Autor
|
Poruka
|
marin1066
|
27.12.2011. 21:45
pozdrav, ovako stoji, cura mi se povjerila, da joj kasni menstruacija 4 ili 5 mjeseci , inace joj je dolazila 25 u mjesecu , jako se boji otici ginekologi , bila bi zahvalna da probate reci u čemu je problem .
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
29.12.2011. 09:15
mbj792 To je i bila mjesečnica u 7 dana pauze, to je ok . Pijte dalje i spotting je za očekivati u početku pijenja.
marin1066 Ako imate nezaštićene odnose neka napravi test.
|
marin1066
|
29.12.2011. 17:30
nismo imali jos odnose , zato se i brine .
|
marin1066
|
uopce nismo imali odnose, zato se i brinemo
|
lilian30
|
Zadnju mjesečnicu sam imala 25.11. Spolni odnos bez zaštite je bio 04.12. ali prekinuti snošaj. Ciklusi su mi inače redoviti i traju 28 dana. Nekad se zna dogoditi iznimka da mjesečnica dođe dan ili dva ranije ili kasnije. Ali,nikad da ovoliko kasni. Test na trudnoću je bio negativan,ali nije bio učinjen sa prvim jutarnjim urinom. Da,li to može biti uzrok negativnom rezultatu? Grudi su mi se povećale,ali ne bole kao i inače u pms-u. Trbuh me na trenutke zaboli kad da će stići mjesečnica. I imam povremeno bijeli iscjdeka bez mirisa. Unaprijed hvala.
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
31.12.2011. 12:50
marin1006 U tom slučaju neka se javi ginekologu.
lilian30 Ako je test negativan pričekajte još.
|
ladyy
|
12.01.2012. 16:35
Postovana doktorice imam pitanje.
Dečko i ja imali smo analni odnos bez zastite, on je svrsio kraj mene. Ali meni sada menstruacija kasni 2 dana. Zanji put sam dobila 10.12 2011 i rijetko bi mi kasnila menstruacija. Ciklusi mi traju oko 28 do 30 dana. nisam primjenila nikakve promjene u tijelu. Zabrinuta sam!!
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
13.01.2012. 01:50
Ukoliko je bio samo analni nema panike , doći će.
|
Stipica11
|
14.01.2012. 15:35
Pozdrav!!
Imam jedno pitanje..Imam stalnu vezu vec 4 godne. Curam mi je prestala piti tablete prije dva mjeseca. Prosli mjesec smo imali spolni odnos bez zastite, bio joj je 9 dan menstruacije, i koristili smo prekinuti snosaj...sada joj kasni oko 10 dana...Student ismo oboje pocinju nam ispiti, da li je moguce da zbog stresa joj kasni, u komi smo i ja i onda..bojimo se kupiti test za trudnocu, jer stalno odgadamo....
|
brigaa x
|
15.01.2012. 15:30
poštovana doktorice zabrinuta sam...
decko i ja imali smo vaginalni a zatim analni odnos..nismo koristili zastitu a on je svrisio kraj mene...zanima me mogu li biti trudna...menstruacija mi kasni 5 dana rijetko su mi kasnile i bile su redovite...ciklusi su tajali 28 do 30 dana!!!! Molim vas odgovorite...
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
15.01.2012. 19:35
Stipica11 Može kasniti od prekida , ali test napravite svakako.
brigaax Napravite test.
|
zbunjena01
|
18.01.2012. 20:35
Poštovana liječnice,
pila sam logest (prvu kutijicu) i imala sam odnose! Međutim, zadnjih pet tableta nisam popila jer sam zaboravila, a decko je ejakulirao u mene (nakon toga sam i dan poslije popila), vise odnose nisam imala, a nisam pila ni ostalih pet tableta (kako sam vec rekla). Nakon 2. ili 3. dana sam pocela blago krvarit zapravo izgledalo mi je kao "ciscenje" i to je trajalo oko 3-4 dana! Da sam popila tablete do kraja, sada bi vec trebala dobiti M, ali je nema! Je li ima mjesta za brigu ili je to izmedu ostaloga posljedica stresa pod kojim jesam? Ili je ono blago krvarenje bila M no ne kao obicno? Unaprijed se zahvaljujem na Vasem odgovoru!
