. 22:20
Poštovani!
Popila sam prvu kutiju Logesta i sada namjeravam napraviti pauzu od 7 dana. Dosad sam pila tabletu svaki dan oko 15 sati i shvatila da mi to bas i nije najprakticnije vrijeme pa me zanima mogu li sljedeću kutiju početi piti nakon ove pauze svaki dan u 20 sati? I je li problem sto zapravo i nisam svaki put popila tabletu u 15,već ponekad u 14 ili najkasnije 16 sati? U ovom periodu nisam imala spolne odnose.
|
|
18.01.2014. 13:45
Nije problem.
|
sara250
|
20.01.2014. 21:55
poštovani, vaginalete canesten nemaju nikakav učinka na kontracepcijske pilule?
|