Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje u vezi kašnjenja menstruacije

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.02.2013. 11:20

Ne može. Jedino teoretski da se dio ejakulata slije u rodnicu.

cappy

05.03.2013. 22:55

Postovani
Imam jedan sitni problem,vec sam se vam prije javljala zbog desavanja s pilulama (jer sam dobila proljev i onda sam uzela drugu tabletu i naravno dobila sam menstruaciju dan prije nego sto sam trebala znaci skratila sam ciklus za jedan dan ,nakon toga svega sam prestala piti tablete i vi ste mi rekli da nemam razloga za brigu )medjutim zadnju sedmicu i pol me uzasno bole samo bradavice i to na dodir,i zadnji 3 dana me boli stomak jajnici i trnu mi noge (to su mi inace simboli da bi trebala svakog casa dobiti )ali jos nista od moje menge ,ovaj mjesec nisam imala spolni odnos...vjerovatno se brinem zbog bez razloga,menga mi vjerovatno kasni zbog toga sto sam prestala piti pilule i sve te promjene se odrazvaju na hormone, ali ne znam sta da radim ...da li je sve ok ?
lijep pozdrav

06.03.2013. 10:55

Sami ste odgovorili na pitanje. Pričekajte još koji dan da dođe.
Ako ne javite se na pregled.

Smoki

06.03.2013. 12:40

Poštovani,
posljednju menstruaciju imala sam 1.2.2013. Inače su mi redovite. Imala sam dva nezaštićena spolna odnosa u međuvremenu (14.2. i 27.2.). Odnos je bio bez kondoma, ali odnos je prekinut minutu-dvije prije ejakulacije.
Međutim, imam upalu rodnice i svježu ranu na grliću maternice. Liječnik mi je zbog toga propisao antibiotike i vaginalete.
Zanima me može li to biti razlog kašnjenja moje menstruacije ili je nešto drugo u pitanju?
Hvala.

06.03.2013. 22:35

Može ali isključite i trudnoću.

cappy

08.03.2013. 10:15

Hvala vam na brzom odgovoru ,radila sam test negativan je na svu srecu,tako da sam se psihicki smirila,pricekat cu jer inace moji ciklusi su trajali po 30,32 dana...da htjela sam vas pitati ,da li je ok da pijem kakav caj ili tablete zbog jajnika jer me oni jos uvjek ne popustaju ,bolovi su prejaki da ne mogu sjedit nekad

08.03.2013. 10:45

Možete analgetike.

annadnk

22.03.2013. 10:50

Postovani,

Kasni mi menstruacija. Inace dobijam redovno svaki 26, 27 dan, sad mi po tome kasni vec 3-4 dana.
Posljednju sam imala 20.2. a prije toga 25.01. Prosli mjesec sam bila antibiotike pa bi to mozda
mogao bti uzrok. Nisam nikada imala problema, pa me sad ovo pomalo brine. Odnose sam
imala prije 8 mjeseci. Zanima me vase misljenje.
unaprijed hvala

22.03.2013. 16:45

Moguće da je od upale i uzimanja antibiotika. Svakako je moguće i od stresa, promjene klime, cista na jajniku, pcosa, dakle postoje još mnogo uzroka izostanka menstruacije.

Ivanovna

25.03.2013. 10:10

Poštovani,
molila bih Vas za pomoć. Naime,menstruacija mi kasni vec nekoliko dana. Napravila sam dva testa za trudnocu (Clearblue) i oba su se pokazala s jednom crticom dakle negativni. Pravilno sam ih odradila i to u razmaku od 3,4 dana i nista. Inace mi je menstruacija redovna pa me sada strah. Prosli tjedan bas kada sam trebala dobiti putovala sam pa sam mislila da zbog toga nisam dobila, ali sad sam vec kuci dva dana i ne pojavljuje se. Prosli mjesec sam pila i antibiotrike (Sumamed) pa sam mislila da i to može utjecati. Osjećam se kao da sam u PMSu,ali tako se osjećam vec 10 dana. Bole me leđa, grudi su se povecale bas kao sto mi se dogada i svaki put prije menstruacije, ali ona jednostavno ne dolazi. Testovima sam isključila mogućnost trudnoće i zaista se ne osjećam trudnom.
Mislite li da ce se pojaviti ili je nesto drugo posrijedi? Da pričekam još malo ili da odmah odem u ginekologa?

Unaprijed hvala.

