Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Logest

Autor Poruka

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

24.03.2009. 14:30

Pročitajte temu Obavezno pročitati

mila321

24.03.2009. 20:25

=( Ajoj ... nemam upute sa sobom doktorice, možete mi napisati ( jučer sam zaboravila jednu popiti,)... popiti ću sada u 9 dvije ... Puno hvala !!

yllka

25.03.2009. 00:15

postovani
zanima me odgovor ovo pitanje: dali so zemanje Logest mozam da se podebelim?
hvala unapred

25.03.2009. 09:40

Samo ako budete puno više jeli.

woman1

26.03.2009. 10:35

"Krvarenje iza kontraceptiva ne zove se menstruacija nego prijelomno krvarenje (jer da bi se nešto nazvalo menstruacijom po definiciji moria prethoditi ovulacija, a toga na kontraceptivu nema). To ste dobili."

Poštovana, da li je normalno da sam to prijelomno krvarenje dobila još dok sam pila pilule? Jer je tako bilo, oko 17, 18 pilule. Trebam li se brinuti? Kako da budem sigurna da nisam trudna? trebala bih sada početi piti novi ciklus. Koliko nakon odnosa mogu napraviti test? Hvala.

26.03.2009. 12:05

Ako ste tablete pili redovno, niste trudni. Krvarenje tijekom uzimanja tableta ne zove se prijelomno nego spotting, i normalna je nuspojava prvih 2-3 mjeseca korištenja. Molim pročitajte temu Obavezno pročitati.

pjegava

26.03.2009. 12:05

draga doktorice,

pijem Logest zadnjih 5 mjeseci i posljednji mjesec mi se na lijevoj potkoljenici pojavio nekakav osip koji se nije povukao, kao sitne pjegice i kapilarice, danas sam primjetila jos jednu slicnu mrlju takoder na istoj nozi...zanima me jeli moguce da je to neka nuspojava od pilula? prije sam koristila Yasmin...

hvala

ella_18

29.03.2009. 12:35

Juce sam popila prvu tabeltu druge kutije, a danas drugu i imala sam nekih probavnih problema tj laicki receno proljev pa me zanima da li to moze nesto da poremeti sto se tice djelovanja tableta

29.03.2009. 12:55

Pjegava - ne zvuči kao nešto što bi mogla biti nuspojava kontraceptiva
Ella_18 - molim pročitajte temu Obavezno pročitati

Darija555

29.03.2009. 15:05

Poštovana doktorice,

ovo je možda glupo pitanje. Trenutno ne mogu otići kod svog ginekologa.
Kontracepcijske tablete se piju svaki dan u isto vrijeme, ali što je kad se pomjeri sat u ovom slučaju na ljetno vrijeme? Inače pijem tabletu u 14:00. Hoću li je sad piti u 15:00, jer se pomjerio sat ili i dalje u 14:00

29.03.2009. 21:25

Tableta neće primijetiti, slobodno možete i dalje u 14 happy. Inače, zanimljivo pitanje.

ella_18

30.03.2009. 09:35

jao znam da sam dosadna al sta cu nadam se da ne zamjerate, procitala sam "obavezno procitati" i imam jedno pitanje kakav sekret treba da bude zbog tableta meni je bijel i gust tj ljepljiv na neki nacin pa me zanima jel to u redu jer stvarno se ne sjecam tacno da li je do proljeva doslo tokom dva sata ja mislim da je malo vise od sat i pol al nisam sigurna nisam obracala paznju na to tek mi je sutri dan palo na pamet a nisam popila tabletu ponovo nastavila sam sa normalnim ciklusom tako da sad stvarno ne znam,.....sory sto vas gnjavim stvarnoo

30.03.2009. 19:35

Koristite kondom dva tjedna. Za iscjedak, tako je svejedno kakav je, šta stvarno mislite da se po iscjetku nešto može zaključiti?

sencha

30.03.2009. 19:35

htjela bi pitati.. inace pijem logest, i pijem svaki dan u 19h.. jucer sam skroz zaboravila na pomak vremna i popila sam isto u 19h ali to je sat vremna prije nego sta sam trebala.. da li sam pogrijesila i dali da sad nastavim piti u 19h ili 20h?

30.03.2009. 22:20

A nije bilo lakše pročitati temu Pomak vremena?

woman1

06.04.2009. 15:35

Poštovana doktorice, treba bi mi Vaša potvrda za nešto. pijem logest po prvi pta, nisam baš dobila krvarenje kad sam trebala, nekad sam zakasnila par sati popiti pilulu i tako.. uglavnom treba mi potvrda da nisam u drugom stanju. zanima me kada da napravim test na trudnoću koji ću moći smatrati 100% pouzdanim. naime, da li je u redu ako je prošlo više od 15 dana od odnosa u prošlom ciklusu? u ovom ciklusu sam uredno popila 11 pilula. MOLIM VAS ZA ODGOVOR. HVALA.

06.04.2009. 21:40

Da, ako je prošlo 15 dana od odnosa test možete smatrati 100% pouzdanim.

woman1

08.04.2009. 11:15

znači 15 dana od odnosa u prošlom ciklusu? ne od zadnjeg odnosa? HVALA

08.04.2009. 12:25

Od bilo kojeg odnosa koji je bio nezaštićen, dakle kod kojeg ste mogli ostati trudni.

ella_18

11.04.2009. 13:15

Pijem logest, pri kraju sam druge kutije i sve je bilo uredu ali od nedavno kad imam seksualni odnos dodje do krvarenja na podrucju ispod vaginalnog otvora na onoj kozici izmedju vaginalnog otvora i anusa nadam se da razumijete na sta mislim, jednostavno dodje do povrijedjivanja tj ostane rana na tom mjestu do sad mi se to nije nikad dogadjalo pa me zanima da li znate zbog cega je to, da li je zbog pilula ili necega drugog?

Nazad
1 ... 7 8 9 10 11 12 ... 53
Naprijed