Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje u vezi kašnjenja menstruacije

Autor Poruka

mala87

15.04.2011. 22:41

hvala na odgovoru!
evo sam da kažem...dobila danas happy

ipak je sve u glavi!!

ttt_002

17.04.2011. 16:45

Imam pitanje

16.4.2011 smo ja i cura imali spolni odnos,i skoro svaki vikend ga imamo,i jucer se dogodilo to da je meni puko kondom,i ja sam ejakulirao u nju,a dan prije sam masturbirao 3 puta,i kad smo zavrsili ona si je sjela s strane i ostala je neka fleka,jeli moguce da je to sperma,i danas mi je rekla da dok je urinirala,da je izasao puknuti dio kondoma,i da,zadnji put je imala menstruaciju prije 2 tjedna...

sto bi bilo najbolje sad uciniti?

Natalija Beljo, dr. med.

17.04.2011. 22:46

Neka popije hitnu kontracepciju u ponedjeljak.

ttt_002

17.04.2011. 23:45

jel ce ta kontracepcija smanjit sansu da ne zatrudni??

ttt_002

18.04.2011. 23:45

evo ovako...

cura je kupila neku kontracepcijsku pilulu(191kn) za unutar 72 sata od snošaja,dakle snošaj je bio u subotu 16.4 oko 10 sati navecer i tabletu je popila danas 18.4 oko 3 sata popodne...stim da joj je zadnja menstruacija pocela 2.4.2011. i kaze da joj iduca treba biti 2.5.2011. a 14 da je najplodniji a snošaj je bio 15-ti dan...
Molim vas da cim prije odgovorite jer mi je hitno i nervozan sam
Hvala

Natalija Beljo, dr. med.

19.04.2011. 14:05

Sve ok , nema panike popila je Escapellu sad neka čeka izazvano krvarenje.

ttt_002

20.04.2011. 16:10

MIslite na menstruaciju???

A valjda nebude ostala trudna...

Natalija Beljo, dr. med.

21.04.2011. 11:06

Da na mjesečnicu koja će biti izazvana tbl.

marko12

21.04.2011. 12:50

Poštovani

cura mi je prošli mjesec imala menstruaciju 16.-og, zatim smo imali odnos nekih 10-tak dana nakon što joj je prošla...i već tad je imala bijeli iscjedak iz vagine, znači ne postoji šansa da je to simptom trudnoće jer prije tog iscjedka je imala menstruaciju, zatim smo imali odnos prije 12 dana, a i tada je imala taj iscjedak, ja sam oba puta koristio prezervativ i svaki put bih ejakulirao van, i još bih k tom provjerio prezervativ nakon odnosa ! ona već neko vrijeme ima svrbež dole, i kasni joj menstruacija, iako ima simptome za dobiti ju .. jel uzrok tome može biti taj svrbež, a uz to je imala i smrtni slučaj u obitelji prije 20-tak dana, jel to može biti uzrkok kašnjenju ?

Natalija Beljo, dr. med.

23.04.2011. 19:25

Poremetio se ciklus od stresa kao i vag. PH , pa neka još pričeka i neka u ljekarni kupi Lactogyn vaginalne kapsule i neka ih 7 večeri za redom stavlja u rodnicu( dok nema mjesečnice).

primalja

28.04.2011. 11:35

Dobar dan!
Imam jedno pitanje, imam 16 godina i nisam imala spolni odnos, u zadnje vrijeme mi stalno kasni menstruacija i to me jako brine, ovaj mjesec mi kasni već 23 dana, dali mi možete reči zbog čega mi kasni, što bi mogao biti razlog i šta da napravim!?
Hvala!

Natalija Beljo, dr. med.

29.04.2011. 00:41

Trebali bi napraviti abdominalni UZV na puni mjehur.

tajci07

29.04.2011. 00:41

Postovana doktorice,
prije dva dana sam koristila lh trakice za otkrivanje plodnih dana i testna linija je bila slabija od kontrolne ( sto, kako u upustvima pise, je negativno). Dan poslije toga i danasnje jutro sam imala odnose s kondomima koji nisu pukli i ponovno sam koristila lh trakice i testna linija je bila sve slabija. Mjesecnica mi i inace kasni. Kad bi bila 28 dana, trebala sam je dobit u pon. Danas se pojavio samo neki smedjkasti iscjedak jedanput. Kako sam ja inace jaaako plasljiva osoba, pomislila sam cak da je to ono malo krvarenje koje dolazi nakon usadjivanja jajasca. Zdrav mi razum govori da uz zasticeni odnos nema sumnje na trudnocu, ali paranoja radi svoje. Sto bi vi po vasem strucnom misljenju rekli?

