Dermatovenerologija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4005 | Broj poruka: 14424

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38

*

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Blanka

19.10.2004. 22:38

Postovani!
Imam 14 godina.Prstice sam dobila tek od 4. mjeseca ove godine.Tada mi se lice naglo 'zamastilo'.Dobila sam pristice prvo po celu a zatim po bradi i tek nekoliko oko nsa,po nosu i na obrazima ali na nosu imam puno crnih mitesera.Nadam se da ce ovi podatci pomoci.A sad,moj problem je taj da jos nisam nasla nista sto mi odgovara kozi.Prvo sam koristila Eucerin,zatim Clinique pa i trenutno Herbalife i bas nista mi ne odgovara.Ako pretpostavljate sto bi mi moglo pomoci molim vas pomozite!
Hvala

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

20.10.2004. 15:52

Za početak napravite čišćenje kod stručne osobe ali tek nakon dermatološkog pregleda.Bitno je propisati terapiju prvo jer ona djeluje tako da čišćenje lica bude bezbolno.Treba prvo koristiti terapiju barem 15 dana te otići na čišćenje ako ne želite da vam lice ne bude crveno i otečeno.Probajte u apoteci testere prvo od : Bioderme za čiščenje lica Sebium H2O za mješovitu-masnu kožu a za njegu Sensibio kremu te od Uriaga vodu za čišćenje lica normalna-mješovita koža a za njegu Hydracristal emulziju.Kod zahlađenja vjerrojatno ćete trebati masniju njegu te se javite.