Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Logest

Autor Poruka

cvetakzanovetak

27.07.2013. 19:50

Ja pijem logest od februara 2012. godine,svaki dan u isto vreme i nisam imala nikakvih problema,niti nekih nus pojava
Medjutim,danas mi se pojavilo maalo braonkastog sekreta i bas sam se nesto uplasila happy Citala sam ja u prethodnim komentarima da je to normalno u prva 3 4 meseca,ali ja pijem viiise od godinu dana i do sada mi se nista slicno nije desavalo
Je l` nema sansi da sam trudna happy ?
Pre desetak dana me je prosla poslednja menstruacija,i otprilike sam na polovini pakovanja logesta

cvetakzanovetak

27.07.2013. 19:50

Zaboravila sam da napomenem da mi je to bilo samo jutros i da vec toga vise nema

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.07.2013. 22:15

Radi se o probojnom spoting krvarenju. Ne brinite. Nastavite dalje s uzimanjem i ne osvrčite se na to.

cvetakzanovetak

30.07.2013. 16:15

Izvinjavam se,opet ja happy
Meni se ono i dalje desava,vec 3 dana,s tim sto mi sada ide malo krvi,podseca na oskudnu menstruaciju ,je l` i dalje nemam razloga za brigu?
Ja tabelete pijem normalno bez obzira na to

30.07.2013. 21:55

Pijte dalje. Ne obazirite se.

Tea17

05.09.2013. 10:35

Postovani! Pijem Logest tablete privi put, danas mi je deveta tableta, pa me zanima dali smijem imati odnos bez zastite ili ipak trebaju kondomi? Hvala unaprijed.

maja_123

17.12.2013. 10:35

Poštovani,
pijem Logest tablete već 8-9 mjeseci, i uvijek mi je sve bilo redovito. Nakon što sam završila s prošlom kutijom dobila sam menstruaciju, slabo krvarenje, cca 3 dana (tako mi je stalno od kada uzimam ove tablete).. počela sam uzimati tablete iz slijedećeg pakovanja točno kada sam trebala i nakon 7 dana sam ponovno počela krvariti ali jakoo obilno i sada to već traje 3 dana. što bih trebala uraditi?

banana34

17.12.2013. 10:35

Pozdrav,
Počela sam uzimati Logest pilule no prestala sam odmah nakon tri dana zbog velikih osobnih problema koji su me tada snašli. Pošto se radilo o samo tri pilule, mislila sam da to neće utjecati na moje periode. Dok sam počela piti te tri tablete menstruacija je dosta trajala, 7 ili 8 dana, počela je 10.11. do 17.11., pa pretpostavljam da sam dobila regularnu mentstruaciju i krvarenje izazvano pilulama koje se nastavilo na menstruaciju. Nova menstruacija mi sada kasni sedam dana. Da li moram biti zabrinuta zbog mogućeg poremećaja u radu jajnika ili da pričekam još nekoliko dana? Sve znakove PMS-a imam. Hvala,

17.12.2013. 22:35

Tea, smijete.

Maja uzimajte pilule dalje. Javite se na pregled i uzv ovih dana.

Banana normalno je. Ne radi se o nikakvim poremećaju. Posljedica je neadekvatnog uzimanju pilula.
Doći će menstruacija za koji dan.

s_pf

19.12.2013. 20:30

Poštovani,

ponovno postavljam pitanje jer se nešto poremetilo u sustavu, pa ga ne mogu pronaći. Ispričavam se ako je problem samo kod mene, pa ste već vidjeli ovo i odgovorili...

Imam neobičnu situaciju. Pijem Logest šest mjeseci i nisam propustila niti jednu tabletu do sada. Međutim, prije dva dana sam bila u kafiću, bilo je vrijeme da ju popijem, ali sam se zagrcnula čajem u tom trenutku i nisam sigurna jesam li ju na kraju zapravo popila. Nisam pronašla ništa u šalici, niti sam pronašla nešto na podu, ali postoji šansa da ju je netko mogao zgaziti, šutnuti ili nešto slično, pa da ju ni nije bilo moguće pronaći.

Radilo se o posljednjoj tableti drugog tjedna blistera. Ja sam tablete nastavila piti normalno, jer sam to smatrala najboljom opcijom. Dakle, nisam ju 'nadoknadila čim sam se sjetila' jer ako sam ju popila, onda bi si dodatnom tabletom u jednom danu samo naštetila.

Što bi se onda dogodilo ako ju nisam popila? Niti nadoknadila?Trebam li onda koristiti dodatnu zaštitu? Koliko dugo? Sljedeći tjedan ili kroz cijeli idući blister? Može li se poremetiti ciklus kojeg uzrokuju tablete - dakle sprečavanje ovulacije? To ću znati tek za nekih tjedan dana kada trebam dobiti menstruaciju, pa ako bude sve normalno kao u posljednjih šest mjeseci na pilulama, pretpostavljam da je sve u redu. Ali ako ne bude? Kako onda s pijenjem tableta? Trebam li ih početi piti kao da opet počinjem ili po nekoj drugoj shemi?

Zahvaljujem Vam se unaprijed...

19.12.2013. 21:55

Ništa se neće dogoditi i ništa ne trebate poduzimati.
Sedam dana pauze i osmi dan novi blister. Ne treba dodatnu zaštitu.

Tiruliru

22.12.2013. 21:55

Da li ima razloga za brigu ukoliko ponekad tabletu zaboravimo popiti tacno na vrijeme i popijemo je nakon sat ili dva?

Hvala

22.12.2013. 23:45

Nemate razloga za brigu.

tamarica654

24.12.2013. 16:20

Postovani, pijem logest vec tri meseca. Pilule iz prve dve kutije sam pila neredovno tj ne u isto vreme, nisam imala odnose, ali sam posle svake kutije dobila menstruaciju normalno. Pilule iz trece kutije sam pila na vreme , tacno u minut, i na 12.piluli sam imala odnos bez zastite, decko nije svrsio, pa me znaima da li to sto sam neredovno pila pilule iz predhodne dve kutije ima uticaj na ovaj ciklus ili sam zasticena? Da li postoji mogucnost trudnoce? Hvala.

24.12.2013. 22:25

Nema utjecaja na ovaj ciklus. Nema šanse za trudnoćom ako svakodnevno i redovito uzimate pilule.

26.12.2013. 12:05

Poštovani,
prvi put uzimam kontracepcijske tablete i do sada sam popila 6 tableta Logesta, zanima me nakon koliko popijenih tableta smijem imati spolni odnos u kojem partner ejakulira u mene, a da sam sigurno zaštićena od trudnoće?
Unaprijed hvala!

26.12.2013. 15:45

Nakon još jedne pilule. Dakle kod započinjanja s pilulama nužna je dodatna zaštita kroz sedam dana.

27.12.2013. 11:35

Zaboravih pitati, smeđi iscjedak će biti prisutan sve dok ne popijem svoju prvu kutiju ili i nakon toga?

Nazad
1 ... 40 41 42 43 44 45 ... 53
Naprijed