Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje u vezi kašnjenja menstruacije

Autor Poruka

v54

24.02.2011. 00:01

Mjesečnica je došla, tako da ne morate odgovarat happy

Natalija Beljo, dr. med.

24.02.2011. 18:55

Ali jesam da će mjesčnica dožći.

hrvoje991

02.03.2011. 05:10

poštovani!
djevojka i ja u nismo imali odnose oko mjesec dana i kada je doslo do toga boljelo ju je jako. uvijek je imala iscjedak bijele boje no sada mjesecnica joj kasni 12 dana i isjedak je cudnog mirisa. ne koristimo prezervative ali nikada nismo isli do kraja. dali je moguce da je trudna? molio bih vas brz odgovor...
zahvaljujem unaprijed

Natalija Beljo, dr. med.

02.03.2011. 13:00

Ako niste imali odnos nema panike.

anadk

06.03.2011. 11:11

Postovani,imala sam poslednju menstruaciju 02,02,2011 i sada mi vec kasni nekih cetiri dana.Boli me jos uvijek kao da cu dobiti i malo me bole grudi i bradavice ,ali nista strasno.Imala sam odnos sredinom mjeseca bez zastite .Obzirom da imam zavaljenu matericu , rekli su mi da ce mi duze trebati da ostanem trudna .Poslije odnosa odmah sam ustala i radila po kuci.Da li sam mogla ostati trudna?Da li da radim test ili da idem kod ginekologa?Voljela bih dobiti bebicu...Srdacan pozdra...

mia i una

06.03.2011. 15:41

Sa postovanjem vam pisem...imam 26 godina,i mama sam dvoje dece.Sinoc oko 0:30h suprug i ja smo imali odnose,i neocekivano je zavrsio...u mene.
redovnu menstruaciju imam,a sinoc kada smo imali odnose bio mi je 5 dan od menstruacije.odmah sam se istusira,i pomalo sam krvarila.jutros kada sam ustala,par rozikastih kapljica sam imala na donjem vesu.nikada nisam pila nikakvu kontracepciju,i do sada me je samo on pazio,to je jedina zastita bila.zivim u sloveniji,da li je moguce ostajanje u drugom stanju na ovaj nacin.ako jeste,da li bih smela popiti tabletu dan posle?
u napred vam hvala...

Natalija Beljo, dr. med.

06.03.2011. 18:00

anadk Napravite test.

mia i una Savjetoval bih da popijte pilulu za dan poslije i stignete još sutra ( unutar 72 sata od odnosa)

anadk

07.03.2011. 21:25

Uradila sam test baby rapid danas popodne,bila je jedna crvena crtica C i T roza crtica.Da li je to pozitivno?Pozdrav..

Natalija Beljo, dr. med.

09.03.2011. 20:25

Uz svaki test dobijete i upustva na kojima je objašnjeno značenje rezltata jer nažalost ja ih sve ne znam.

angel137

25.03.2011. 12:11

poštovani, imala sam zadnju mjesecnicu 10.2.2011 redovito nakon prestanka uzimanja Diana35(uzimala sam ih samo dva mjeseca jer sam se pocela naglo debljati). Posije toga imala sam spolne odnose s partnerom i prakticirali smo metodu prestanka snosaja. Prije dva tjedna napravila sam test INTIMplus i bio je negativan (napravila sma ga popodne, a ne na prvu mokracu). Nemam nikakvih simptoma trudnoce , stomak me boli isto kao i kad trebam dobiti mjesecnicu samo nisu tako intenzivni bolovi i imam iscjedak isto kao i prije mjesecnice. Da ponovim test i kolika je mogucnost da sam trudna? Unaprijed zahvaljujem...

Natalija Beljo, dr. med.

27.03.2011. 22:46

Ako imate simptome pričekajte još.

cowboy

28.03.2011. 13:20

Poštovana doktorice!
moja djevojka i ja imamo redovito spolne odnose i koristimo kondom kao zaštitu,i nakon svakog odnosa je ostao čitav.ovaj mjesec joj kasni par dana iako kaže da ima sve simptome prije nego što dobije(prištići,bol u trbuhu,čak je rekla da je vidjela blago krvarenje ili sukrvicu).mislite li da je trudnoća u pitanju ili nešto drugo npr.stres kao što većina piše,a ovaj mjesec joj je bio stresan zbog svađa sa prijateljima itd.. :/ .Hvala!

