Dermatovenerologija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4004 | Broj poruka: 14423

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38

Diane 35

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

maja

24.02.2003. 14:52

Ginekolog mi je prepisao Diane 35(masna kosa,lice sklono aknama,jajnici nalik na policistične..druge simptome poput prekomjerne dlakavosti i sl.nemam),koristim ih 8 dana (prvi mjesec).Primijetila sam da su mi grudi otečene,napete i bolne,a danas osjećam bol u predjelu lijevog jajnika(leđa i prednji dio)..kako je to moguće ako ne dolazi do ovulacije? Je li to normalno?Što mi savjetujete?

Hvala

dr. Suzana Ljubojević

25.02.2003. 04:09

Simptomi (bolovi i napetosti u grudima) koje opisujete su normalne nuspojave Diane 35. Rijetko se prilikom Diane 35 mogu pojaviti i mučnine, glavobolje, promjene u tjelesnoj težini i depresivno raspoloženje. Za vrijeme uzimanja Diane 35 kao i ostalih kontraceptiva ne dolazi no ovulacije. Bol koju opisujete vjerovatno je nastala zbog pucanja cista na jajniku!