25.03.2013. 16:55

Poštovana, ne radi se o trudnoći nikako.Sama ste nabrojala moguće uzroke izostanka. Savjetujem da pričekate do početka drugog tjedna. Do tad bi trebala doći.

matija-123

04.04.2013. 00:40

Lijep pozdrav!

Ovako da krenem, spavao sam prvi put s novom frendicom koju sam upoznao na faksu. Naravno tjekom sex-a imao sam kondom i pazio sam da nam kondom ne pukne jer su joj bili plodni dani , i kad sam bio gotov naravno svšio sam joj po grudima. Nakon toga se je ona otišla otušrati. I to je bilo to, no danas mi se javi i kaze da joj menga kasni vec 4 dana , (trebala ju je dobiti 29-30) brine me to nisam u nju svršio, a ona mi kaše kako voda sve prenosi i unosi jer je se poslije sex-a otuširala. Dali je to istina, molim vas pomognite mi ???

I da u utorak kaže mi i kako je završila i bila na hitnoj kako ima problema s Umnjacima da od vanjskog tlaka su joj počeli krvariti, desni joj otekli. Kao da joj netko skače po glavi. Da li je to razlog kašnjanja i im ali razloga za brigom ???

Pozdrav !!

04.04.2013. 10:00

Poštovani, ono s vodom ne drži vodu. Dakako da se ne radi o trudnoći ako ste sigurni u ono što ste napisali.
Ne brinite.

ana9013

10.04.2013. 13:50

Postovani, nikada nisam imala problem sa kasnjenjem menstruacije duzi od 3 dana, ali vec 15 dana se nista ne desava. Predpostavljam da je u pitanju promena ishrane koju praktikujem vec skoro 2 meseca, u pitanju je rezim u kom preovladava unos proteina zivotinjskog porekla, povrca i zitarica (ovsene mekinje), bez bilo kakvih secera i testa. Zanima me da li moze biti u pitanju neki ozbiljni zdravstveni problem ili je to normalno zbog promene ishrane? U svakom slucaju planiram da prekontrolisem krvnu sliku i posetim ginekologa ali pre toga me zanima vase misljenje. I samo da napomenem da sigurno nije u pitanju trudnoca. Unapred hvala

akava

10.04.2013. 18:10

Poštovani..
imam jedan problem mensturacija mi kasni već 5 dana.,inace imam uvijek redovitu..
može li to biti zbog prehlade ???
svaki put kada sam imala odnos s deckom pazili smo i imali kondom.,nekoliko smo puta bez kondoma ali tata mi je svršio po trbuhu...

akava

10.04.2013. 18:10

poštovani imam jos koje pitanje moze li žena ostati truda ako nisu plodni dani? ili ako se prekine snošaj ?

10.04.2013. 21:55

Poštovana ana svakako da je moguće.
Ipak posjetite ginekologa.

10.04.2013. 21:55

Akava svakako napravite test za početak.

Petta

11.04.2013. 16:15

Poštovani, svih ovih godina nemam isključivo redovnu menstruaciju, zadnjih 7 mjeseci dolazi u razdoblju 27-33. dana. Muči me ''kašnjenje'' menstruacije ovaj mjesec. Dakle datumi menstruacija su mi bili slijedeći ( svaka menstruacija mi traje 6 dana): 17.11, 14.10, 9.12, 10.1, 5.2, 7.3. Odnose sa partnerom sam imala u razdoblju od 27.2-3.3, svaki odnos koji imamo na početku započnemo bez ičega, ali uvijek koristimo kondom uz metodu 'prekida snošaja', partner nikada nije svršio u mene iako smo koristili kondom, uvijek pripazimo na te stvari. Sada je 11.4 i ja još uvijek nisam dobila menstruacija, niti osjećam simptome koje se inače pojavljuju(bol u grudima). Da li je moguće da sam stvarno trudna, od samog straha si već zaključujem da jesam? Računala sam kako će mi menstruacija doći oko 7.4 pa sam si zbog nekih drugih razloga( mogućeg hpva,kondiloma na području sluznice i na početku grlića maternice) dogovorila pregled kod ginekologa za 17.4, no sad me brine i mogućnost trudnoće jer mi menstruacija nije nikada u potpunosti izostala kroz ovih 5 godina koliku ju imam.... Hvala unaprijed na odgovoru

11.04.2013. 17:10

Ne znam. Ako je kao što ste vi napisali ne bi se radilo o trudnoći.
Ipak savjetujem test na trudnoću.

Nazad
1 ... 37 38 39 40 41 42 ... 59
Naprijed