|
yvonne1991
|
18.01.2012. 20:35
imala sam mjesečnicu 17.12. dobila sam nakon 25 dana. inače mi je razmak 27-29 dana. odnos sam imala 7.01. prvo bez zaštite pa sa zaštitiom. nismo došli do kraja. tj. ni blizu kraja nije dečko bio. trebala sam dobiti mjesečnicu prije 4 dana no nisam. stalno me boli a nikako da dođe. radila sam test 8 dana nakon odnosa i bio negativan. jel moguće da sam trudna ??? prije 3 mjeseca sam mjesečnicu dobila nakon 35 dana. inače jesam malo pod stresom i tak to. molim vas pomozite. šta da radim.
|
DanXa
|
19.01.2012. 17:40
Ne znam je li ovo pitanje baš vezano uz kašnjenje menstruacije ali voljela bih da mi pojasnite nešto oko menstrualnog ciklusa. Ako ciklusi nisu redoviti (npr. dođe skoro svaki mjesec ali ne mogu znati kad će) kada se događa ovulacija? Događa li se ona isključivo 13-14 dana prije nove menstruacije ili? (napominjem da meni menstruacija nikad nije uranila, uglavnom kasni kako sam gore opisala).
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
19.01.2012. 22:45
zbunjena01 Sad nemojte ništa piti i čekajte sljedeću mjesečnicu pa krenite ponovo.
yvonne1991 Pričekajte još .
Danxa Počnite voditi menstrualni kalendar pa da znate koliko je ciklus.
|
lolica123
|
20.01.2012. 10:45
pitanje vezano uz smeđi iscjedak ..
naime zadnju mjesečnicu sam dobila 20.12.2011 i trajala je 5dana,nakon toga 9.01.2012 dobila sam smeđi iscjedak koji se pojavio taj dan samo jedanput i dalje nista.. također sam osjetila bol u bradavicama..bile su ukrucene čak mi je i grudnjak smetao....
dali mi možete objasniti šta se to dogodilo i šta to znači????? hvala
|
girl1234
|
20.01.2012. 10:45
Poštovanje!
Čitala sam vaše postove i možda mi i mogu pomoći, al' opet bi nekako htjela konkretno za sebe. Ovako.. Inače dobijem mengu svakih 30-31 dan, i trebala sam dobiti 10.01., no nisam dobila. Imala sam nezaštićen odnos sa dečkom početkom ovog mjeseca, no nije ejakulirao u mene, metoda prekinutog snošaja. Znam da nije sigurna, i ne prakticiramo ju gotovo nikad, al' i kad smo ju prakticirali bilo je sve ok. Poslije zadnje menge u 12.mjesecu imala sam upalu mjehura i pila sam antibiotike tjedan dana, a prije tjedan dana pokupila sam neku virozu i povraćala 2 dana. Prije 2 dana napravila sam test na trudnoću Gravignost Mini, i pokazao se negativnim, ali i dalje nema naznake da ću dobiti menzis. Ne znam koliko je pouzdan taj test, no dali je moguće da mi menzis kasni zbog antibiotika i viroze prosli tjedan, ili da se čak radi o trudnoći?
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
21.01.2012. 15:50
lolica123 Ne znam da li pijete OHC i ako da koji i koliko dugo.
girl2134 Test bi pokazao tako da pričekajte još.
|
fear-1
|
23.01.2012. 00:00
Poštovana dr.Beljo,
menga mi kasni 13 dana, a test koji sam napravila prije nekoliko dana pokazao se negativnim. Sinoć me probudila bol u donjem dijelu trbuha, te sam popila tabletu i nestala je nakon 20-ak min. Danas cijeli dan imam bol i grčeve u donjem dijelu trbuha, no nema nikakve naznake da ću dobiti mengu. Planiram napraviti još jedan test ovih dana, no zanima me da li su u slučaju trudnoće normalni ovi grčevi, jer nekih drugih simptoma nemam.
|
lolica123
|
23.01.2012. 00:30
pozdrav..ne pijem nikakve kontracepcijske pilule...aa i dobila sam menstruaciju,,,tocno 20.kao i prosli mjesec-.....
|