Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14415

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Muka s opadanjem


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Natalia7549

27.07.2024. 10:35

Poštovani,

Naime već 2 godine muku mučim s opadanjem kose. Nakon korone priča je lagano krenula i nije stala do danas. Vadila sam hormone, štitnu, krvnu sliku, vitamine, proteine.... sve ok osim vitamina D kojeg planiram ponoviti opet. Prskala sam 4000 jedinica dnevno. Kosa ne odustaje. Koristila sam minoxidil ali mi nije odgovarao i nakon 7 mjeseci koristenja sam odustala u 2.mjesecu. Sad koristim Olival losion piskavica i ružmarin plus Thymuskin šampon koji sam dobila od preporuke. Nemam krugove koji su ispali, ne ispada u pramenovima, vlasiste je difuzno prorijeđeno. Istina pod stresom jesam, prošla godina je bila teška kao i početak ove pa jedino to. Možete li mi nešto preporučiti barem da uspori opadanje? Dok ne budembu mogućnosti pronaći dermatologa.

Ante Perica, dr. med.

29.07.2024. 14:25

Poštovana gospođo ako ste dosada u liječenju ispadanja kose isprobali uglavnom sve što nudi konvencionalna madicina predlažem Vam da probate liječenje tzv. PRP (plazma obogaćena trombocitima) metodom u našoj poliklinici. Lp