Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pritisak u vratu!!


Autor Poruka

Epic2

02.05.2010. 05:10

Poz,vec 3-4 dana imam probleme s vratom uglavnom pritisak s oba dvije strane,malo iznad adamove jabucice,kao da me neko rukom stisce po vratu,u pocetku prvi dan je samo bolilo s desne strane,ali sada neboli nego osjetim vrlo neugodan pritisak, na sekunde kao da gubim dah,ali nemam problema s gutanjem, po noci,pred spavanje uzmem panadol i normabel i zaspem bez problema ali cim se probudim 20 min poslije budenja pocne isponova i tako traje cjeli,dan, mislio sam da je moguce i do alergija,ali vise neznam,dali je moguce da je do stitnjace ili linfnih zljezda-cvorova,?? molim vas pomoc, i kome da se obratim gdje da idem,hvala

Domagoj Parazajder, dr. med.

02.05.2010. 23:35

Za početak učinite pregled kod vašeg liječnike opće medicine koji će utvrditit radi li se o običnoj upali grla ili je potreban eventualni pregled orl-oga. Problemi sa štitnjačom najčešće ne daju takvu simptomatologiju. Smetnje koje opisujete najvjerojatnije nisu ništa strašno, tako da nema razloga za velikom brigom. Lijepi pozdrav!

Epic2

04.05.2010. 12:30

bio sam kod doktora i dala mi je uputnice za pregled,za obrisak nosa i zdrijela,(pharyngits acuta), i druga uptunica za jednostavan pregled u bolnicu takoder pise pharygnitis acuta

Domagoj Parazajder, dr. med.

24.05.2010. 21:20

Pošto ste najvjerojatnije upućeni na pregled orl-oga, na istom će se utvrditi kakvo je stanje stvari te da li je potrebno liječenje ili eventualna dodatna obrada. Lijep pozdrav i sretno!