Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Test za trudnocu


Autor Poruka

_raylynx_

17.06.2008. 14:35

Ovako, ja sam vas pitala za mogucnost trudnoce nakon 3. popijene pilule yasmina. Uz redovito pijenje naravno. Rekli ste mi da ne postoji mogucnost za trudnocu. Jucer sam popila 13. pilulu iz pakovanja al mene jos uvijek muce isti strahovi. Ako bi napravila test za trudnocu ovih dana dali bi se pokazao tocan rezultat tj dali bi se opce moglo ista ocitovat vec sada? I dali bi bio vazeci i onaj najjeftiniji test?
Molim brz odgovor.
Hvala

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

17.06.2008. 16:05

Mogućnost za trudnoću ne postoji, usprkos tome što mi ne vjerujete happy. Ne bacajte novce na testove.

minie

13.10.2008. 23:15

Pijem logest već 2 godine i sve je uvijek bilo u redu, no sada sam možda napravila glupost....inače zadnju tabletu pijem u petak, a ja sam u subotu imala spolni odnos bez zaštite, a dečko je i svršio u mene, inače uvijek dobijem menstruaciju u ponedjeljak prije sam dobvala odmah u jutro, pa se to pomaklo na popodne, a sada se pojavio neki slabašni iscjedak, ali ne i menstruacija pa me strah da nije došlo do trudnoće. U zadnje mi je vrijme menstruacija bila jako slaba pa ne znam jel to u pitanju....Vidjela sam da piše da za vrijem te sedmodnevne pauze nije potrebna dodatna zaštita, no ipak...zabrinuta sam, pa bih Vam bila zahvalna na pomoći.... Puno hvala!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

14.10.2008. 08:05

Ali kako da vam pomognem kad niti ne vidim problem happy? Pilule tako djeluju, smanjuju obilnost krvarenja, ne morate brojati svaku kap krvi. Niste napravili ništa krivo, tako da mogućnost trudnoće praktično ne postoji.

andzeosagreskom

21.05.2011. 12:35

Postovana Doktorice!
Kolika je mogucnost da testovi grjese,i da li je moguce da vise testova(oko 15-ak dana nakon zadnjeg odnosa)pokazuju lazne rezultate,npr negativno,a da je ipak trudnoca u pitanju????Koliko su pouzdani,posto sam cula da je dosta djevojaka radilo i bili negativni,a poslije pozitivni?Unaprijed Hvala

Natalija Beljo, dr. med.

23.05.2011. 17:40

Ne bi trebalo , ali možete izvaditu BHCG .

cimpr2

17.03.2015. 09:45

Poštovani,
djevojci us bile 2 menstruacije vec od zadnjeg spolnog odnosa , normalno kolicinski i trajanje, nema redovne cikluse tj razliak u trajanju je oko 5 dana, zadnji ciklus je trajao 29 dana, a onaj prije njega 33, spolni odnos je bio sa kondomom , nije doslo do ejakulacije, al je bilo predejakulata pri dnu kondoma sto nas je i tad zabrinulo . dal postoji sansa za trudnocu i koliko bi test kucni sad bio tocan i kad bi ga trebalo napraviti
Lijep pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.03.2015. 22:25

Ne treba joj test. Ne radi se o trudnoći.