Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje u vezi kašnjenja menstruacije

Autor Poruka

Natalija Beljo, dr. med.

24.01.2012. 20:30

fera-1 To bi prije bili simptomi menge pa pričekajte još.

Malena1302

24.01.2012. 20:30

Da li je bijeli iscjedak stanje pred menstruaciju ?

Natalija Beljo, dr. med.

24.01.2012. 21:10

Gusti bijeli iscjedak da.

zbunjena01

27.01.2012. 14:10

Poštovana, vjerojatno sam pitanje postavila u krivoj rubrici. Ono što me zapravo zanima je postoji li mogućnost trudnoće nakon onog što sam Vam prethodno opisala?

Natalija Beljo, dr. med.

29.01.2012. 04:15

Niste trudni jer ste prokrvarili.

ljelja

29.01.2012. 04:20

Poštovana doktorice

Vec 7 godina uzimam trinovum tablete od toga 1 god. bez pauze...rodila sam prije 2 godine carskim rezom i menstruacija mi je svaki mjesec sve kraca i slabija, cak i 1 dan (prosli mjesec 2 dana) i kasnije dolazi..sad mi kasni 10 dana a u trbuhu imam osjecaj nadutosti kao kad moram dobiti....spolni odnos sam imala prije 2 mjeseca kad sam pila tablete (sad nisam pocela ponovo uzimati) Dali je moguce da sam ostala trudna pod tabletama i ako jesam dali su moguce posljedice (zbog uzimanja tableta) za zdravlje djeteta i kakve? Dali tablete mogu biti uzrok gubitku menstruacije i dali to moze biti stres i nervoza? Ima li razloga za zabrinutost zbog kasnjenja?

bo-na

29.01.2012. 15:40

Postovana doktorice

Imam 22 godine.Odnos sam imala 3.1. i imali smo prekinuti snosaj..Menstruaciju sam trebala dobiti 15.1. medjutim jos nisam dobila.Danas je 15-i dan kako kasni..Nisam radila test, jer sam bila bolesna jedno 10 dana, i pila sam ampiciline. E da li je sad moguce da mi kasni zbog lijekova i toga sto sam bila bolesna, ili sam ipak trudna. Stvarno sam izvan sebe, i ne znam sta da radim. A cula sam ni da testovi nisu bas pouzdani. Molim vas da mi odgovorite sto prije. Hvala unaprijed

Natalija Beljo, dr. med.

29.01.2012. 22:45

ljelja Ako ste imali nezastićene odnose kad ste prekinuli piti šansa za trudnoću postoji.
bo-na Test je jedina opcija.

wolfrm90

30.01.2012. 16:20

Postovanje
Zamolio bih vas da mi date odgovor na pitanje, a sada cu vam ukratko objasniti situaciju, a Vi mi dajte Vase strucno misljenje. Ovako : Sa djevojkom sam imao sexualni odnos 4.1. A njoj stvari kasne 2-3 dana...imala je zadnji put 29.12 do 3.1 a znaci nas sexualni odnos je bio 4.1. A po njenoj aplikaciji na mobitelu na kojoj moze da obiljezava "te stvari" pise da su joj plodni dani bili 10.1. ; 11.1. ; 12.1. ; 13.1. ; 14.1. ; 15.1. ; 16.1. a ovulacija 15.1. A perzervativ koji sam koristio (tj. kondom) nije pukao niti se bio svukao prilikom sexualnog odnosa. Danas je 30.1. ,a ona jos nije imala menstruaciju. I sad zelim da cujem Vase strucno misljenje o ovoj situaciji tj. da li je moguce da je moja djevojka u drugom stanju. Unaprijed HVALA !

Natalija Beljo, dr. med.

01.02.2012. 10:20

Imali ste odnos s kondomom tako da nema panike.

01.02.2012. 17:25

pozdrav doktorice..

ovako...ja i cura smo imali odnos prije nekih 2 i pol mjeseca..sa kondomom,,i nije pukao i sve je bilo u redu i nije puno trajala...a svrsio nisam...iza toga stvari su joj dosle normalno 30.11..i onda normalno iduci mjesec 27.12..ali kako se bojimo da ne zatrudni,onda se zadovoljavamo drugacije...sad me zanima jel moguce da je ostala trudna tako da je meni mozda na prstu ostalo malo sperme i onda kako sam joj prst stavljao u vaginu...jer to smo radili tamo oko 15.12...al njoj su dosle stvari normalno 27.12...i to smo radili ponovo 28.1..al tada sam siguran da nije bilo nista na prstu,jer znam da nisam dosa u dodirt s penisom...zanima me jeli moguce da je trudna od onoga puta kada sam je dirao prstom 15.12...jer kasne joj stvari eo danas 8 dan..trebala ih je dobiti 24.1...jel moguce da je trudna....hvala!

nitac

02.02.2012. 15:20

22.01.2011. trebala sam dobiti menstruaciju, taj dan sam imala odnos sa dečkom zaštićen kondomom, međutim menstruacija nije došla još uvijek. Napravila sam test jučer ujutro, znači 01.02. Test je bio negativan. Inače nemam redovite menstruacije, ali još nikad nije toliko kasnila..da li je moguće da sam ipak trudna ili je riječ o nečem drugom??