Unaprijed zahvaljujem.

angelicFruitcake

29.04.2011. 00:42

Nisam sigurna da li ovo pitanje spada bas pod ovu temu, ali nisam zelela da otvaram novu da se slucajno ne bih ponavljala. Naime, prvi put sam pocela da pijem kontraceptivne pilule u zivotu, u mom slucaju novynette, radi zastite, ali i zbog toga sto imam neredovne menstruacije, ultra zvukom su mi ustanovljeni mikrocisticni jajnici. Menstruaciju sam dobila 7. aprila, tj. pojavio se braonkasti iscedak uvece 6. aprila, kasno, a krvarenje sam videla kada sam se probudila, tako da sam tada popila prvu pilulu. U toku uzimanja pilula, dva ili tri puta sam ih popila sam zakasnjenjem od sat ili dva, a dodatnu zastitu nisam koristila ni u jednom trenutku. Juce, 27. aprila, popila sam poslednju pilulu, ali nisam dobila menstruaciju. Znam da bih trebala da dobijem menstruaciju u toku ovih sedam dana pauye, ali posto ih pijem prvi put, malo sam nervozna, pa me zanima da li sam negde pogresila? Izvinite na opsirnom postu, veliki pozdrav i hvala unapred!

Natalija Beljo, dr. med.

01.05.2011. 23:00

tajci07 Trakice su pouzdane , tako da smečkasti iscjedak vjerojatno početak mjesečnice.Jedino još da se umirite možete napraviti test.
angelicafruitcake Sve ste napravili ok ; popili unutar 12 sati.

smilealways11

05.05.2011. 23:57

Poštovani,
Prošla 3 mj.menstruacija mi je dolazila 1.u mjesecu.Medjutim ovaj mjesec mi kasni 5 dana..15.4 spavala sam s deckom,bili su plodni dani,pa smo koristili kondom,i svrsio je u meni,kasnije smo provjerili kondom i bio je cijel..Nakon toga spavali smo zajedno 21.4,kada su plodni dani prosli i to bez kondoma,i svrsio je vani..29.4 on je imao sudar,i jako smo se prestrasili oboje..jer je to bio 1.put.I bas sam njemu rekla kako sam sigurna da mi nece doc na vrijeme men.bas zbog toga..ali opet,sada kasni vec 5 dana,pa me zanima trebamo li se zabrinuti?jesu li velike sanse za trudnocu?
i da,vec 10 dana imam uobicajene znakove pms-a,bole me grudi i malo sam nervozna,malo nisamhappy

Natalija Beljo, dr. med.

08.05.2011. 01:35

Vrlo vjerojatno od stresa kasni tako da pričekajte još ( i imate simptome)

lula-

08.05.2011. 01:37

poštovana happy
imam par pitanja. već godinama pijem logest, sad sam napravila pauzu kako bi prešla na yaz. s dečkom sam imala odnose početkom 4mjeseca sa kondomom i svaki put bi provjerili i bilo je sve u redu. inače dok nisam pila kontracepciju menstruacija mi je znala bit ne redovita.. ugl. sad mi kasni 8 dana... od prošlog mjeseca sam si malo smanjila prehranu i idem u teretanu, pa mislim da mi radi toga kasni... mislite da je to razlog il?

hvala na odgoovru

marko07

08.05.2011. 13:51

Poštovani,

s curom sam imao nezasticeni spolni odnos u petak 29.4, prevrtio sam film u glavi milijun puta, nisam ejakulirao u nju, kada sam prekinuo snosaj, ejakulirao sam vani samo malo, ali koliko me pamcenje sluzi, nisam u nju.. ona je menstruaciju trebala dobiti taj vikend, otprilike 30.4. ili 1.5., ali kasni vec skoro 7 dana.. Zanima me dali trebam imati razloga za zabrinutost radi moguce trudnoce? Ili bi razlog kasnjenja mogli biti ostali vanjski utjecaji, zivciranje radi toga svega sada, skola, itd..

Unaprijed hvala..

View92

09.05.2011. 02:20

S dečkom sam već godinu dana, i prakticiramo prekinuti snošaj, stariji je i zna kontrolirati svoje spermiće happy Međutim, nisam sigurna kada trebam dobiti ovaj mjesec, jer sam pretprosli dobila 8-og, a prosli 1-og... pa gledajuci na prosli mjesec menstruacija mi onda kasni već 8 dana. Dečko nije 100% ejakulirao u mene, a i nismo nikad imali 2 odnosa za redom ( zbog preejakulatorne tečnosti, da se ne bi desilo da ima spermatozoida u njemu.). Veoma se brinem, što povećava moj stres koji je već na velikoj razini zbog ispita. Imam li razloga za brigu ?

Nazad
1 ... 13 14 15 16 17 18 ... 59
Naprijed