Natalija Beljo, dr. med.

28.03.2011. 21:05

Kako je odnos bio sa kondomom nema panike.

Ivan23

29.03.2011. 08:56

Postovanje...

Naime djevoci mi kasni menstruacija.. vec 7 dana, pravili smo test danas i bio je negativan...ona ima sve simtome da ce dobiti (bol u ledima. grudima,promljenivog raspolozenja) cak je dosad 3x zabolio stomak ko da ce dobit al prestane..tijekom mjeseca spavali smo al s zastitom..i zastita nije pukla, cak sam provjere vrsio da vidim jel puklo di..a tijekom mjeseca je bilo malo vise stresnih nam dana i teskih za nas..tako da sumljamo da je stres uzrok kasnjema...molim vase misljenje

biona1105

30.03.2011. 17:30

Pozdrav! Imam jedno pitanje....ovako decko i ja smo imali odnose 07.01 ujutro i svrsio je u mene..nismo koristili zastitu, ali sam ja popila navecer toga dana u 7h 3 cilest tabletice i za 12 h jos 3...e nakon toga sam dobila mengu 17.01. Onda sam dobila 20.02...kasnila je 5 dana...tada sam imala bolove uzasne ko nijednom do sad..i od tad nisam dobila mengu, danas mi je 39 dan od kad sam ju dobila... I sad mene zanima dal imaju tablete cilest vesze s tim sto mi kasni??

dd2508

30.03.2011. 19:07

Poštovanje!
Molila bih Vas da mi pomognete. Već godinu i 5 mjeseci pijem kontracepcijske tablete Logest. Nikada nisam imala nekakvih komplikacija, nuspojava i sl. Zadnju tabletu popila sam u srijedu 23.3.2011. sljedeću 'turu' tableta trebala bih početi piti sutra, nakon 7 dana pauze. Međutim, prvi puta u ovih godinu i pol dana nisam dobila menstruaciju tijekom tih sedam dana pauze od tableta (dobivala sam uvijek subotom ujutro). Da li da sutra ipak počnem novu 'turu' tableta? Dečko i ja smo imali odnose, i bio je svršio u mene. Ne prakticiramo to uvijek, ali i prije se to ponekad događalo,ali sam uvijek dobila menstruaciju. Da li postoji mogućnost trudnoće? Da napravim test? I još nešto, tijekom zadnjeg mog ciklusa, bila sam nešto jako sitno procurila i možda samo jedan dan krvarila, ali jako sitno. Da li to ima nekakve veze? Inače mi se to nije događalo, osim kada sam tek počela piti tablete, što je bilo opisano kao normalno.
Hvala Vam!

Natalija Beljo, dr. med.

30.03.2011. 19:15

ivan23 Vjerojatno od stresa.

biona1105 Javite se ginekologu.

princeza_99

02.04.2011. 14:35

Poštovani
Posljednju menstruaciju sam imala 20.2.2011.
Poslije sam bolovala zauške, nisam imala spolne odnose, sada mi kasni već 12 dana sad
Što bi mogao biti uzrok tome ????

Natalija Beljo, dr. med.

03.04.2011. 00:15

Kako niste imali odnose , pričekajte još .

shashka57

03.04.2011. 00:16

Poštovana doktorice, imam jedno pitanje za Vas. Koristim kontracepcijske pilule Yazz već godinu dana. Odnos sa dečkom sam imala prije tjedan dana, nakratko je ušao u mene na samom početku nakon čega smo koristili kondom. Zanima me da li je zaštita od trudnoće smanjena ukoliko sam nekoliko puta za redom "neredovito" uzimala pilule, pod neredovito mislim na odstupanja od 2-3 sata od uobičajenog termina kada ih pijem. Dakle varirala sam s vremenom uzimanja u tom rasponu, ali svaka pilula je popijena. Inače uvijek menstruacija stigne na petak. Ovaj put, tj jučer sam imala obilni smećkasti iscjedak, a danas je krenulo tako reći normalno stanje s tim da nije toliko obilno i krv je svjetlije boje. Da li imam razloga za brigu? Unaprijed Vam se zahvaljujem!
Marina

Nazad
1 ... 11 12 13 14 15 16 ... 59
Naprijed