Natalija Beljo, dr. med.

02.02.2012. 22:25

to sam ja Nije trudna.
nitac Možda bi bilo dobro da posjetite ginekologa radi pregleda .

lolica123

03.02.2012. 23:40

Pozdrav..ja sam vam se nedavno javila..ali opet imam problem..
Naime nadavno sam imala prije menstruacije smedi iscjedak jedna dan i nakon toga sam dobila mesnstruaciju na vrijeme...Jucer nakon spolnog odnosam primjetila sammalo krvi...i imam neki jako slab smečkasti sluzavi iscjedak,,no sada mi se već pojavila i krvavi sluzavi iscjedak ....molim vas pomozite mi jako sma zabrinuta...

Natalija Beljo, dr. med.

04.02.2012. 13:40

Ako ste u sredini ciklusa vjerojatno je ovulacija.

Megi_123

04.02.2012. 23:15

Poštovana,
Moje pitanje je dali stres može jako utjecati na kašnjenje menstruacije.? Dali je moguće da mi menstruacija kasni zbog opterečenja svake sekunde oko toga ako sam trudna.? :/ Cijelo vrijeme mislim na to i jako sam zabrinuta ...

jojokoko

04.02.2012. 23:15

Poštovana, uzmala sam Novyinette 3 mjeseca i napočetku 4.kutije posjetila sam ginekologa radi redovne kontrole. Tada m je na utrazvuku uočio (po njegovim riječma bezopasne) ciste na jajniku koju tu nebi trebale biti s obzirom da uzmam pilule stoga mi je savjetovao da ih prekinem piti na mjese dana da vidimo dali one imaju veze sa cistama. Kako sam popila samo 2 pilule iz tog pakiranja, ginekolog mi je rekao da nebi trebalo biti krvarenja. Međutim, nakon 5 dana sam prokrvarila i to poprilično intenzivno, onako kao u najjačim menstruacijama prije pilula (s tim da su mi i tijekom pilula menstruacije svejedno bile bolne, ali su trajale kraće). Inače prije pilula su mi menstruacije poprilično bile redovite, unutar 5-6 dana. Nakon tog krvarenja mala sam odnose s dečkom, korstili smo kondom do poprilično oprezno. Ejakulirao bi još u meni ali kondom nijednom nije puknuo. Sada je od tog krvarenja nakon prekida pilula prošlo točno mjese dana no ja nisam dobila menstruaciju niti imam ikakve simptome ni nje ni trudnoće, ne bole me grudi, nemam zatvor, ni mučnine ni vrtoglavice, ten mi je dobar... Mislite li da bi prekid pilula ili ciste mogle uzrokovati kašnjenje ili postoji šansa da sam trudna? Unaprijed hvala!

Natalija Beljo, dr. med.

05.02.2012. 23:55

Megi _123 Može.
jojokoko Prekid pijenja i cista.

zagreb12345

06.02.2012. 17:20

Poštovana doktorice,
moja djevojka i ja smo imali jedini odnos u ovom ciklusu 31.12, a zadnju menstruaciju je dobila 25.12. zato vjerujem da nije bila u plodnim danima jer joj inače ciklus traje otprilike 31-35 dana (zadnji je trajao 35 dana). Uz to koristio sam kondom, a nisam niti ejakulirao za vrijeme odnosa, nego tek 5 -10 sekundi nakon odnosa (masturbacijom). Kondom sam provjerio i bio je čitav, nije nigdje pukao. Sada je već 43. dan ciklusa i djevojka mi još nije dobila menstruaciju, a imala je ispit prije 5 dana zbog kojeg je bila pod velikim stresom cijeli mjesec. Također već više od 10 dana ima simptome koji joj se javljaju pred menstruaciju (bol u grudima, iscjedak, grčevi u trbuhu), ali nikako da dođe. Ona je sad pod stresom i zbog toga što joj ne dolazi, tako da sam Vas htio pitat jel se trebamo brinut da je trudna ili mislite da je razlog kašnjenja stres? Unaprijed hvala

Natalija Beljo, dr. med.

07.02.2012. 22:40

Može biti stres , ali neka napravi i test.

Nazad
1 ... 24 25 26 27 28 29 ... 59
Naprijed